Şimdi Ara

Moda oldu) DeFacto da çalışıyorum soruları alayım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CCircassian

yazin 2 ay full time calismak istiyorum. Yas 18. is ilaninda full time 1000tl yaziyordu galiba. Ben simdi ise baslarsam direk 1000 lirayla baslayabilecek miyim? Ise alinma ihtimalim nedir? Kriterleri ne yani?

eğer 2 ay çalışacağım dersen almazlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

http://www.defacto.com.tr/suni-deri-mont-130704?utm_source=criteo&utm_medium=Facebook_Newsfeed&utm_campaign=Newsfeed&utm_content=DEPO+%2f+%C4%B0ND%C4%B0R%C4%B0M

Bu deri mont nasıl sence nasıl hocam

bu montu bir türlü satamadım duvarda 3 farklı yerde mankenlerde sergiledim satmadı. en sonunda fiyatı 50 tlye düştü şimdide havalar ısındı satılmıyor. aslına bakarsan bende pek beğenmiyorum böyle deri mont ince hırka kırması garip bi ceket tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Blazer ceket satılıyor mu orada?

Satılıyorsa fiyatları ne kadar?

satılıyor, bizim mağazada 3 farklı model 5 farklı renk var. fiyatlarıda 70 ile 90 arası değişiyor. 1 sene önce bir tane almıştım herhangi bir sıkıntı çıkmadı kesimleride gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Niye mağazada adam gibi hırka satılmıyor? İnternet sitesinde ki hırkaların neredeyse hiçbiri yok? Hep örgülü çirkin rengi falan bi değişik tek tür kazaklar vardı ben geçen gittiğimde. İstanbul'dayım tabi ben.

onu bende anlayamadım hırkaların sevkiyatı ile alakalı büyük sıkıntılar var. Sanırım mevsim geçişiyle alakalı genelde sonbaharda mağazalara yollanıyor, kışın yeni modellerle pek desteklemiyorlar daha çok yüksek fiyatlı montlara yöneltmeye çalışıyorlar müşterileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

Haci kusra bakma. Fiyat uygun ama iki kez alisveris yaptim bir daha yapmam. Cok kalitesiz cikiyor yahu. Seven Hill le ayni seviyede fiyatlar
    Seven Hill i bi yil kullansam sizinkiler max 3 ay. Niye kaliteyi arttirmiyorsunuz?

kaliteyi arttırmak demek maliyeti arttırmak demek, hitap ettiği müşteri kitlesi belli ki şöylede bir durum var biraz ürünü hangi şartlarda kullanıp yıkadığına göre kullanma süresi değişir. birde sevinhill den alınan pantolonla defactodan aldığın kazağı kıyas etmek yanlış. aynı klasman ürünü; fiyat ve üretim tekniğine göre kıyas etmek gerek. Bu şartlar sağlandığında f/p olarak en iyi marka diyebiliriz.
  • hedef kitlesi genelde kaç yaş aralığı?
  • quote:

yazin 2 ay full time calismak istiyorum. Yas 18. is ilaninda full time 1000tl yaziyordu galiba. Ben simdi ise baslarsam direk 1000 lirayla baslayabilecek miyim? Ise alinma ihtimalim nedir? Kriterleri ne yani?

2 aylık 1 aylık 5 aylık personel almaz defacto :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

hedef kitlesi genelde kaç yaş aralığı?

16 yaş ve üzeri(şimdilik). çok zayıf biri değilsen yaşının kaç olduğu hiç önemli değil mağazada güzelce giyinip gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAViRA

quote:

Maaş ne kadar ve günlük kaç saat çalışıyorsunuz? Tatiller haftalık mı yoksa 2 haftada bir mi ? Kasada mı çalışmak daha kolay yoksa reyonda durmak mı daha kolay. Sürekli aynı yerde çalıştığımızı varsayarsak maaş da artış veya kıdem olarak yükselme varmıdır?

al sana gece gece yığdım soruları hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

quote:

Maaş ne kadar ve günlük kaç saat çalışıyorsunuz? Tatiller haftalık mı yoksa 2 haftada bir mi ? Kasada mı çalışmak daha kolay yoksa reyonda durmak mı daha kolay. Sürekli aynı yerde çalıştığımızı varsayarsak maaş da artış veya kıdem olarak yükselme varmıdır?

kısaca maaş asgari ücret + ticket 260 tl

günlük 9 saat (1.5 saat mola) net 7.5 saat.
    haftalık maximum 45 saat.
    haftada 1 gün tatil
    Kasada da çalışmak zor reyondada. ama reyonda birden çok işe kafa yorman gerektiği için daha zor sayılır.
    rotasyon dedikleri birşey var mesela ben kasayıda depoyuda bayan reyonunuda erkek reyonunuda çok iyi bilirim :)
    yükselme var üniversite mezunu yada öğrencisi olman şart daha fazla şartları var tabii .. bende reyon yoneticisi adayıyım :)

full>reyon yöneticisi>2.müdür>1.müdür> süpervizor>bölge müdürü yrd.>bölge müdürü>operasyon müdürü>genel müdür yrd. :)))

yükselmenin sendeki potansiyel ile çok alakası var eğer gerçekten birşeyleri değiştirebiliyorsan ve yenilikçi gelişime açık fikirlere sahipsen her zaman önün açık

• Asgari ücret 800+260 tl mi oluyor hocam ?

