Bildirim
Mobilite: Android 4.2, LG Nexus 4, Galaxy Premier, Xiaomi Mi-2 ve daha fazlası...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler hemen izleyelim bakalım :)
edit:uleyn keşke 3dk sonra atsaydık mesajı bastılar eksiyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 28 Ekim 2012; 20:53:32 >
-
Sıkılmıştık iyi oldu.
-
Bu aralar durgunluk var herhalde sıkıntıdan patlıyordum tam
-
adettendir ilk yorumu atana eksi basılır
ikinci arkadaşı samimi buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 27 Ekim 2012; 21:29:40 > -
4.2 yi epey bekleriz ama S3 e 4.1.2 aralık-Ocak gibi gelecekmiş. Note 2 deki ekranı bölerek çalışmayı S3 e de getiriyorlar.
-
Güncelleme desteği hangi sürüme kadar sürecek bilen var mı?
Düzenleme: s3ten bahsediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 27 Ekim 2012; 21:34:45 >
-
6.1 inç ekranli telefon ?! yok artik
-
nexusun tipinden cok değişiklik yok... zaten hoş bir tipi vardı o bakımdan iyi olmuş..ama umarım kamera konusunda da gelişmeler olur... -
quote:
Orijinalden alıntı: CVenturas
Güncelleme desteği hangi sürüme kadar sürecek bilen var mı?
Düzenleme: s3ten bahsediyorum
Kesin konuşamayız fakat S3 ana model olduğu için S4 çıksa dahi bir süre güncellemelerden faydalanabilir.Samsung'a kalmış birşey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün önce Windows 8 eko sistemi tanıtıldı. Ama siz haberlerinizde Windows 8 Tablet ve telefonla ilgili hiçbir detay vermemişsiniz. Bu programın ismi Android Haber diye değiştirilse fena olmaz. Kaldı ki genel olarak Windows 8 lansmanı ile ilgili sitenizde sadece bir haber çıktı. Apple veya Android ile ilgili yeni bir ürün olsa o gün için en az 5 - 10 haber okumuştuk.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bkadem
2 gün önce Windows 8 eko sistemi tanıtıldı. Ama siz haberlerinizde Windows 8 Tablet ve telefonla ilgili hiçbir detay vermemişsiniz. Bu programın ismi Android Haber diye değiştirilse fena olmaz. Kaldı ki genel olarak Windows 8 lansmanı ile ilgili sitenizde sadece bir haber çıktı. Apple veya Android ile ilgili yeni bir ürün olsa o gün için en az 5 - 10 haber okumuştuk.
Her noktasıyla virgülüyle katılıyorum. Iphone 5 tanıtıldığı gün ana sayfa yukarıdan aşağıya apple idi.
Tamam belki bütün Donanımhaber ekibi kurban bayramı için el öpmeye gitti ama eminim bir iphone 5 veya SIII tanıtımı olsaydı, dedelerinin elini bırakıp hatta kurban kesimini yarım bırakıp bilgisayarın başına otururlardı.
Büyük bir ihtimal Microsoft Donanimhaber.com'u tanıtıma çağırmadığı için protesto ediyorlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 27 Ekim 2012; 22:51:47 >
-
bayram günü yayına devam helal olsun ..
-
E daha 4.1.1 e yeni güncelliyor firmalar telefonlarını. 4.2 nereden çıktı şimdi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bukalemun56
bayram günü yayına devam helal olsun ..
video bayramdan önce hazırlandı, zamanı geldiği için yayınlanıyor.
Hepsi tatilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
adettendir ilk yorumu atana eksi basılırikinci arkadaşı samimi buldum
Allah Razı Olsun.
-
Android 4.2 de hangi yenilikler olcak aceba merakla bekliyorum.
4.0 da takılı kaldık gerçi (ideos x5 custom rom)
-
Google ın 29 Ekimdeki etkinliğinin Amerikanın bazı kesimlerini vurması beklenen ''Sandy Kasırgası'' yüzünden iptal edilip ertelenme ihtimali var ...
Geçen senede Galaxy Nexus etkinliği Steve Jobs un ölümü üzerine ileri bir tarihe ertelenmişti hatırlarsanız ...
http://www.nbcnews.com/technology/gadgetbox/googles-oct-29-android-event-canceled-due-hurricane-sandy-1B6722051
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 27 Ekim 2012; 23:27:08 >
-
Nokia da vur dedik öldürdün.Tamam alt seviyede de telefon gerekli de 256 mb ram nedşr yani.Çok ucuz da olmaz sonuçta300 dolara gelmiş olsabize neredese 600 TL. Zaten adın zedelenmiş karını düşürüp belki sürüm yapma politikası izlemeli.
Birde sürekli Nexus 7 150 dolara mal oldu deniyor.Bununla ilgili belge var mı? Gerçekten öyleyse vay halina google'ın -
Al birtanesini kullan işte piyasada hep birbirinin taklidi telefonlar var.Sonuçta sana bencmark skorları lazım değil işini grüyorsa gerisi teferruat.
Benzer içerikler
- hileli whatsapp
- driver güncelleme
- gizli kamera nasıl anlaşılır
- whatsapp yeni özellik
- facebook hesap dondurma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X