Şimdi Ara

MixMaster Fun Club ve Rehber (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
8.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battleroyale'nin formülü var bende; Battledragon + Draco ama sırasını bilmiyorum 2sini de deneyin
  • party nasıl kuruluo oyundaki en büyük sorunum:D(gerçi bırakmıştım ama olsun belki tekrar başlarım öğrenmiş olim:D)
  • Birisini arkadaş listene ekleyince zaten party kurmuş oluyosun.
  • eklermisin benide

CaRNaGe > (38 LwL) Adamın Adı.

Powerful Asakayza 37 LwL
    Powerful BattleDragon 32 LwL
    Powerful ThunderBird 48 LwL
    Accurate MintRabie 28 LwL
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Battleroyale'nin formülü var bende; Battledragon + Draco ama sırasını bilmiyorum 2sini de deneyin

:D harbimi :D hemen bi draco bulmam lsm o zmn :D
  • arkadaşlar bişi sorucam HornMameo secret formul. Thunderin gagası HornMameo'nun başında var. Acaba mameo ile thunder birleşiomu orda bi bakarmısınıs ? ben şimdi denicem mix'lemeyi
  • Okan41 diye aciyorum benide ekle kardes ins kolaydir oyun
  • Bu konuya bir "up"
  • arkadaşlar ben oyunu açıyorum ID imi şifremi yazıyorum fullscreen felan geliyo ok a basıyorum açılmıyo sonrası yardım lütfen X(]
  • yeniden baslasammi acaba?archerim ile dagitmistim bi aralar ortaligi..
  • Başlamanı kesinlikle tavsiye ederim. Ben bile oyunu 3 kere bırakmama rağmen tekrar başladım
  • Tamamdır Bende Yeniden Başlıyorum İ ndirelim Bakalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 4 Eylül 2008; 18:19:33 >
  • başlıyorum be:D
  • başladık.unutmuşuz oyunu.alıştık kısa sürede :) dagıttık ortalıgı :D
  • Evet Valla Biz Bu Oyunu NiyE Bıraktık Anlamıyorum :D
  • Flood İçin Pardon

Ahmed Benide Ekle Fun Club'a Nick:BrednTR
    İlk Mesajdaki Formul Linki KarışıkGele Bilir Buyurun Burdaki Link'i Deneyinhttp://www.mixmaster.com.au/GameGuide/GameGlossary.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 4 Eylül 2008; 21:58:19 >
  • Yalnız senin verdiğin llinkte henchlerin sadece bir kısmının formülleri gösteriliyor
  • Anladım Senin Verdiğin Link'den Bişi Anlamadım Oyüzden Verdim Coming Soon Yazıyor Seninkinde
    Bu Arada OYun Dahada Eğlenceli ve Paylaşımcı Olması İçin Fun Club Sitesi Kurmak İStiyoruz Arkadaşlarla Katılcak Olanlar varsa Yine İlk Mesajdaki Gruba Adını Yazdırsın Lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 5 Eylül 2008; 9:44:21 >
  • Yine Flood Yaptım PArdon

Gruba Beagle33 ile UniqueTR bunlarıda ekle bunlarda benim kankalar oyundalar şuan..
  • Üstte Monster Guide ye tıklayınca dragon türü henchlerin formulleri ve yanda da tüm hench türleri (Metal,insect,devil...) bulunuyor. Onlara tıklayarak istediğiniz henchin formülünü öğrenebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.