Şimdi Ara

Mobil internetle lol -ping konusu-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtta kalıyorum haliyle lol oynanmıyor pingten dolayı.Bende bu yuzden 2 senedir telefon internetiyle geciniyordum.Suan ki operatör vodafone.
    Bulundugum yerde (ankara-sıhhıye)130-140 pingten aşağı inmiyor ve sabit degil sürekli bir artıs söz konusu.

Operatörümü değiştirmeye karar verdim turkcelin 5 gb gündüz 5gb gece paketi 50 tl
    Türk telekomun 10 gb interneti de 50 tl

Ping durumlari nedir bu iki operatörün geceleri pek giren biri degilim sizce hangisini tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turktelekom gecme bosuna turkcell bence oyun guncellemelerin gece yaparsin.Turktelekomda adananin merkezindeyim 100 oluyor en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 15 Ekim 2016; 18:59:12 >
  • Turktelekom ile 85-100 arası

• Mobil internette veriler sunucuya en boş olan hattan iletilir sabit internette ise sirketlerin anlastigi hatlar vardir ve veri bu hatlardan iletilir fakat mobil internette böyle bir anlasma olmadigi icin sizi surekli en bos hatta alir bu hat baglanti surenizi uzatabilecek olsa bile bundan dolayi ping surekli degiskendir bende mobil ile oynuyorum artik son gunlerse oynanmaz oldu ping 130-150 arasi ve 15000 li degerlere firliyor.Mobilde yapilabilecek bisey yok ama gece hatlar bos oldugunda ms niz bir nevze de olsa iyileiyilesecektir.

• Ankaradaysan Türk telekomu seç. turkcellde 130 ping oluyodu turk telekomda 70 90 arası

• turkcell skype + lol sabit 80 ping bi ara internetim sıkıntılıydı denediğimde böyle birşey oldu
  • Şu an hiçbir altyapı yok vınn tarzı seçeneklere yçneleceğim ben de. Vodafone mu turktelekom mu turkcell mi kullananlar şu mobil wifi modemler ile deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Gaziantepteyim yakınlarda olan arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 dakikalık bir oyunda kaç mb int yiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

30 dakikalık bir oyunda kaç mb int yiyor?

30 mb civarı yer

• Tt 72 sabit oynuyordum
    Fakat 6.19 yamasindan sonra pingte firliyor oyunda donmada oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WSniper10 -- 17 Ekim 2016; 4:46:17 >
  • Turkcell 4.5g 70 ping
    Vodafone 4.5g 80 100 ping bizde boyleydi

• Turkcell 3g 96ping

Vodafone 3g 100-1000 fırlamalar oluyor

Türk telekom 3g 140-10000 genelde 10000 nadiren 140a düşüyor hepsi son 1 ay içinde tarafımca denendi su an turkcell kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ile 90 civarı oynuyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.