Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar.Antalya merkezden MSZ-FH35VE serisi bir tane ortak arıyorum.bonusa 9 taksit yaptırıyorum.ayrıca liste fiyatından daha iyi fiyata pazarlık ettim.özelden aynısından almak isteyenler yazabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 4 Ağustos 2014; 23:39:09 >
  • Arkadaşlar selamlar İstanbul Anadoludayım (Ümraniye)
    SF35 (12000 btu) almak isteyen varsa iletişime geçebilir mi ?
  • Ankaradan varmı almayı düşünen görüşebiliriz
  • Sistem odası için 2 adet msz-gf60ve ye tanesi 4350 den fiyat aldık. İndirimlerden sonra bu fiyata geliyor dediler. Acaba doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedoxs K kullanıcısına yanıt
    Doğru.
  • merhaba arkadaslar ben alirim anadolu yakasi ama ne alacagimi bilmiyorum salon 25 metre civari 2000 tl nin altinda olmali isitmaya gerek yok
    iyi sogutsun sessiz calissin yillarca sorun cikarmasin hangi model uygun sizce bu sartlarda alacak arkadaslar yazarsa bakabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

merhaba arkadaslar ben alirim anadolu yakasi ama ne alacagimi bilmiyorum salon 25 metre civari 2000 tl nin altinda olmali isitmaya gerek yok
    iyi sogutsun sessiz calissin yillarca sorun cikarmasin hangi model uygun sizce bu sartlarda alacak arkadaslar yazarsa bakabiliriz

benimde salon 25m².. 12000 btu alınması gerekiyor..
    2.000 TL nin altında model var mı bilmiyorum ama günlerdir araştırıyorum sf35 en uygunu gibi görünüyor..
    Benim de bütçemi aşsa da başka hiç bir marka /model tam olarak da içime sinmiyor açıkçası :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

merhaba arkadaslar ben alirim anadolu yakasi ama ne alacagimi bilmiyorum salon 25 metre civari 2000 tl nin altinda olmali isitmaya gerek yok

benimde salon 25m².. 12000 btu alınması gerekiyor..
    2.000 TL nin altında model var mı bilmiyorum ama günlerdir araştırıyorum sf35 en uygunu gibi görünüyor..
    Benim de bütçemi aşsa da başka hiç bir marka /model tam olarak da içime sinmiyor açıkçası :S

peki hocam neye dikkat ettiniz arastirirken ne ozelligi var bunun ve fiyati ne kadar inverter vs yaziyo arastirma yapmadim dogru durust

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam
  • forzaGilles kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı modeli veya 18000 btu luk modelini düşünüyorum. Avrupa yakasındaym. düşünürseniz bir bayi ile Krigamine serisi için görüşebiliriz.
  • Aviator2012 A kullanıcısına yanıt
    Biz bir arkadaş ile aldık dostum..
  • Ok, hayırlı olsun

• Ok, hayırlı olsun

• Klima montajından sonra gelen faturamı ekliyorum.
    Şaka gibi bir tutar ama fikir vermesi açısından konuda bulunsun.

Konuyu biraz açayım.

İstanbul'da yaşıyorum. Evimde iki adet msz fh25 ve klima var.
    Bir tanesi oturma odasında diğeri yatak odasında.
    Ben eve eşimle akşamları gelince ve hafta sonu evde olunca klimayı çalıştırıyorum.
    Hafta içi akşam 21:00 den sonra sabah 07:30 kadar klima çalışıyor.

Oturma odasındaki klima 24C ayarlı 21:00 - 23:00 saatlerinde çalışıyor.
    Yatak odasındaki klima 25C ayarlı 23:00 - 07:30 saatlerinde çalışıyor.
    Hafta sonları evdeysem klima salonda hep açık ve derecesini değiştirmiyorum.

Bu çalışma saatlerine göre bana bu ay 24,7 tl bir fark getirdi klimalar.

Evde genelde geç saatlerde olduğumuz için gündüz elektrik sarfiyatımız standby'da bekleyen cihazlar ve beyaz eşyalar.
    Aşağıda 7 aylık elektrik harcamlarım zaten durumu belli ediyor.

