Şimdi Ara

Modem Arayüzüne Bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Zyxel NBG-16N modem kullanıyoruz. Arayüze 192.168.1.1 adresinden giriliyor ancak garip bir durum var, internete bağlıyken modem arayüzüne erişim yok. Adresi girdiğimde sayfa zaman aşımına uğradı diye hata veriyor. Bazen bağlantının koptuğu oluyor, eğer internet yoksa arayüze sorunsuz girebiliyorum.

    Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı ?



  • Bende son birkaç gün içinde benzer durumu yaşadım. modemle pc arasında wifi bağlantısı var görünüyordu fakat internet bağlantısı olmadığına dair ünlem işareti çıkmıştı. modem arayüzüne girip bakayım ne oluyor dedim. ama bunuda başaramadım bir türlü. sonra modemi kapatıp açınca düzeldi. benim modemde zyxel'in farklı bir modeli.



    Bu durumun üstüne facebook sayfasındaki siber saldırı bildirimini görünce zyxele mesaj attım ama benim modemde aynı chipset olmasına rağmen herhangi bir güncelleme çıkmdığını söylediler. Bilmiyorum isterseniz sizde bir ulaşın. Mail: destek@zyxel.com.tr


    https://web.facebook.com/ZyXELTurkiye/posts/1171853649535058



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 5 Aralık 2016; 14:21:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu cihazın arayüzüne erişim sağlayabilmeniz için cihazın arkasında yer alan sarı portlardan bilgisayarına bağlayınız mavi prtta herhangi bir kablo bağlı lmasın. cihazı reetleyin ve 1.1 den erişimi sağlayabilirsiniz.
  • Eğer kullandığınız cihazın modeli Zyxel nbg-416n ise o bir modem değil access point/router/repeater dır. Nbg-416n nin arayüzüne girebilmeniz içinde 192.168.1.1 adresinden giriş sağlayabilirsiniz. Eğer cihazın Operasyon Modunu AP olarak değiştirerek ayarlamış iseniz ise 192.168.1.2 adresinden bağlanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.