Şimdi Ara

Mobil Uygulama yapmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
58.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, çok geç cevap veriyorum farkındayım.

    Ben appinventor ile yapıyorum,gayet güzel uygulamalar,oyunlar çıkabiliyor. İsterseniz ona başlayın googleda appinvento2 diye aratırsanız bulabilirsiniz. Destek için mailim: developereymen@gmail.com ve aeymenalpat3442@gmail.com
  • www.flexcoder.biz adresine bakabilirsiniz.
  • www.goodbarber.com sitesinden kodlama gerek olmadan olusturabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzlclk -- 6 Kasım 2015; 18:15:38 >
  • Merhaba,

    www.goodbarber.com'u deneyebilirsiniz. Türkçe seçeneği de mevcut.
  • Merhabalar

    Türkçe olarak Mobil Uygulama Merkezihttp://mobiluygulamamerkezi.com adreside mevcut. Hiç
    bir kod bilgisine gerek kalmadan mobil uygulama oluşturabilirsiniz.

    Android ve iPhone uygulamaları desteği, kullanıcı üyeliği, e-ticaret, sipariş, İndirim Kuponları, Loyalty Card, Fan ve Haber Duvarı,Navigasyon, Form ve Anket, sosyal medya entegrasyonu (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube Vimeo, Postcast, Picasa vb), anlık bildirimler (push notification), Uygulama içi mesaj ve Eposta, (Kişiye özel Anlık bildirim, mesaj ve Eposta), Radio Yayını ve Playlist, QR Code oluşturma ve Okuyucu, gelişmiş kullanıcı istatistikleri ve harita desteği gibi onlarca farklı ve başarılı özelliğe sahip.

    Bunların dışında, onlarca hazır şablon, 14 gün ücretsiz deneme sürümü ve begenirseniz aylık 6 Dolardan başlayan fiyatlarla.

    Umarım mobil uygulama yapmak isteyen arkadaşlara ve işletmelere yardımcı olacaktır.
     Mobil Uygulama yapmak istiyorum




  • Arkadaşlar

    Bir uygulama yapmak ve içerikler yüklemek istiyorum. Bu işlerden anlayan arkadaşlar bana ulaşsın. Belirli bir bedel de ödemek istiyorum yapacak kişiye.
  • Reserved

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5-6 ay kadar önce ben de mobil uygulama işine heveslenmiştim. İngilizcem iyi olduğu için yabancı forum sitelerinden araştırmalar yaptım. Forumdan tanıştığım ispanyol bir üye bana mobincubeyi tavsiye etti. ben de deneme amacıyla basit uygulamalar yapıp play store'a yükledim.uygulamalarım 2-3 ay içinde yüzbinden fazla indirildi. aylık kazancım 4 haneli rakamlara ulaştı. şimdilik haftada 1-2 uygulama yapıyorum.şükürler olsun kazancım da çok iyi sayılır şimdi de

    site linki :https://www.mobincube.com/

    bir türk kazanç videosunu çekmiş :https://www.youtube.com/watch?v=sZyb81gD5AE
    kanalında mobincubenin nasıl kullanılacağı ile de ilgili videolar mevcut.ilgili arkadaşlar izleyebilir.https://www.youtube.com/channel/UCPt4WfDzL0j1A5VD2WULJ3g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilan0101 -- 10 Haziran 2017; 0:27:19 >




  • Keşke bu konuda deneyimi olan uzman bir arkadaş detaylı bir cevap yazsa. Cevap yazanların çoğu 5 mesajdan az atmış kişiler. Ne kadar güveneyim bilmiyorum.
  • C++ Qt ile her platforma kod yazabilirsiniz. Hemde GUI tasarım yapmadıda kolay sürükle bırak gibi.
    Hemde her platforma :
    iOS, Android, Mac, PC, Windows, vb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zilan0101

    Yaklaşık 5-6 ay kadar önce bende mobil uygulama işine heveslenmiştim.İngilizcem ve ispanyolcam sağlam olduğu için yabancı forumlardan araştırdığımdahttp://mobincube.org/ ile tanıştım.deneme amacıyla birkaç basit uygulama yapıp mağazaya yükledim.uygulamalarım 2-3 ay içinde yüzbinlerce indirme sayısına uaştığından kazancım nerdeyse 2-3 asgari ücret kadar olmuştu.Şu anda da haftada 1 uygulama yapıyorum.şükürler olsun kazancım da çok iyi sayılır şimdi de
    uzatmak istemiyorum benden size tavsiye para artık internette ya websiteler açın ya da mobil uygulama işine girin.

    Link var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kanada'nın Vancouver şehrinde bulunan Cornerstone International Community College'da Web and Mobile App Development Diploma programı bulunmakta. 2 yıllık bir bölüm ve ilk yılında tamamen eğitim alıyorsunuz. Eğitim süresince size Android, Java, Objective-C ve Swift eğitimleri verilmekte.

    İkinci yılınızda ise Kanada'nın yazılım firmasında full-time maaşlı olarak staj yapıyorsunuz. Alacağınız saatlik ücret tecrübeniz ve dil bilginize göre değişiklik göstermektedir. Eğer ki yeterli imkanları sağlıyorsanız saatlik 25-30 dolara bile iş bulmanız mümkündür. Hafta da 40 saatten hesapladığınız zaman aylık maaşınızı siz düşnünün :)

    Aşağıda ki linkten programın detaylarını bulabilirsiniz.

    http://ciccc.ca/web-and-mobile-application-development-diploma/

    Kolay gelsin :)




  • @emrekarabulut paket şeklinde mobil uygulama sunan firmalarda bir süre sonra uygulamada bütçe gereksinimi çok artıyor tabi kendi başına uygulamayı yazmak için baya çaba harcaman gerekiyor. İstanbul da mobil uygulama yapan bir çok firma ile çalıştım tabi herkesin kendine özgü bir firması vardır, gereksinimlerini karşılayan tek bir firma oldu oda codify.istanbul ,güzel bir şekilde rapor sunuyorlar bloglarında mobil uygulama yaptırmadan önce yapmanız gereken analizler de paylaşılmış isterseniz inceleyin bilgi sahibi olursunuz linki aşağı bırakacağım.
    http://goo.gl/7c2AM2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.