Şimdi Ara

Mod için 14 inç laptop ekranı ve pc bağlatısı 100 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Mod için 14 inç laptop ekranı ve pc bağlatısı 100 tl
    Elimde bulunan 1 adet 14 inç Philips lp141x10 laptop ekranını ve bunun için çinden aldığım lcd coverteri satmaktayım. Aslında kasama takmayı düşünüyordum ama paraya ihtiyacım var satılmazsa kasam takacağım. Coverter çalışmak için 12v 4a bir güç kaynağına ihtiyaç duyuyor ben bunu pc kasasındani sağlayan bir aparat yaptım onuda vereceğim. Coverter ekranın çalışması için ne gerekiyorsa var: 1 adet inverter, 1 adet 5 düğmeli kontrolcü(ayar yapmak için), 1 adet lvds kablosu, güç kablosu, ara ek kabloları vs.
    Lcd ekranda sağ altta 3 cmlik bir çizik var ancak çalışmaya engel değil, sonuçta eski bir laptoptan sökülme. Alet en fazla 1280x1024 çözünürlük destekliyor. Ekran kartına bağlamak için gerekli olan data kablosunu vermeyeceğim. Vereceklerim resimde ne varsa onlar. Alet bildiğiniz lcd ekran gibi menüsü filan var parlaklık, dil filan ayarlanıyor ama Türkçe yok. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Almak isteyene sanalpazardan ilan açabilirim yada istanbul içi isteyen deneyerek alabilir. Sanal pazardan alanlara elektronik alet olduğu için iade yoktur.

[

Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.