Ortamına bayıldım dostum ama televizyon yakışmamış Birde Direksiyonun viteskolun falan wirelessmı çalışıyor kablo göremedim?
Kablolara karşı takıntım var gizlemek için değişik stratejiler uyguladım Resim eklerim bu gece
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
Kablolara karşı takıntım var gizlemek için değişik stratejiler uyguladım Resim eklerim bu gece
kablolarla başı dertte olan biri olarak resimleri sabırsızlıkla bekliyorum
Vitesten gelen kablo masada delik açıp içinden geçirdim. Delik büyük oldu ama kafası büyük oldugu için ancak geçiyor...
Direksiyon için açtıgım delik masanın altına geçirdim kabloları...
Masanın altı vites direksiyon ve klavyenin kablolarının birleştiği yer...
Sonuç ortada tek bir kablo bile yok huzur var
Yusuf abi bu yaratıcılığına bayılıyorum.
Eywallah
Çok düzenli olmuş. Keşke bende sizin gibi düzenli olabilsem. Masanın altına eğildiğimde ölme tehlikesi yaşıyorum kablolardan
benimde çok zamanımı aldı valla bi tek gördüğün o yer yok odamda rahat bi 10 km kablo var Telefonun modemin olduğu yer de baya bi karman çorbandı orayada giriştim salonada giriştim bütün bi günümü aldı ama ortalık çok güzel pırıl pırıl oldu bir gün sende uğraş yoksa ney nerde bi türlü bulamıyosun ölüm gibi oluyo
Evet depoda bisiklet askılıgı olarak kullanılıyordu eskiden ama biraz tacizde bulundum
@ mc.kork
O direksiyon hep masanın üstündemi kalıyo Kaldırırsan masadaki delik ne oluyo ?
Hep orda sabit kaldığı için problem yok ayrı birde çalışma masam olduğu için o orda öyle sıkıntı çıkartmıyor...
SkYNeT-06 dehset bir oda herkezin sahip olmak istedigi bir oda
Buda istasyonun yeni hali. Yeni çalışma masam geldi şu aptal L dirsekten kurtuldum bi raf yaptım oraya. Pedalların altına MDF kestirdim pedalları vidaladım masaya çaktım Ayağımın altında kayıp duruyolardı... Veeeeeee vitese tesbih taktım
tesbih süper :D
herhalde King of the Roads gibi kamyon yarışları falan oynuyorsundur bu tesbihle NFS falan oynanmazda