Şimdi Ara

Mobilite: 97 dakikalık dolu dolu teknoloji şovu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdi abi biz uzun olmasını istiyoruz inşallah saçma insanlara bakıp programın süresini kısmazsınız (istemiyorsa izlemez arkadaş ) 2 saat olsun yine izlerim zaten genel görüş sizin aldığınız artılarla bunu işaret ediyor dizi gibi takip ediyorum çıkmadığı hafta üzülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında saçma demek yanlış ama üslubunu beğenmedim arkadaşın

• arkadas 87dk lık program yapıyosun şu mikrofona kimsemi el atmaz.bi kısılıyo bi açılıyomu ses anlamadım bi sorun vardı

program genel olarak güzeldi ama ellerinize emeklerinize saglık

• Yine Çok Güzel Bir Video Olmuş , Ağzınıza Sağlık.Uzun Diyenler Adamların Vine Çeker Gibi 7 Saniyede Anlatacak Değiller.Zevkle Çayımı Aldım 97 Dakika Dolu Dolu Geçti.İstemeyen İzlemez Ama İzleyenler Var Bu Tür Uzun Videoları Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalKral

Aile terbiyesi almamak adama terbiyesiz demenin başka bir yolu. Ayrıca benim nezlimde zıpçıktı ile terbiyesiz arasında bir fark yok. Siz ailesine de hakaret ediyorsunuz. Sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama ben üniversite mezunu 39 yaşında bir memurum. Ayrıca Erdi bey ile olan tartışmada ben sadece Erdi beyde seviye görüyorum. Sizin tarafta emeğe karşı saygısız bir yaklaşım var o kadar.

Terbiyesiz demenin başka yolu demişsiniz ama zaten terbiyesiz demişim lafın girişinde başka yollar kullanmama gerek yok.Emeğe saygısızlıkta yok işin cılkını çıkarmayada gerek yok sen yakında 190 dakika video izlemeye razı oluyorsan o senin problemin burda herkes sizin gibi boş değil aşağı arkadaşın dediği gibi özet olsa sıkıntı olmaz.Senin nasıl bir algıda bulunduğun beni ilgilendirmez saygısızlık varsa zaten gereken şikayet yapılırdı ben sizin yaptıklarınız çöp desem eyvallah süre sıkıntısını iğneleyici bir uslupla anlattım saygı çerçevisini aşmadan.Lafı başka yerlerinden anlayanlar varsa o da benim sorunum değil okuyup anlamasını öğrenin

Her mesajınız başka bir hakaret içeriyor. Siz yaşım var diyorsunuz ama yaşınıza uygun davranmıyorsunuz.
    Madem vaktiniz kıymetli vaktinizi boşa harcamayacak yerlere gidin.
    Mazallah sonra buralarda kıymetli vaktinizi zebil olur.
    İnsanlara bir şeyler öğren demeden önce kendinize bakın.
    Allaha şükür üniversiteyi derece ile bitirmiş biri olarak anlama kabiliyetimin olduğuna inanıyorum.
    Her mesajında hakaret bulunan bir şahsiyetin bana ne yapmam gerektiğini söylemeye kesinlikle hakkı yoktur.

• Video guzel ama BMW'nin modasi artik geçti. M3 ve M4 artik gereksiz oldular. İç diş ayni tasarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesteki sorun hariç harika bir programdı.

• quote:

mesaj hakaret içeriyorsa bak orda kocaman şikayet butonu var onu da göremiyorsan benim suçum yok
  • Baştan sona izledim özellikle beklediğim otomobil haberlerinden hiç bir şey öğrenemedim bence siz gene mobil teknolojileri anlatın.

• buralar tutar kankalaar
  • Güzel sohbet olmuş süre eleştirileri yersiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

mesaj hakaret içeriyorsa bak orda kocaman şikayet butonu var onu da göremiyorsan benim suçum yok

Kesinlikle sende suç yok. Suç seni yetiştirenlerde.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem teknoloji hemde otomobillerde çok bilgilisiniz tebrik ederim valla sıkımadan izledim

• Çok güzel ve eğlenceli bir program olmuş. Bu şekilde uzun süreli eğlenceli videolar bekliyoruz:D

• Bu bölüm çok erkeksi olmuş ya. Arabalar ve teknoloji, çok azda kadınlar konuşulsaydı tadına yenmezdi.

Ben en sonda ki Paul Walker için yapılan videoyu izlediğimde ağlamıştım, şimdi tekrar izlediğimde bile üzülüyorum.

Bende niye yeni F kasa 3 serisi ve 4 serisi bu kadar sert diyorum. 60 Saniye filmi de çok hoşuma giden filmlerden birisi. Elanorun kaputla yeni kasa BMW lerin kaput birbirine
    çok benziyor. O sert havayı insana gerçekten veriyor. Şimdi programda ikisinin resimlerini görünce aklıma geldi.

Moto G de gayet güzel telefon. Umarım yeni f/p telefonu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HectorBarbossa -- 16 Aralık 2013; 21:42:13 >

• güzel olmuş
  • Turkiye'de teknoloji programi alaninda inanilmaz kitlik var.Tv kanallari evlendirmeden yemek tariflerine bugun ne giysemden affedersiniz kimin kime kaydigina ekonomi kanallarinda takim elbiseli kapitalist usaklari gormekten biktim.Siyaset ve futboldan soz etmiyorum bile.Umarim programiniz uzun soluklu olur.Suresi onemli degil yeter ki isi profesyonel ve baska markalarin golgesi altinda olmadan tarafsiz ve bilgilendirici nitelikte yayin yapin.Basarilar.

• Şu forumda en son laf söylenilecek kişi Erdi ÖZÜAĞ'dir. Yapılan her olumsuz eleştiri ve saldırıyı kaldırabilen, anlayışla karşılayıp üslubunu bozmadan, tüm iyi niyetiyle cevap verebilen ender insanlardan. Keşke bu konuda senin kadar olabilsem diyorum kendi klendime. Bravo Erdi ÖZÜAĞ!

• abi lg g2 nin satmamasının 3 sebebi var.
    1) soft key
    2) değiştirilemeyen batarya
    ve en önemlisi
    3) micro SD card slotu

LG nin güncelleme konusundaki kötü şöhretini hiç demiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.