Şimdi Ara

MMA mi Muay Thai mi Kick Boks mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 14 yaşındayım yaklaşık 6 ay wing tsun yaptım şimdidi mma , muay thai , kick boks yapmak istiyorum mma'in içinde bunların hepsi var fakat mma daha çok yerdemi yoksa ayaktamı ve altyapım yani kick boks veya muay thai yapmadım 0 dan mma öğrenmek olurmu eğer olmassa kick boks veya muay thaiye gideceğim hangisini seçmeliyim ?

• Kardeş Bende Daha önceden gitmiştim. ama bir iki ay. pek irşey öğrenememiştim ama oradaki abilerim yıllardır yapıyorlarmış. Bir vursalar 1 ay işgörmezlik raporu aldırıRLAR. Muay thai WinGcUN FALAN HİKAYE. kick box kraldır bu aralarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKICKBOX

Kardeş Bende Daha önceden gitmiştim. ama bir iki ay. pek irşey öğrenememiştim ama oradaki abilerim yıllardır yapıyorlarmış. Bir vursalar 1 ay işgörmezlik raporu aldırıRLAR. Muay thai WinGcUN FALAN HİKAYE. kick box kraldır bu aralarında.

muay thai hikayee
  • quote:

Kardeş Bende Daha önceden gitmiştim. ama bir iki ay. pek irşey öğrenememiştim ama oradaki abilerim yıllardır yapıyorlarmış. Bir vursalar 1 ay işgörmezlik raporu aldırıRLAR. Muay thai WinGcUN FALAN HİKAYE. kick box kraldır bu aralarında.

Muay Thai hikaye diyorsun kendi görüşün der geçerim ancak
    Muay Thai gibi bir spora hikaye deyip kick box a kral demek için flying knee yemiş olmak lazım

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweageR -- 17 Ekim 2014; 23:01:38 >
  • mma egitimi icin once bir sporu iyice ogrenmen lazim bastan direk mma olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweageR

quote:

Muay Thai hikaye diyorsun kendi görüşün der geçerim ancak
    Muay Thai gibi bir spora hikaye deyip kick box a kral demek için flying knee yemiş olmak lazım

Edit: İmla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Muay Thai (Ana Konu)
    15 yıl önce açıldı
    BJJ mi Kick Box mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.