Şimdi Ara

Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA 1960 mı YOKSA Mitsubishi Heavy Industries 1650 YE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    12000 btu luk Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA ya 1960 Mitsubishi Heavy Industries in 12000 btu luk inverter modeline 1650 lira fiyat verdiler?acaba hangisini almak mantıklı?plastik aksamı Mitsubishi Heavy nin biraz düşük gibi..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtigerby -- 17 Ağustos 2010; 14:18:41 >

•  Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA 1960 mı  YOKSA Mitsubishi Heavy Industries  1650 YE Mİ?

Eger soz konusu bu iki cihaz ise sırf fiyat için heavy derdim fakat Heavynin daha alt serilerinden birine o fiyatı aldıysanız o zaman yanlış bir kıyaslama olur Mit.Electric ile Heavy nin yukarıdaki modeli hemen hemen aynı fiyattır müşteri memnuniyeti servis takibi ve malın arkasında durma derseniz Mit.Electric bence bu konuda çok ön planda buyuzden ben onu secerdim... Eger Heavy daha alt seri ise Mit.Electric'in HC modelleriylede kıyaslama yapmak gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 18 Ağustos 2010; 16:37:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.