Şimdi Ara

Mobil klima pencere aparati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mobil klimam mevcut ama pencereyi delme imkanım yok

Airlock marka var ama tr de satan bulamadım bu pencereye takılıyor pencereden hava giriş çıkışı engelliyor boruyu oraya veriyorsun

Şöyle bişey
     Mobil klima pencere aparati

Varmı satan bi yer bi link verirmisiniz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı düşünülmüş bence.
    hazır bulamasanız dahi bana sorarsanız cırt cırt ve kumaş ile ölçüleri önceden belirlenerek yaptırılabilecek bir şey.
    Sanki işi bilen bir terzi yapabilir gibi. malzemeler kumaş ve cırt cırtı geçmez herhalde
  • Google a airlock 100 klima yazınca çıkıyor ama tr satış bulamadım.

Kumaş olabilir ama hava geçirir sanki naylon gibi geçirimsiz bir malzeme olmali

• Üzerinde uzunca bir süre alıp almama konusunda tereddüt yaşamıştım. Bana sorarsanız en mantıklısı -odada balkon kapısı varsa tabi- kapının alttaki plastik kısmına boru genişliğinde delik açmak ve ordan tahliye vermek. Yarın öbürgün gider o plastiğin yenisini alıp takabilirsiniz.

• robinex kullanıcısına yanıt
    Kumaş olmaz zaten. Branda malzemesi olmalı.
  • Ben Almanya'dan getirttim. 80 liraya geldi. Varsa imkan bu şekilde getirtin.

• https://tr.trotec.com/ueruenler/makineler-homecomfort/aksesuarlar-genel/pencere-sizdirmazligi/mobil-klima-pencere-aparati-airlock-100/ türkiye sitesinde var ama Almanyaya göre fiyatı 2 katı 144 tl
    edit:stokta kalmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor_o -- 2 Temmuz 2016; 15:20:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.