Şimdi Ara

mobil modem mi, telefonun hot spot özelliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar,
    benim merak ettiğim bir konu var. mobil internetimi birden fazla cihazda kullanmak istiyorum ve o hat üzerinden bir görüşme yapmam da gerekmiyor. bağlantıyı mobil modem ile paylaşmam ile telefonun hot spot özelliği üzerinden paylaşmamın ne gibi farkları olacaktır. aklıma tek gelen batarya konusu ama incelediğim kadarıyla mobil modemler de bu konuda astronomik süreler sunmuyor gibi. şimdiden teşekkürler.



  • Hocam merhabalar. Hotspot zaten kısa süreliğine internete girmek amaçlı kullanılmaktadır. Abartıp uzun süre kullanmak için telefonun sürekli şarjda kalması gerekiyor düşün ki telefonun bataryası ne hale gelir ömrü kısalır. Elimde mobil modem varsa mobil modem takılan accent point/ router var. Yada direk olarak sim kartı takacağın router ler ver onları alarak istediğin cihaza kablolu ve kablosuz bağlayabilirsin. Bunun için data hattı kullanıp sadece internet amaçlı olması daha faydana olacaktır.
  • http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-mr3420-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-baglanti-korumali-denetlenebilir-ip-wps-3g-4g-router-p-BD100590

    Linkteki ürünü inceleyebilirsin. Mobil modem takılıyor kablolu kablosuz her türlü bağlanabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.