Bildirim
MOBILITY RADEON 6XXX NE ZAMAN?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
3015 yerine aynı fiyata bunu almalısın.Acelen yoksa bekleyip beklememek sana kalmış.
http://www.pcdepo.com/asp/product/70108/HP-PVL-NOTEBOOK-WW028EA-DV6-3031-i5-450-3G-500-15-6W7P-5650 -
aynen -
DM3 DE FENA DEDİL ŞİMDİ BAKTIM -
hp alma ozellikle pavilion serisi
arat internetten bulursun sorunlari
ve tavsiyem diger markalarinda nvidia kartli yada chipsetli makinelerini alma
basin agrir notebook tamiri yapan biri olarak soyluyorum kullanici olarak degil -
quote:
Orijinalden alıntı: guitarhero
3015 yerine aynı fiyata bunu almalısın.Acelen yoksa bekleyip beklememek sana kalmış.
http://www.pcdepo.com/asp/product/70108/HP-PVL-NOTEBOOK-WW028EA-DV6-3031-i5-450-3G-500-15-6W7P-5650
İnternetten almıcam vatandan yada bimeksten. içim rahat etmiyor çünkü diğer türlü
---------------------------
quote:
Orijinalden alıntı: sanal-insan
DM3 DE FENA DEDİL ŞİMDİ BAKTIM
dm3'lerin ekran kartıyla dv6nın kıyas dahi edilmicek durumda.
---------------------------
quote:
Orijinalden alıntı: AnseLmo82
hp alma ozellikle pavilion serisi
arat internetten bulursun sorunlari
ve tavsiyem diger markalarinda nvidia kartli yada chipsetli makinelerini alma
basin agrir notebook tamiri yapan biri olarak soyluyorum kullanici olarak degil
zannedersem eski hp'lerden çok çekmişsiniz. yenilerde hiç bir sorun duymadım okumadım. forumu takip ediyorum. her sayfada biraz daha hayran kalıyo insan. ne ısınma problemi ne fan sesi.. şıklığına hafifliğine diyecek yok zaten. yinede uyarınız için teşekkürler.
-----------------------------
3015'in tek sıkıntısı işletim sistemi. homebasicle kullanmak istemiyorum. ultimate i netten çekicez artık
-
bismillah.. -
quote:
Orijinalden alıntı: LAVMAN
bismillah..
çok faydası oldu teşekkürler! -
başlıktaki sorumla ilgili olarak yok mu bilgisi olan arkadaşlar?? -
duyrulduğu günden itibaren tahmini 3 hafta-1 ay içinde piyasaya girer. laptop piyasası bu konuda canlı oluyor yeni çıkan modelleri takıp hemen piyasaya sürüyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: K.Kahriman
duyrulduğu günden itibaren tahmini 3 hafta-1 ay içinde piyasaya girer. laptop piyasası bu konuda canlı oluyor yeni çıkan modelleri takıp hemen piyasaya sürüyorlar.
Yani Kasım ayı ile birlikte yeni seriler geliyor diyosunuz.
Bence sadece beni ilgilendiren bi konu değil. yeni laptop almak isteyen herkes için önemli bi mesele. sonra 1500lira verip 1 hafta içinde eski seriye düşünce kafalarını vururlar duvarlara :) -
Mobile geçmesi ve ülkemize gelmesi en az 6 ay alır istersen bekle. -
hp ve nvidia birleşiminden kesinlikle uzak durun..
içini açtıgımız makinaların haddi hesabı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: XmysticX
Mobile geçmesi ve ülkemize gelmesi en az 6 ay alır istersen bekle.
yok artık.
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
hp ve nvidia birleşiminden kesinlikle uzak durun..
içini açtıgımız makinaların haddi hesabı yok
yahu beni mi bulur hep.. Konu ne? cevaplar ne?. başlık kitlensin yada silinsin. la havle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X