Şimdi Ara

mod işine girmek istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     mod işine girmek istiyorum yardım

mod hakkında çok bilgim yok.yani şöle bilgim yok bu işe yeni giriyorum.görselliği seviyorum.bilgisayar donanım hakkında geniş bilgim var.bana yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.bu kasaya mod yapılırmı onu da bilmiyorum hani kasa kapağını değiştirebilirmiyim fln.ufaktanda olsa başlamak istiyorum.

şimdiden teşekkürler

• Faruk bey forumda diğer arkadaşların işlerini vs inceleyerek biraz araştırma yaparsanız kafanızda kasaya neler yapmak istediğiniz belirecektir aşağı yukarı. Zaten bazı arkadaşlar yaptıkları işi nasıl yaptıklarını anlatıyorlar resim ve yazı ile. Siz daha sonra kafanıza takılan şeyleri buraya yazarsanız yardım almanız daha kolay olur. Bu hali ile çok geniş bir soru olmuş.

Her kasaya mod yapılır, sonuçta amaç işlevsellik yada görsellik olarak fabrika standartlarının dışında birşey oluşturmak.

İyi çalışmalar
  • Faruk abi her kasaya mod yapılır tamamen hayal gücüyle alakalı sadece olayı kafanda tasarlaman gerek gerisi gelir bu bölümdeki kasaları incele hoşuna gidenleri nasıl kendi kasanda yapabilecegini düşün en basitinden yan kapagı kesip plexiglass takabilirsin icinide istedigin renge boyarsan gerisi hertürlü gelir.
    NOT: bir kere başlarsan geri dönüşün olmaz hastalık bu

Edit abi dedim 93 doğumlumuşsun faruk kardeş ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquana -- 12 Mayıs 2010; 2:31:09 >
  • Bölümdeki konuları inceleyiniz.
  • arkadaşların söylediği gibi modifiye bölümündeki çalışmaları ve konuları incele tasarla aşamaları sor ve uygulamaya başla i bi iş çıkacaktır mutlaka ortaya şimdiden kolay gelsin
  • değerli yorumlarınız için teşekkürler.bişeyler yapabildikçe sizlerle paylaşıcam inş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38633110/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38633110

bu kasa benim hoşuma gidiyor
    küçük ama güzel ve temiz
    kolay gelsin, saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acaba benim kasa için kasa kapağı nerden bulabilrim ?
  • kendi kapağınızı uygun şekilde kesip plexiglass oturtsanız boşluğa işinizi görecektir
  • ön panele yapılcak pek bişey yok bu kasaların kötü yanı bu,ancak belli başlı işler vardır yapılır her mod da
    plexyglass,iç boya,neon ,ledli fanlar vs
  • Forumda çeşitli konulara bakarsan aklında çok net bilgiler olur.Ama kasan küçük madem fikir sordun bana göre büyük kasalar modifiyeyi daha güzel gösteriyor.İmkanın varsa kasanı büyütüp onu modlayabilirsin.2ci el bi kasada işini görür sonuçta boyucaksın onuda :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.