Bildirim
MK Jogo Lol kullanmayın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eyv qnq sayende çilingir hesabı kurtardim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağol, kullanmıyordum gerçi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 27 Ekim 2013; 9:54:29 > -
Sene olucak 2014 hala 3 üncü parti yazılımları kullanan var lol için. -
quote:
Orijinalden alıntı: fontainebleau
Sene olucak 2014 hala 3 üncü parti yazılımları kullanan var lol için.
+ -
Forumda görmüştüm bir ara adam sadece skin için kullanılırsa bir şey olmaz demişti -
Jungle timer oto smite için kullanırsan yasak.Fakat skin için kullanırsan birşey olmuyor.Sonucda haksız kazanc elde etmiyosun.Sadece sen görüyosun. -
ilginç TR supportları ile west supportları hep farklı şeyleri söylüyor.
NOT1: westteki support disiplin kurallarına aykırı bir program değil demişti.
NOT2: programı kullanmıyorumç -
Ben sadece skin için kullanıyorum nerdeyse 2-3 ay oldu daha bişey yok. -
lan benim adım berat yemin ederim kalbime iniyodu dedim noluyoz lan -
quote:
Orijinalden alıntı: Pweck
Jungle timer oto smite için kullanırsan yasak.Fakat skin için kullanırsan birşey olmuyor.Sonucda haksız kazanc elde etmiyosun.Sadece sen görüyosun.
Hocam o adamlar sadece skin için kullandığını bilemezlerki yani bence hangi özellikleri kullandığını anlayamazlar o yüzden direk ban atabilirler o yüzden ben kullanmayı bıraktım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sylora
quote:
Orijinalden alıntı: Pweck
Jungle timer oto smite için kullanırsan yasak.Fakat skin için kullanırsan birşey olmuyor.Sonucda haksız kazanc elde etmiyosun.Sadece sen görüyosun.
Hocam o adamlar sadece skin için kullandığını bilemezlerki yani bence hangi özellikleri kullandığını anlayamazlar o yüzden direk ban atabilirler o yüzden ben kullanmayı bıraktım.
Bendemi bıraksam ki :( Ama nemessis jaxsız ben ne yapıcam :( -
Kullanımıyordum zaten ama teşekkürler qnq -
ne olduğunu hala daha bilmiyorum -
Ben burda açılan bütün skin programlarını şikayet edince ''qardeş sn bna tqtn mı yha''cı oluyordum. Neyse bu paylaşım için teşekkürler, forumdaki bazı arkadaşlar için güzel oldu bu. -
Mesajda kullandığın programla ilgili hesabına bişey olursa bişey yapamayız diyolar sadece sıkıntı oluşcağını düşünmüyorum kullanında şuan kadar banlandığını görmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Wolverine Jr.
Mesajda kullandığın programla ilgili hesabına bişey olursa bişey yapamayız diyolar sadece sıkıntı oluşcağını düşünmüyorum kullanında şuan kadar banlandığını görmedim
Ben sadece uyarı yaptım kullanıp kullanmamak sizin elinizde ama "yaptırımlarımız bulunmaktadır" derken bazı hesapları banladıklarını ifade etmiş bizim tabirimizle.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sylora
quote:
Orijinalden alıntı: Wolverine Jr.
Mesajda kullandığın programla ilgili hesabına bişey olursa bişey yapamayız diyolar sadece sıkıntı oluşcağını düşünmüyorum kullanında şuan kadar banlandığını görmedim
Ben sadece uyarı yaptım kullanıp kullanmamak sizin elinizde ama "yaptırımlarımız bulunmaktadır" derken bazı hesapları banladıklarını ifade etmiş bizim tabirimizle..
Ben kullanmıyorum zaten
-
-
bende zamanında eu west te supporta sordum ve disiplin cezasına girmediğini söyledi + forumda konusunu açtım
ve hort
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- shaco replikleri
- yonca yeşili malphite
- scrim ne demek
- uyumlu sevgili nickleri ingilizce
- ping düşürme
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X