MSZ FH25VE ile MSZ FH25VHEZ arasında dur kalk yapması bakımından çok hissedilen bir fark olacağını sanmıyorum.
    Olacaksa herhalde elektrik sarfiyatı çok etkilemez. Sonuçta benim evim boş gibi birşey, tüketim ortada.

MSZ FH25VE alacak arkadaşlara yardımcı olmuşumdur inşallah.

• anadolu yakasından sf35 almayı düşünüyorum ilgilenen arkadaş varsa pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackintosh

Klima montajından sonra gelen faturamı ekliyorum.
    Şaka gibi bir tutar ama fikir vermesi açısından konuda bulunsun.

Konuyu biraz açayım.

İstanbul'da yaşıyorum. Evimde iki adet msz fh25 ve klima var.
    Bir tanesi oturma odasında diğeri yatak odasında.
    Ben eve eşimle akşamları gelince ve hafta sonu evde olunca klimayı çalıştırıyorum.
    Hafta içi akşam 21:00 den sonra sabah 07:30 kadar klima çalışıyor.

Oturma odasındaki klima 24C ayarlı 21:00 - 23:00 saatlerinde çalışıyor.
    Yatak odasındaki klima 25C ayarlı 23:00 - 07:30 saatlerinde çalışıyor.
    Hafta sonları evdeysem klima salonda hep açık ve derecesini değiştirmiyorum.

Bu çalışma saatlerine göre bana bu ay 24,7 tl bir fark getirdi klimalar.

Evde genelde geç saatlerde olduğumuz için gündüz elektrik sarfiyatımız standby'da bekleyen cihazlar ve beyaz eşyalar.
    Aşağıda 7 aylık elektrik harcamlarım zaten durumu belli ediyor.

MSZ FH25VE ile MSZ FH25VHEZ arasında dur kalk yapması bakımından çok hissedilen bir fark olacağını sanmıyorum.
    Olacaksa herhalde elektrik sarfiyatı çok etkilemez. Sonuçta benim evim boş gibi birşey, tüketim ortada.

MSZ FH25VE alacak arkadaşlara yardımcı olmuşumdur inşallah.

Sizin 3 aylık klimasız faturanız bizim 1 aylık klimasıza, 2 aylık klimalı faturanız bizim 1 aylık klimasıza eşit. Bu işte bir tuhaflık var. Tüketim KW değerleriniz nedir?

• Klimalı faturam 08.08.2014 son ödeme tarihli olan 47.40 tl.

Klimasız faturalarım toplam 7 aylık dönemi yukarıda görebilirsiniz.
    Bayram dönemi olduğu için şehir dışındaydık. Fatura elime geçmedi.
    Otomatik ödeme talimatında gelen faturayı gördüm.
    Bu sebepten net tüketimi hesaplayamacağım.

Siz ayları karıştırmışsınız galiba.
  • Arkadaşlar, Deluxe Power (SF serisi), Kirigamine Zen (EF serisi) ve Kirigamine (FH serisi) alan kimler var? Acaba dış ünitelerinin arka kısmındaki peteklerin (serpatinlerin) içinden geçen borulara bakıp bakır mı (veya bakır rengine benzer) yoksa metal veya alüminyum gibi mi? Bakıp haber verebilirmisiniz? rica etsem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaGilles -- 8 Ağustos 2014; 17:53:22 >
  • 15 m2 yalıtımsız ara kat oda için kışın ısınma amaçlı sf25 yetermi arkadaşlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackintosh

Klimalı faturam 08.08.2014 son ödeme tarihli olan 47.40 tl.

Klimasız faturalarım toplam 7 aylık dönemi yukarıda görebilirsiniz.
    Bayram dönemi olduğu için şehir dışındaydık. Fatura elime geçmedi.
    Otomatik ödeme talimatında gelen faturayı gördüm.
    Bu sebepten net tüketimi hesaplayamacağım.

Siz ayları karıştırmışsınız galiba.

Yok senin faturalar gayet güzel. Sorun bizim faturalarda. Biz akıllı sayaç kullanmıyoruz. Kullansak daha da yükselir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.