Şimdi Ara

MMR ile ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben westten kısa bi süre önce rp çekmek için tr serverıan geçtim, oradaki ligim s1 idi mmr'ım ise bulunduğum seviyedeydi,tr de ilk maçımı attım sivler 2 yaptı, birkaç maç yaptım şuan silver 2 47 puanım, mmr'ıma baktığımda bulunduğum ligden fazla olduğunu yazıyor, bu ne anlama geliyor bir yararı varmı bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• evet ise yarar.

MMR in fazla ise atiyorum silver5 sin ama mmr in gold mmr i o zaman oyunlarda silver 5 adamlar yerine gold adamlarla oynarsin ve kazandiginda atiyorum 20 lp gelecegine 30 lp gelir buda daha hizli lig atlamani saglar.

tek mactan 38 lp aldigim olmustur mesela.

Ayrica mmr fazla ise 2 ser 2 ser lig atlarsin gold5 ten direk olarak gold3 olmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 20 Ağustos 2014; 23:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

evet ise yarar.

MMR in fazla ise atiyorum silver5 sin ama mmr in gold mmr i o zaman oyunlarda silver 5 adamlar yerine gold adamlarla oynarsin ve kazandiginda atiyorum 20 lp gelecegine 30 lp gelir buda daha hizli lig atlamani saglar.

tek mactan 38 lp aldigim olmustur mesela.

Ayrica mmr fazla ise 2 ser 2 ser lig atlarsin gold5 ten direk olarak gold3 olmak gibi.

silver2 den golda atmaz dimi direk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    6 ay önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.