Şimdi Ara

MK Jogo Lol kullanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
66.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ticket attım Riot'a bu cevabı verdiler.Bende bir kaç kez kullanmıştım ama sildim artık kullanmıyorum sonuçta perma ban söz konusu kullananlarada tavsiyem hesabınız seviyorsanız kullanmayın

MK Jogo Lol kullanmayın

• Eyv qnq sayende çilingir hesabı kurtardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol, kullanmıyordum gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 27 Ekim 2013; 9:54:29 >
  • Sene olucak 2014 hala 3 üncü parti yazılımları kullanan var lol için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Sene olucak 2014 hala 3 üncü parti yazılımları kullanan var lol için.

+
  • Forumda görmüştüm bir ara adam sadece skin için kullanılırsa bir şey olmaz demişti
  • Jungle timer oto smite için kullanırsan yasak.Fakat skin için kullanırsan birşey olmuyor.Sonucda haksız kazanc elde etmiyosun.Sadece sen görüyosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    MG HS Forum
    geçen yıl açıldı
    XANTARES O.W. Ban Yedi.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilginç TR supportları ile west supportları hep farklı şeyleri söylüyor.

NOT1: westteki support disiplin kurallarına aykırı bir program değil demişti.

NOT2: programı kullanmıyorumç
  • Ben sadece skin için kullanıyorum nerdeyse 2-3 ay oldu daha bişey yok.
  • lan benim adım berat yemin ederim kalbime iniyodu dedim noluyoz lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck

Jungle timer oto smite için kullanırsan yasak.Fakat skin için kullanırsan birşey olmuyor.Sonucda haksız kazanc elde etmiyosun.Sadece sen görüyosun.

Hocam o adamlar sadece skin için kullandığını bilemezlerki yani bence hangi özellikleri kullandığını anlayamazlar o yüzden direk ban atabilirler o yüzden ben kullanmayı bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylora

quote:

Orijinalden alıntı: Pweck

Jungle timer oto smite için kullanırsan yasak.Fakat skin için kullanırsan birşey olmuyor.Sonucda haksız kazanc elde etmiyosun.Sadece sen görüyosun.

Hocam o adamlar sadece skin için kullandığını bilemezlerki yani bence hangi özellikleri kullandığını anlayamazlar o yüzden direk ban atabilirler o yüzden ben kullanmayı bıraktım.

Bendemi bıraksam ki :( Ama nemessis jaxsız ben ne yapıcam :(
  • Kullanımıyordum zaten ama teşekkürler qnq
  • ne olduğunu hala daha bilmiyorum
  • Ben burda açılan bütün skin programlarını şikayet edince ''qardeş sn bna tqtn mı yha''cı oluyordum. Neyse bu paylaşım için teşekkürler, forumdaki bazı arkadaşlar için güzel oldu bu.
  • Mesajda kullandığın programla ilgili hesabına bişey olursa bişey yapamayız diyolar sadece sıkıntı oluşcağını düşünmüyorum kullanında şuan kadar banlandığını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine Jr.

Mesajda kullandığın programla ilgili hesabına bişey olursa bişey yapamayız diyolar sadece sıkıntı oluşcağını düşünmüyorum kullanında şuan kadar banlandığını görmedim

Ben sadece uyarı yaptım kullanıp kullanmamak sizin elinizde ama "yaptırımlarımız bulunmaktadır" derken bazı hesapları banladıklarını ifade etmiş bizim tabirimizle..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine Jr.

Mesajda kullandığın programla ilgili hesabına bişey olursa bişey yapamayız diyolar sadece sıkıntı oluşcağını düşünmüyorum kullanında şuan kadar banlandığını görmedim

Ben sadece uyarı yaptım kullanıp kullanmamak sizin elinizde ama "yaptırımlarımız bulunmaktadır" derken bazı hesapları banladıklarını ifade etmiş bizim tabirimizle..

Ben kullanmıyorum zaten

• quote:

Evet arkadaşlar ticket attım Riot'a bu cevabı verdiler.Bende bir kaç kez kullanmıştım ama sildim artık kullanmıyorum sonuçta perma ban söz konusu kullananlarada tavsiyem hesabınız seviyorsanız kullanmayın

MK Jogo Lol kullanmayın

birebir aynı mesajı banada attılar ban sebebi olacağını düşünmüyorum oto attack, son vuruş vs yok çünkü sadece timer özelliği var(ama genede otomatik yazıları kullanmamakta fayda var)

• bende zamanında eu west te supporta sordum ve disiplin cezasına girmediğini söyledi + forumda konusunu açtım

ve hort
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.