Şimdi Ara

Mobiroller kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mobiroller ya da benzeri siteler üzerinden uygulama geliştiren var mı? Birçok güzel modülleri var. Ben orta seviye ionic/angular ile geliştirme yapıyorum. Ama bu araç hoşuma gitti. Vereceğimiz ücretlere değer mi diye danışmak istedim. Müşterilere yapacağımız işleri pratik yapacağımız için maliyeti çıkarır diye düşünüyorum ama sizlere de danışmak istedim

• Merhaba;
    Bu tür araçları daha önce çok az kullandım ve şu anda Mobiroller'ı araştırdım. Web sitesinin mobil uygulaması bu araçlarla yapılabilecek gibi. Lakin yarın bir gün müşteri uygulamasına Google, Facebook vb. yerlerden giriş özelliği koyulmasını isterse veyahut da JSON, XML verileri oluşturup kullanmak isterse ya da daha bir çok şey isteyebilir, o zaman bu araçların çok da işe yarayacağını zannetmiyorum. Ionic ile webview mobil uygulamalar geliştirmen en azından bu araçlardan daha iyi olacaktır. Ama size gelen uygulama siparişleri webview'e site gömme, bildirim mesajları gibi uygulamalar ise bu tür araçları deneyip işini görürse kullanmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TERESON kullanan var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Migrosnet kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    WECHAT KULLANAN VAR MI (YARDIM)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.