herkese merhaba.benim elimde tp-link td-w8101g kablosuz moden var.modemi kullanıyorum hersey normal bundan 5 ay önce ara yüzüne girip kurulumu yaptım fakat simdi port acmak icin girmeye calısıyorum ne denediysem olmadı bir türlü acamıyorum.firesinide degistirmedim onuda biliorum lütfen yardım edenim ne yapacagım :S
lütfen,bu cok acil bisey :(
quote:
Orijinalden alıntı: QART
herkese merhaba.benim elimde tp-link td-w8101g kablosuz moden var.modemi kullanıyorum hersey normal bundan 5 ay önce ara yüzüne girip kurulumu yaptım fakat simdi port acmak icin girmeye calısıyorum ne denediysem olmadı bir türlü acamıyorum.firesinide degistirmedim onuda biliorum lütfen yardım edenim ne yapacagım :S
Selam Nasıl açamadığınız konusunda bir bilgi yazmamışsınız! Hiç bir türlü açamadığınıza göre, modemin arkasında küçük bir reset tuşu veya deliği vardır. Oraya 5-6 sn. kadar basılı tutarsanız, modem fabrika ayarlarına dönecektir. Buna göre modemi yeniden yapılandırmanız gerekecektir. Modeminize unutmayacağınız bir PAROLA(şifre) koymayı da unutmayınız.! Kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
quote:
Orijinalden alıntı: QART
Selam Nasıl açamadığınız konusunda bir bilgi yazmamışsınız! Hiç bir türlü açamadığınıza göre, modemin arkasında küçük bir reset tuşu veya deliği vardır. Oraya 5-6 sn. kadar basılı tutarsanız, modem fabrika ayarlarına dönecektir. Buna göre modemi yeniden yapılandırmanız gerekecektir. Modeminize unutmayacağınız bir PAROLA(şifre) koymayı da unutmayınız.! Kolay gelsin..
sifreyi giriyorum fakat acılmıyor modem ara yüzü simdi reset atsam cok zor yapacagım gene gecen sefer cok fazla ugrasmıstım becerememistim simdide sorun cıkmasından korkuyorum :( nasıl ve ne sekilde yapılandıracagım konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz ona göre rest atayım modeme? :/
quote:
Orijinalden alıntı: QART sifreyi giriyorum fakat acılmıyor modem ara yüzü simdi reset atsam cok zor yapacagım gene gecen sefer cok fazla ugrasmıstım becerememistim simdide sorun cıkmasından korkuyorum :( nasıl ve ne sekilde yapılandıracagım konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz ona göre rest atayım modeme? :/
Selam Aşağıdaki linkteki videoyu izleyin ve o şekilde modeminizi yapılandırın. Şimdi ben sizi yönlendirmek için bir sürü yazı yazmam gerekir. Bakarak yapmanız daha etkin olacaktır. Kolay gelsin..