Şimdi Ara

MMR sıfırlancak mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu MMR dediğimiz şey sezon sonu sıfırlancakmı LKS puanı falan ?

• sıfırlanmayacak yani sen şu an goldsan diğer sezonda goldun civarında bi eloda olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zydan

sıfırlanmayacak yani sen şu an goldsan diğer sezonda goldun civarında bi eloda olursun

peki ben silver 1 deyken tr serverinde 3 puan geliyordu o düzelir mi?
  • sıfırlanırsa adamar s4 deki ligini kaşına gözüne mi yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: myth.

quote:

sıfırlanmayacak yani sen şu an goldsan diğer sezonda goldun civarında bi eloda olursun

peki ben silver 1 deyken tr serverinde 3 puan geliyordu o düzelir mi?

düzelir silver 1 e atacakmı bilemem sana bağlı o ilk yapılacak olan oyunlara bağlı
  • Sıfırlanabilir yeni bir şans ayağına ama sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storyteller -- 28 Ekim 2013; 17:17:57 >
  • evet sıfırlancak.challenger ligdeki adam en baştan kasıcak.riot oyuncuların küfür yetenekleri ölçmek istiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Westte rp nasıl alınır?
    11 yıl önce açıldı
    Dota 2 MMR BOOST YAPILIR
    5 ay önce açıldı
    Dota 2 mmr nasıl hesaplanıyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıfırlanmazsa bronz 5 deki adamın 10da10 yapsa bile golda girme şansı yok ozaman
  • Bence MMR lar da soft resetten geçer her sene olduğu gibi. Tam bir bilgi okumadım ancak.
  • düşünün biraz.sıfırlanırsa nasıl bir eşleştirme sistemi olucak ilk 10 maçta? s2yi bronz5 ile bitirenle plat1 aynı oyunda olucak ozaman.mmr sıfırlanmıcak.
  • quote:

Yok artık .

Sezon bitince tekrar unranked duruma gelirsin.Lakin aradaki fark geçen sezonki liginnin etkisi olması.

Örneklendirirsek , Ben Diamond'um 7 w 3 L yaptım Gold olabilirken Sende S3'ü silver bitirdin ve benimle duo girerek unraked'dan çıkmak istedin Sen en fazla silver II yada I olursun.
  • Sezon başından beri Silver I'im Riot el atsın arayın Morello'yu
  • Beylev durun anlatayım duvumu

Sezon bittiğinde ELO'nuz sıfırlancak yani görününen liginiz ve o sezonki W/L'niz v.sv.ssv.sv.sv.sv.sv.sv.sv.s.

Fakat MMR'ınız aynı kalıcak, çünkü MMR ilk dereceli maçınızdan beri aynı ve kazanma veya kaybetme olayına göre şekilleniyor yani sıfırlanmıyor.

Anladın mı çok değerli kardeşceyizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurosius -- 28 Ekim 2013; 18:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janneninklavyesi

Beylev durun anlatayım duvumu

Sezon bittiğinde ELO'nuz sıfırlancak yani görününen liginiz ve o sezonki W/L'niz v.sv.ssv.sv.sv.sv.sv.sv.sv.s.

Fakat MMR'ınız aynı kalıcak, çünkü MMR ilk dereceli maçınızdan beri aynı ve kazanma veya kaybetme olayına göre şekilleniyor yani sıfırlanmıyor.

Anladın mı çok değerli kardeşceyizim.

Anladım sağol
  • Sıfırlanma yok 1200 e yaklaştırıcaklar elonu , diyelim plat 1 sin gold veya plat 5 başlarsın
  • Elo sistemi daha basitti, daha güzeldi, iyice karışık oldu bu sistem MMR gizli olduğu için.
  • elo sistemine göre bitirme elon + 1200 / 2 diyolardı ama ne kadar böyledir bilemem :)
  • Oha gördüm ki forumda herkes bu sezon başlamış. Unranked olduğunuz zaman 1200 veya 1250 eloda başlarsınız. İlk 10 oyun yerinizi belirler. Sezon 2 sonu 1200 Eloyu 1400 e 1400 üde 1600 e çekmişlerdi düşükleri hatırlamıyorum... Bu sezonda aynı şey olabilir. MMR'ınız ve oyunlarınız tabiikide sıfırlanıcak bu ne kadar saçma bir soru...

LKS = Lol king score demek yani oyunla bir ilgisi yok. O sana bulunduğun divisiona göre Elo veriyor. O elo doğru olmadığı silver 1 deyken 3 lp kazanıyorsun... Bu sezonda atıyorum Silver 3 ü silver 1 de başlatıp ilk 10 oyununa göre birşeyler yapabilirler. Kimsenin bir bilgisi yok ama taban elonuz yükseltilip MMR'ınız sıfırlanacaktır. Saygılar...
  • sezon 2 nin başlarında başladım ve daha 3-4 ay önce başladım dereceli maçlarına ve bronz 5 den şuanda gümüş 4 serilerindeyim umarım altın olacağım bende
  • Tahminimce w/l ye gore biraz yukari veya asagi bir eloya atip 10 macı uygunluk testi gibi yaptıracak ve ona gore atacak. Tam olarak sıfırlanmaz da oyun sayısı ve w/l gidecegi icin ilk maclar saglam lp alacaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.