Şimdi Ara

Modazzo dolandırıcılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar modazzo denen lanet siteden aptallık edip araştırmadan şikayetvara bakmadan ürün sipariş ettim. 1 ay oldu göndermediler 1 ay sonraya tedarik süresi verdiler tekrar. 2, 2.5 ay oluyor nerdeyse paramı kaptıralı müşteri hizmetleri başta ilgileniyordu maillere bakıyordu falan. İade istedim tamam diyip 1-10 gün içinde yatıracağız parayı dediler. 2 hafta oldu 3 hafta oldu yok müşteri hizmetleri şimdi maillerimde de cevap vermiyor. Garanti bankasına gittim chargeback atmak için form doldurdum falan ama ordaki temsilci bizim yapabileceğimiz bişey olmaz yine de oluşturalım şikayeti dedi. Paramı nasıl kurtarabilirim başka ?

• Odeme itirazi yapacaksin neden banka birsey olmaz demis ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temsilcinin dediklerini boşverin. Kredi kartı ile online ödemelerde harcama itirazı durumlarında satıcının ürünü faturalandırıp teslim ettiğini ispat yükümlülüğü bulunuyor. Bunuda yapamayacağı için paranız geçte olsa iade olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankanız bizim yapacağımız birşey yok dediyse bir daha o bankayı kullanmayın derim. Kaç kere böyle durumlarda hemen harcama itirazı yaptım anında ilgilendirler ve paramıda geri aldım.
  • ben 575 tl'lik alışveriş yaptım 04.07.2018'de ne ayakkabı geldi ne iade!
    enkart üzerinden ödeme itirazı yapmıştım, olumsuz cevap verdiler,
    İstanbulda olsam gidicem adreslerini basacağım! bu aşamada ne yapabilirim, ilk defa internet alışverişinde böyle bir durum yaşadım !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıcı: @orhan1461
    19 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.