Şimdi Ara

MOBILITY RADEON 6XXX NE ZAMAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da yazdığı üzre 6xxx serisi ne zaman mobil platforma geçiş yapacak varmı bilgisi olan??

dv6 almak üzreyim (3015st) 1500lira para bayılcam :) ekim ayında 6xxx serisi çıkıyor diye haberler okudum. 15gün sonra yeni hp'ler gelirse çok canım sıkılır.

teşekkürler

• 3015 yerine aynı fiyata bunu almalısın.Acelen yoksa bekleyip beklememek sana kalmış.

http://www.pcdepo.com/asp/product/70108/HP-PVL-NOTEBOOK-WW028EA-DV6-3031-i5-450-3G-500-15-6W7P-5650
  • aynen
  • DM3 DE FENA DEDİL ŞİMDİ BAKTIM
  • hp alma ozellikle pavilion serisi
    arat internetten bulursun sorunlari

ve tavsiyem diger markalarinda nvidia kartli yada chipsetli makinelerini alma
    basin agrir notebook tamiri yapan biri olarak soyluyorum kullanici olarak degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

3015 yerine aynı fiyata bunu almalısın.Acelen yoksa bekleyip beklememek sana kalmış.

http://www.pcdepo.com/asp/product/70108/HP-PVL-NOTEBOOK-WW028EA-DV6-3031-i5-450-3G-500-15-6W7P-5650

İnternetten almıcam vatandan yada bimeksten. içim rahat etmiyor çünkü diğer türlü

---------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: sanal-insan

DM3 DE FENA DEDİL ŞİMDİ BAKTIM

dm3'lerin ekran kartıyla dv6nın kıyas dahi edilmicek durumda.
    ---------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: AnseLmo82

hp alma ozellikle pavilion serisi
    arat internetten bulursun sorunlari

ve tavsiyem diger markalarinda nvidia kartli yada chipsetli makinelerini alma
    basin agrir notebook tamiri yapan biri olarak soyluyorum kullanici olarak degil

zannedersem eski hp'lerden çok çekmişsiniz. yenilerde hiç bir sorun duymadım okumadım. forumu takip ediyorum. her sayfada biraz daha hayran kalıyo insan. ne ısınma problemi ne fan sesi.. şıklığına hafifliğine diyecek yok zaten. yinede uyarınız için teşekkürler.

-----------------------------

3015'in tek sıkıntısı işletim sistemi. homebasicle kullanmak istemiyorum. ultimate i netten çekicez artık

• bismillah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

bismillah..

çok faydası oldu teşekkürler!
  • başlıktaki sorumla ilgili olarak yok mu bilgisi olan arkadaşlar??
  • duyrulduğu günden itibaren tahmini 3 hafta-1 ay içinde piyasaya girer. laptop piyasası bu konuda canlı oluyor yeni çıkan modelleri takıp hemen piyasaya sürüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

duyrulduğu günden itibaren tahmini 3 hafta-1 ay içinde piyasaya girer. laptop piyasası bu konuda canlı oluyor yeni çıkan modelleri takıp hemen piyasaya sürüyorlar.

Yani Kasım ayı ile birlikte yeni seriler geliyor diyosunuz.

Bence sadece beni ilgilendiren bi konu değil. yeni laptop almak isteyen herkes için önemli bi mesele. sonra 1500lira verip 1 hafta içinde eski seriye düşünce kafalarını vururlar duvarlara :)
  • Mobile geçmesi ve ülkemize gelmesi en az 6 ay alır istersen bekle.
  • hp ve nvidia birleşiminden kesinlikle uzak durun..
    içini açtıgımız makinaların haddi hesabı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

Mobile geçmesi ve ülkemize gelmesi en az 6 ay alır istersen bekle.

yok artık.

quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

hp ve nvidia birleşiminden kesinlikle uzak durun..
    içini açtıgımız makinaların haddi hesabı yok

yahu beni mi bulur hep.. Konu ne? cevaplar ne?. başlık kitlensin yada silinsin. la havle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.