Reyon da ne gibi kafa yormak gerek anlamadım. Mağazalara gittiğim zaman reyon görevlileri hep ya goygoy peşinde ya da kıyafet düzenlerken görüyorum.

Çoğu yer 10-11 e kadar açık gece. Siz sabah kaçta başlayıp kaçta bırakıyorsunuz ?

maximum 45 saat yazmışınız ama 1 gün eksik söylediniz sanırım?

1 günlük tatili siz mi seçiyorsunuz yoksa işyeri mi söylüyor.

Bayramlarda yoğunluk olduğu zamanlarda mesai veriliyor mu + bayramda çalışma da mesai nedir.

senelik izin veriliyor mu? veriliyorsa kaç gün
    ürün almak isteseniz ne gibi indirim yapıyorlar size
  • quote:

quote:

quote:

quote:

haftada 1 gün tatil
    Kasada da çalışmak zor reyondada. ama reyonda birden çok işe kafa yorman gerektiği için daha zor sayılır.
    rotasyon dedikleri birşey var mesela ben kasayıda depoyuda bayan reyonunuda erkek reyonunuda çok iyi bilirim :)
    yükselme var üniversite mezunu yada öğrencisi olman şart daha fazla şartları var tabii .. bende reyon yoneticisi adayıyım :)

full>reyon yöneticisi>2.müdür>1.müdür> süpervizor>bölge müdürü yrd.>bölge müdürü>operasyon müdürü>genel müdür yrd. :)))

yükselmenin sendeki potansiyel ile çok alakası var eğer gerçekten birşeyleri değiştirebiliyorsan ve yenilikçi gelişime açık fikirlere sahipsen her zaman önün açık

hocam mağaza müdürünün maaşı ne kadar ?

Ayrıca bir çalışanı kaç kere şikayet ettiğimizde kapının önüne koyulur ? Ya da müşteri ile polemiğe giren bir çalışana ne olur ?

• Yere düşen askıları ne yapıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

quote:

quote:

quote:

haftada 1 gün tatil

hocam mağaza müdürünün maaşı ne kadar ?

Ayrıca bir çalışanı kaç kere şikayet ettiğimizde kapının önüne koyulur ? Ya da müşteri ile polemiğe giren bir çalışana ne olur ?

2000 civari magazaya gore degisir.

Personeli sikayette hakliysan ve terbiyesizligi olduysa tutanak tutulur bu tutanak 3 defa tekrar ederse is hakki fesh edilir.

Musteri her zaman haklidir sorunluysa baska bir personel ilgilenir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AtKonseyi

Yere düşen askıları ne yapıyorsunuz?

Bilirsin dostum yere dusene bir tekme de biz vuruyoruz.

• quote:

quote:

----------------------------------------------------

Peki hocam ilgin için teşekkür ederim.Peki iade ettiğimiz mallara ne oluyor ?
  • sence en iyi ürününüz hangisi ( pantolon gömlek tshirt ? ) ve real madrid barça ürünleri orijinal mi cidden
  • kaç saat çalışıyorsun ?
    iş pozisyonun nedir ?
    nekadar kazanıyorsun ?
    kaç gün tatil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

quote:

----------------------------------------------------

Peki hocam ilgin için teşekkür ederim.Peki iade ettiğimiz mallara ne oluyor ?

Eger defoluysa iade depoya.
    Eger saglamsa tekrar reyona.
    Eger egerse koy bi tarafina gitsin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

sence en iyi ürününüz hangisi ( pantolon gömlek tshirt ? ) ve real madrid barça ürünleri orijinal mi cidden

Uzerindeki hologramda anlayacaginiz gibi %100 orjinaldir. Her sattigi urun icin lisans bedeli oder.

En saglam urunlerde real barca urunleridir.

Klasmana gore siralama yapmak gerekirse

Selanik
    Kazak
    Gomlek
    Pantolon(ciddi anlamda sikintilari mevcut hem saglamlik hem kesim acisindan. Ama bu parayada en iyisi:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.