Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
487.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metall82

merhaba arkadaslar bi sorunum var yardimci olursaniz sevinirim.. creative sound blaster live 24 bit external harici ses karti aldim optik cikistan anfime bagladim ama 5.1 dd ses alamiyorum ses karti ayrlarinda digital output only tıklıyorum ve seceneklerden 5.1i secemiyorum tıkliyorum 2.1i seciyo 4.1 tikliyorum onuda secmiyo cok ugrastım ama olmadı yoksa benim anfimi desteklemiyor olabilirmi anfimde yamaha ps3 xbox dvd player hepsinde sorunsuz kullanıyorum.

Sanırım sorunuza yanlış yerde cevap arıyorsunuz

Orjinalden alıntı: DiMarzio

@highwayp
    z5500'ün sub'ı wd mybook'u uçurur benden söylemesi

Epeydir böle kullanıyorum şimdilik sağlam...

quote:

Orjinalden alıntı: Styric

bi kaç sorum olucaktı, masada ayak yok mu? yoksa dübeller ile mi duvara monte ettiniz. Kaç kilo cektiğinide aşşa yukarı bi fikir verirseniz cok sevinirim.

Ayaksız masa dorudur. Duvara celik trifonla monteli. Yaklaşık 100 kilo max. denedim beni taşıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilişimciniz -- 4 Nisan 2008; 20:23:51 >

• Orjinalden alıntı: White Tiger

Orjinalden alıntı: ghan87

bunlarda bnden olsun

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

• herşey güzel herşeye para harcamışsında klavye mouse iğrenç arkadaşım en yakın zamanda değiştirmeni tavsiye ederim kusura bakma
    asus p5nd2s-e anakart kingston hyper-x 800 mhz 3 gb ram (triple) microsoft kablosuz klavye logitech kablosuz g7 gaming mouse 600 wat high power psu 32" samsung lcd tv 4.1 creative ses sistemi işlemci intel q9400 2.53 mhz 3mb l2 cache atiradeon hd3870 ekran kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: highwayp

quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

@highwayp
    z5500'ün sub'ı wd mybook'u uçurur benden söylemesi

Epeydir böle kullanıyorum şimdilik sağlam...

quote:

Orjinalden alıntı: Styric

bi kaç sorum olucaktı, masada ayak yok mu? yoksa dübeller ile mi duvara monte ettiniz. Kaç kilo cektiğinide aşşa yukarı bi fikir verirseniz cok sevinirim.

Ayaksız masa dorudur. Duvara celik trifonla monteli. Yaklaşık 100 kilo max. denedim beni taşıyo

masayı nereden aldınız kaça mal oldu
    birde odanın diğer taraflarınıda fotoğraflarmısınız

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 10 Nisan 2008; 13:35:06 >

bu da kasam

ben sessizleştirme ve serinletme düşünüyorum kasa arka ve öne 1er fan ve ekran kartının yanına 1 tane daha fan nasl olur sizce???

• Bu da benm mekanım işte akşamları ve geceleri wakit gecirdigim yer,uzun zamandan beri degişiklik yapmak istiorm.Göruslerinze ve fikrlerinize acıgım yani.
    Resmi koyamıorm arkadaşlar yaa başarı ile yuklendi dior ama cıkmıor.

canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsandagözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü,ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR...
  • ya hepinizin kasası çok manyak

Orjinalden alıntı: xDMaqe

ya hepinizin kasası çok manyak

nasıl yani

resimleri, yüklemek için en az 15 sefer değiştirdim bu kadar oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afakan000 -- 10 Nisan 2008; 2:03:47 >
    asus p5nd2s-e anakart kingston hyper-x 800 mhz 3 gb ram (triple) microsoft kablosuz klavye logitech kablosuz g7 gaming mouse 600 wat high power psu 32" samsung lcd tv 4.1 creative ses sistemi işlemci intel q9400 2.53 mhz 3mb l2 cache atiradeon hd3870 ekran kartı

• Farenin bulunduğu çıkıntı orijinalmi?"Dikkat ölüm tehlikesi"tabelası da hoş ve ilginç olmuş,biraz karışıklığı ve kalabalığı da engelleyecek olursan güzel bir mekana sahip olursun bence

bende şöyle bir şey düsünüyorum bu çalıma masasına benzer bir masam var ve işaretlediğim sürgülü çekmecenin altına görünmeyecek sekilde bi neon lamba takmayı dünüyorum pc nin üstüne vuracak tabi o şekilde sizce nasıl olur ve daha farklı fikirleriniz varmı ?

Şereftir seni sevmek,senLe ağlayıp gülmek...
  • Çekmecenin altında olursa,koabloların açılıp kapanma ile alakalı olarak yıpranma durumu olabilir.Bence yine görünmesini engelleyerek sabit bir montaj yapabilisiniz.
  • sozelsters mouse cıkıntısını kendım yaptım klavyenin çıkıntısınıda 2 cm düşürdüm sandalyemse eski salon takımının ayaklarından 10 cm kestım önceden çok yüksek oluodu ama bilgisayarımın içini sizinkiler gibi yapamıorum bilgisayar hediye bnm alıcak gücüm yok ama olabildiğince mod yapmaya çalışçam ama anca seneye masamın koselerınide sonradan kapladım ölüm tehlikeside herhangi bi elektrik direğinde bulabileceğin cinsten (çaldım çaktıma) odamın dağınıklığ9ınıysa hiç sorma bilgisayarı haftada bir temizliorum ama odamı günde bir temizlesemde fayda yok aynı oluo gene
  • quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

Çekmecenin altında olursa,koabloların açılıp kapanma ile alakalı olarak yıpranma durumu olabilir.Bence yine görünmesini engelleyerek sabit bir montaj yapabilisiniz.

kablolar sorun olmas bence gidip gelicek bi miktar bırakırsak olur yani

Şereftir seni sevmek,senLe ağlayıp gülmek...
  • akşam çektiğim için fotolar biraz bulanık..buda benim malikanem fazla güzel olmasada idare ediyoz yanda bi tane daha odam var ama yatak odası sade olduğu için foto koymadım.

• unalkoc @

Dagınık ama degişik bir oda

Orjinalden alıntı: xweletx

unalkoc @

Dagınık ama degişik bir oda

evet dağınık

Orjinalden alıntı: unalkoc

akşam çektiğim için fotolar biraz bulanık..buda benim malikanem fazla güzel olmasada idare ediyoz yanda bi tane daha odam var ama yatak odası sade olduğu için foto koymadım.

İnşallah diğer arkadaşlar için örnek teşkil etmez

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.