Şimdi Ara

mobilden the walking dead izleyebileceğim bi site? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • m.thewalkingdeadizle.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

quote:

işletim sistemi nedir cihazın?

symbian (nokia x6)

tüh android ya da ios olsaydı iyi prgramlar önerirdim. bence operadan indir öyle izle, yanılmıyorsam indirip izleyebiliyordun.

İos a program soylermisin?

ios sürümün kaç?

İos surum 5.1.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İos surum 5.1.1

hmm şuan alıp kurcalayacağım cihaz yok ama yanılmıyorsam puffini deneyebilirsin, skyfire deneyebilirsin. tabi bu tarayıcıların fiyatlarından haberim yok iosta, dizimagin uygulaması vardı 1 doları fazla görmezsen alabilirsin onu (tabi kapanmadıysa). jb varsa direk indir işte. uygulamalar konusunda pek bir bilgim yok ios cihaz alıp dizi izlemeye kalkmadım hiç. app store'da biraz arama yapıp bulabilirsin belki dizimag dışında. bir de diziport sitesi hakkında muhabbetler dönüyor 5+ için onu da dene. umarım işine yarar. bu arada ipad mi, iphone mu, ipod mu cihazın?
  • Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

Bune ya 1-2 gündür adam gibi okunmuyo
  • quote:

quote:

İos surum 5.1.1

hmm şuan alıp kurcalayacağım cihaz yok ama yanılmıyorsam puffini deneyebilirsin, skyfire deneyebilirsin. tabi bu tarayıcıların fiyatlarından haberim yok iosta, dizimagin uygulaması vardı 1 doları fazla görmezsen alabilirsin onu (tabi kapanmadıysa). jb varsa direk indir işte. uygulamalar konusunda pek bir bilgim yok ios cihaz alıp dizi izlemeye kalkmadım hiç. app store'da biraz arama yapıp bulabilirsin belki dizimag dışında. bir de diziport sitesi hakkında muhabbetler dönüyor 5+ için onu da dene. umarım işine yarar. bu arada ipad mi, iphone mu, ipod mu cihazın?

Teşekkürler bakacağım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.