Şimdi Ara

Mobilya Koltuk Kanepe Hakkında Merak Ettikleriniz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izzet43

kafa gitti ... karıştı iyice .. napacağımı nasıl alacağımı kime güveneceğimi şaşırdım.. bana öyle dediler offffff

Maalesef en zor iştir mobilya...Güven önemlidir tabi satıcıya...
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    halen ankaranın ilçesindeyim ama 1 aya kadar çanakkaleye taşınacağım nasipse
  • izzet43 kullanıcısına yanıt
    Eğer bulunduğum ile yakın olsaydınız yol paranızı karşılayıp size bir çay ikram etmek isterdim
  • Arkadaşlar ilgi bu kadar az ise boşuna açtım ben bu başlığı.. İnanmayanlar varsa ssleri de atarız. Ama sorusu olan yok sanırım. Neyse sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Arkadaşlar ilgi bu kadar az ise boşuna açtım ben bu başlığı.. İnanmayanlar varsa ssleri de atarız. Ama sorusu olan yok sanırım. Neyse sağlık olsun

Hocam sizin bulunduğunuz İl neresi bizim daha çok mobilyaya ihtiyacımız var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprock88 kullanıcısına yanıt
    pm atıldı..
  • Slm. Bir kac güne kadar mobilya alacagim yardim edebilir misiniz? Alacagim ürünler, salon için avangard tarzı gösterişli bir koltuk takımı ve ona uygun yemek odası, oturma odası içinde tv ünitesi ve rahat bir koltuk veya köşe takımı(yatak olabilen)..günlük kullanacağım için oturma odasınaki takımın oldukça rahat olmasın istiyorum..bütçe maksimum 15bin..şimdiden teşekkürler..(bu site sayesinde birçok sorunumu hallettim..bakalım bunada bir cozum bulabilecekmiyim..)

• lars001 L kullanıcısına yanıt
    15.000 liraya o ürünleri alamazsınız. En azından yukarıdaki arkadaşların bahsettiği kadarıyla batıda alamazsınız.
  • Yok mu sorusu olan ?
  • kelebek mobilyaya bi bkin derim biraz tuzluama klite super

• Arkadaşlar yeni evlenecek biri olarak izmir karabağlardan mobilya aldım fiyatları şöyle,

İder, yemek masası+6 sandalye+konsol :1330 tl
    İç dış mdf yatak odası: baza+şekilli şifonyer+2 komidin+yatak başlık ve çercevesi :2500 tl +baza (250 tl)
    pier lotti: 320*210 kaliteli açılabilen inanılmaz rahat köşe takımı 2400 tl
    pier lotti : Çok hoş maxi takım (berjerler dahi açılabiliyor) 2500 tl

Bence kesinlikle çetmen doğtaş bellona istikbal gibi yerlerden almayın çok pahalı. Saydıklarımın hepsini üreticiden aldım.
  • yasin_erdogan Y kullanıcısına yanıt
    İşte böyle !! Fiyat dediğin böyledir. Her ne kadar buraya göre biraz tuzluysa da fiyat oldukça iyi.. Şimdiden tebrik ederim. Allah bir yastıkta kocatsın .
  • http://www.mobilyaminegolden.com/U1549,79,dugun-paketi-mira-dugun-paketi2.htm

Şu ürünlere yorum yapabilir misiniz

• Merhaba

Bahsi geçen ürünler "country mobilya" adı altında geçmektedir. Ürün kalitesi ve montaj ekipmanları hakkında bir bilgi verilmemiş. Ama benim anlamadığım tek nokta, niye bu kadar pahalı. Yani bakın takım fiyatı 12.000 tl civarı. Siz o fiyata buradan, full mdf 6 lı raylı yatak odası takımı, full çam su ve kir tutmaz mikrofiber kumaş oturma grubu, kişiye özel işlemeli 6 kişilik yemek odası takımı, salon takımı ve beyaz eşya takımını o fiyata alırsınız. Hemde 5 yıl garantili. Kapıya kadarda getirilir, montaj yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 16 Kasım 2014; 16:07:17 >
  • hocam ben de sizden yemek odası ve yatak odası almak isterim. il olarak neredesiniz?
  • greep_inn kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj ile bilgilendirme yapıldı..
  • S.a kardeslerim mobilya konusunda su an benim de kafam karisik dugun agustosta haziran gibi evimi tutarim insallah ancak ocak ayi sonrasi fiyatlarin pahalanacagini dusunuyorum aralik gibi mobilya lari alayim diyorum bu konudaki gorusleriniz nedir oncelikle sormak isterim bircok mobilyaciya gittik mobilya fiyati sorduk hepsi hmn hmn 10 12 milyar arasi fiyat bicti istikbalde zenit yemek (masa sndalye 6 , bufe ve aynasi )yatak odasi takimi oturma grubu , ve tv unitesi sadece tv konan bolum yatak ve baza dahil 12 bin lira fiyat cikardilar kalite olarak nasildir, bu fiyat uygun mu benim mobilya almam icin erken.mi ne yapmaliyim kafam cok karisik yardimci olursaniz sevinirim tecrubelerinizden.yarrlanmak isterim. . .

• ertreee E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Evlilik kolay iş değil. Sizlerden ricam iyi araştırma yapmanızdır. Eğer tayinciyseniz yani sürekli il değiştiriyorsanız, istikbal yerine daha sağlam bir marka/modele yönelmenizdir. Çünkü istikbal, demonte yani paket içi çalışır. Dolayısıyla sağlam değildir. Koca mobilyayı 6 adet vida ile tutturuyorlar. Bu çok sakıncalı bir durum. Hele ki sürekli il değiştiriyorsanız, bu da mobilya için dezavantajdır. Mobilya öyle sürekli sök tak işine benzemez. Başka alternatiflere göz atabilirsiniz. İl neresi bu arada ?
  • Ben izmir deyim su an oneriniz nedir sizin yani burada gidip de ureticilerden alsam onlarin kullandigi malzeme kalitesi de coj farkli olmayacak cunku gezdim hepsini tek tek . . Mdf diyorsunuz iyi hos da mdf bir masa sorduk normal masanin 2 kati fiyat cekti ayni zamanda cilali ve cizilmeye dayanikli degil . .

• ertreee E kullanıcısına yanıt
    Ah hocam ah.. Nedir bu fiyatları abartma sevdası yahu. İnanın sırf bu sebepten ötürü internet sitesi yada sahibinden e ilan vermeyi düşüyorum ama kargoyu düşünüyorum. Buradaki en dandik yemek odası bile mdfden. Oda kaplama parlak mdf den. Yani toz ve suya dayanıklı. Haklısınız mdf ninde çeşitleri var ki muhtemelen 2-3. sınıf toplama mdf kullanacaklar. Sunta yaptırın diyeceğim ama oda yukarıda belirttiğim gibi çok dayanıksız. Aslen çok ama çok ucuza geliyor. Ama işçiliği çok alıyorlar. Halbuki tabaka mdf alacaklar. 45 tl fiyatı var. Üstelik dediğim gibi parlak olduğu için boyaya gerek yok. Uygun ebatta kesecekler. Sandalye ye de naylon karışımı deri çekecekler. Hepsi bu. Toplamda maliyet 150 tlyi geçmez. İşçilik dahil. Ama 1000 tl den söz ediyorlar. Yahu insaf. Yazık günah.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.