Şimdi Ara

Mitsubishi Electric Klima Kapak Açmadan Üfleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç gündür devam eden şöyle bir sorunum var. Kumandadan basıp klimayı açıyoruz. Klima çalışmaya başlıyor fakat klimanın ön kapakları açılmıyor yani klima kapakları kapalı konumda üflemeye başlıyor. Çoğu zaman klimanın ön üfleme kapaklarını biz elimizle açmak zorunda kalıyoruz.Kumandadan kaynaklanabilir diye düşünerek, kumandaya uzun olarak da basılı tuttuk. Bir şey değişmedi. Bu durumun çözümü var mı? Servisi mi çağıralım? Klimanın modeli Mitsubishi Electric MSC-GE35VB. Acil olarak cevaplarınızı bekliyorum.



  • Flap motoru bozuk olmasın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klimadan anlamadığım için bilemiyorum. Servis çağırmayı düşünüyorum fakat klimanın 3 senelik garanti süresi doldu. Acaba kendi servisini çağırmak yerine, başka bir servisten mi destek alsam?
  • passero P kullanıcısına yanıt
    İkisinden de fiyat alma imkanınız varsa daha güzel olur aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Ağustos'tan itibaren sorunum çözüldü.Cumartesi günü çağırmış olduğum Mitsubishi Electric Klima'nın kendi teknik servisi daha önce burada bir arkadaşın yazdığı şekilde, klimanın flap motorunun arızalandığını söyledi ve arızalı parçayı sağlamı ile değiştirdi. Bu arada, 5 senedir kullanmakta olduğum klimaya ilk defa çok detaylı bir iç ve dış ünite temizliği yapıldı. Şu anda klimam çok daha sessiz ve verimli olarak çalışıyor.
  • 6 yıl aradan sonra gene aynı sorunu bir farkla yaşamaktayım. 14 Haziran'da klimanın kendi yetkili servisini klima iç ünite temizliği için çağırdık. Servis iç temizlik yapıp, gitti.

    Fakat bu gün klimayı çalıştırdığımızda, klimanın kapakları kapalı olarak üflediğini fark ettik ve bu durum servis gelip gittikten sonra oldu. Acaba gelen servis klimanın flap motorunu bozmuş olabilir mi? Zira servis gelmeden önce, klima olması gerektiği şekilde çalışıyordu.

    Ayrıca daha önce bakım için gelen klimanın yetkili servisi ile 3 gün önce gelen teknik servis bariz bir şekilde aynı kalitede değil. Sanki Mitsubishi Electric klima yetkili servisi taşeron bir firmaya verilmiş gibi. Son gelen serviste daha önce gelen servisin kalitesi yok.

    Mitsubishi Electric klima servisiyle son zamanlarda benzer bir sorun yaşayan oldu mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 17 Haziran 2023; 0:33:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.