Şimdi Ara

Mobismart Telekomünikasyon (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
18
Favori
11.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

hangi konumdan gönderdiniz acaba

attıgınız testler tam gözükmüyor resimler kötü çıkmış tam görünür şekilde atabilirseniz bakabilirim

Riot=18ms yurtiçi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ekleme: Bölgesel arızaymış türk telekom kablolarını kesmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 1 Eylül 2026; 10:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri temsilcisi ve kendisine teknik ekip diyen kimse hiçbir şeyden haberleri yok. Port yok diyerek 4-5 gündür arayıp beni bilgilendirin dememe rağmen iki müşteri temsilcisi adresi yanlış giriyor. Ben tekrar arayıp üçüncüye kendilerine diyorum ki bir de ben deneyeyim sizin sitenizden ve adres çıkıyor. Hala diretip biz size istediğiniz hizmeti veremeyiz diyorlar çünkü hiçbir şey bilmiyorlar. 60 Mbps gördükleri 20 senelik TT altyapı sorgusunda diretiyorlar modeme gelen değerleri göstermeme ve kalitesini görsel ile kendilerine iletmeme rağmen. Bu cehalet ordusuna 1 kuruş olsa para vermek istesen buyursun. Ben müşteri temsilcisiyim sanki onları arayacağım her gün ne oldu diye sormak için. Modem degerini de yukleyeyim de gelip savunmasinlar kendilerini.

Mobismart Telekomünikasyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay# -- 1 Eylül 2026; 15:15:56 >

• Mevcut hattımı millenicom dan taşıdım. Hat değerlerim baya iyi, fiber dönüşümü yapılacak daha yapılmadı. Perşembe 14.00 gibi başvuruyu yaptım, Cuma 09.57 de işlemleri devam ettirmek için kimlik bilgisi ve e-devlet onayı aldılar. Pazartesi (dün) kullanıma açıldı. 100mbps paket olmasına rağmen 80/8 profil tanımlanmıştı, bu sabah 07.25 kayıt açtım, 09.16 da abonelik işlemlerime yardımcı olan temsilci whatsapp dan yazdı düzenledim kontrol edin diye. Oldukça hızlı ve ilgililer. 31 Ağustos günü geçiş yaptım diye 1 günlük fatura çıkmış. 4 aylık kampayayı etkilemez umarım, onun bilgisini alınca da eklerim.

• Berkay# B kullanıcısına yanıt
    Megabit sorguları ilk vdsl dönüşümünden kalma yani yıllar öncesine ait adresimde 80 görünüyor 114 kadar destekliyor hat aktif olduktan sonra 100 e 10 olarak açılmış oimden 100-20 hız istiyorum diye kayıt açtım 2 saat geçmeden yaptılar hemde arayıp bilgilendirdiler zaten 4 ay tt port ücretlerinin altında uyguna hizmet veriyorlar böyle karalamaya gerek yoktu. Mobismart Telekomünikasyon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.