Şimdi Ara

MMORPG Oyun Önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden çok oynardım yeniden başlicam ama türkçe olması lazım ve kalabalık olması lazım. aion tarzı güzel bir mmorpg bilen varmı

(metin 2-kingdom online-knight online) bu oyunları oynadım özellikle metin 2 tarzı önermeyin :D

ve araf online-aion online şuan oynanıyormu ?

• Alisor04 A kullanıcısına yanıt
    1.Archage en iyisi budur oyunda herşey var türk klanı falan var oyunda türkçe değil ama her açıdan mükemmel

2.Eloa Online biraz farklı bir mmo anime konseptli falan türk oyuncusu var.Ama dungeon çok fazla o nedele arkadaşların olması lazım parti falan kurman lazım.türkçe

3.Archlord 2 bundada dungeon olayı var.Türk oyuncu var sanırım o konuda bilgim yok türkçe mi bilmiyorum ben kapalı

betadayken oynadım ingilizceydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barysphere -- 20 Ocak 2016; 14:41:08 >
  • Alisor04 A kullanıcısına yanıt
    Aion ve araf oynanıyor mu bilmiyorum ama çıkan oyunları ele aldığımızda oyuncu sayısının 1 milyon olmasını da beklemiyorum ancak dediğim gibi bilgim yok.Yazmayı unuttuğum bir oyun daha var Star Wars Old Republic Online oyuncu sayısı çok fazla oynamanı tavsiye ederim görev ve hikaye bazındada çoğu oyundan daha iyidir.
  • d&d neverwinter oyna çok fazla türk bulunmakta. hemde türkçe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.