Şimdi Ara

MODEL MAKET UÇAK NASIL BOYANIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çocukluğumdan beri plastik maketlere merağım var uzun zamandan beri de alıp yapmayı düşünüyorum bu akşam bimeks teknoporta yolum düştü oyuncak reyonunda gözüme çarptı dayanamayıp aldımhttp://urun.gittigidiyor.com/HASEGAWA-F-14D-1-72-Ucak-Maketi_W0QQidZZ19291190 modeli bir kaç parçası hariç tamamladım sadece füze ve bombaları kaldı.Ancak profesyonel olarak çalışmadığım ve ilk modelim olduğu için yapıştırıcı bazı yerlerde görünüyor yani pek temiz olmadı bunun bir de boyaması varmış sanırım ancak ne tür boyalar ve nerelerde bulunduğunu bilmiyorum ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

• Artık malesef bu işin bağımlısı olacaksın maket yapmak için gözüne uyku girmeyecek ben su an oyleyim benim modeller biraz daha büyük sadece.. hocam aldığın maketlerin orda olması gerekiyordu. büyük kırtasiyerde maket boyası dersen verirler çok ince bir boya olmsı gerekiyor maketi gösterebilmek için 14 ml ve 4-5 lira bişey zaten. güzel hobidir devamını getir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 18 Ocak 2010; 1:40:34 >
  • http://www.modelizmir.com/forum/

verdiğim siteden oldukça faydalanabilirsin. anlatırdım da ama yrn final var geçte oldu anca yetiştircem, boya uzun ve incelikli bi iştir. inceleltmen fln lazım. eğer ciddi anlamda ilgilenceksen airbrush fln da alman gerekir. biraz maliyetli ve zaman gerektiren bi iş. şimdiden kolay gelsin...
  • Maketi bimeksten aldım ama reyonda boya filan görememiştim sağol yardımcı olduğun valla bulamıcam diye moralim bozulmuştu üstündeki yapışkanlar diğer kısımlardan daha parlak görünüyor çirkin duruyor.Yarın sabah erken kalkıcam sırf boyamak için
    Aslında bu merağım dediğim gibi çocukluğumdan beri var hatırlarsanız gazeteler bazen basit model maketler verirlerde bakkallarda da satılırdı bunlar transformers benzeri annem bunlara paramı verion diye ağzımı burnumu dağıtırdı ama bu sefer dayanamadım özlemişim maket yapmayı basittir dedim ama epey bir zorladı yeterli malzememde yoktu pek bir şeye benzemedi ama ilk göz ağrım dursun masa da ilerde de bir uçak gemisi görmüştüm dev boyutlardaydı yaklaşık 90 ytl gibi bi fiyatı vardı onu yapmayı düşünüyorum bir de yapıştırıcı olarak ne kullanıyorsun ben bu akşam yaptığıma japon kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 18 Ocak 2010; 1:46:43 >

• önce bulaşık deterjanı gibi bişeyle yıkıyorsun maketi ki üstündeki tozlar ve kimyasallardan arınsın sonra boyama aşamasına geçiyorsun ama burda birkaç önemli husus var boya şeçimi ne ile boyanması gerektiği gibi başlangıç fırça tavsiye ederim daha ilerki seviyeler için tabiki kompereör ve boya tabancası
  • Bitmiş halde bir kaç maket fotosu koyarsanız çok iyi olur.
  • link için teşekkürler gerçekten faydalı bir site boyamak için fırça kullanıcam komple siyaha boyamak istiyorum aklıma takılan bir hususta japon yapıştırıcısının bıraktığı izler boyada kapanır mı bir daha ki sefere ne tür bir yapıştırıcı tavsiye edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siyaha boyanırmı hocam o uçak gri ye boya sonra pişmal olursun bak. sen siyah savaş uçağı gördünmü? maketin amacı gerçekçi yapmak
  • amacım üstündeki japon yapıştırıcısının kalıntılarını kapatmak gri açık bir ton kalıntılar büyük ihtimal belli olucak red alert 2 de k.kore de black eagle vardı ona özendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.