Şimdi Ara

´´ Mitsubishi > Colt > 1.1 Inform

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Colt 1.1 nasıl bir makinedir? Kaçarı nedir? Kasayı taşıyabilmekte midir motor?

• 95 kadar iyi olmasada ( şahsen sürmedim) 975 kg kasa çin 75 hp bence fena değildir.

hayırlı günler.
  • 15.000 liraya almayı düşünüyoruz da...
  • donanım fakiri olmasa inform olduğundan dolayı pek de bi sorunu yoktur. 1.1 motoru daha çok smart for four'larda görüyoruz coltlara fazla gelmemeişti. ben alırken mar oto'da filo olarak şirketlerin aldığını söylemişti. ondan dolayı dikkat etmekte fayda var. fazla yıpranmış olabilir.
    inform donanım yetiyorsa size 1.3 informlarada bakabilirsiniz.
    şimdi tam hatırlayamadım ama eğer 1.3 inform amt var ise yakıt tüketimi 1.1'le aynı sayılır. şimdi kitapçığa baktım.
  • "Ömer"Alacağınız araç kaç model?,Km? ve araçta işlem armı bu gibi bilgileri paylaşabilirseniz fiyat hakkında yardımcı olabiliriz
    Piyasada baktığınızda birçok marka ve modelin piyasada 60-65-72-75 HP gibi güçlerde araçları bulunmakta ve bu tür araçlardan yüksek performans beklemek yanlış olur. Düşük hızlarda yakıt ekonomisi sunar, ilk kalkışlarda daha güçlü araçlara göre ağır kalır ve klimanın açık olarak kullanımında ilk kalkışlarda,rampalarda çekişin düştüğünü hissedebilirsiniz.İhtiyacınızı doğru belirleyip sizin ihtiyacınızı karşılayıp-karşılamayacağını belirleyip alım kararınızı vermenizi tavsiye ederim. Forumda yorum yapılan araçların çoğu 1.3 95 HP lik araçlar, yanlış yönlendirilme olmasını hiçbir arkadaşımız istemez. Tork eğrisi diğer motorlardan farklı olduğu için düşük devirlerde yüksek güç ürettiği için muadilli Hp gücüne sahip araçlardan çekişi daha iyidir

• quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

.....
    Forumda yorum yapılan araçların çoğu 1.3 95 HP lik araçlar, yanlış yönlendirilme olmasını hiçbir arkadaşımız istemez. Tork eğrisi diğer motorlardan farklı olduğu için düşük devirlerde yüksek güç ürettiği için muadilli Hp gücüne sahip araçlardan çekişi daha iyidir

Murat Bey.

Düşük devirde yüksek güç üreten motor hangisi ?

1100 mü ? 1300 mü ?

• quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

"Ömer"Alacağınız araç kaç model?,Km? ve araçta işlem armı bu gibi bilgileri paylaşabilirseniz fiyat hakkında yardımcı olabiliriz
    Piyasada baktığınızda birçok marka ve modelin piyasada 60-65-72-75 HP gibi güçlerde araçları bulunmakta ve bu tür araçlardan yüksek performans beklemek yanlış olur. Düşük hızlarda yakıt ekonomisi sunar, ilk kalkışlarda daha güçlü araçlara göre ağır kalır ve klimanın açık olarak kullanımında ilk kalkışlarda,rampalarda çekişin düştüğünü hissedebilirsiniz.İhtiyacınızı doğru belirleyip sizin ihtiyacınızı karşılayıp-karşılamayacağını belirleyip alım kararınızı vermenizi tavsiye ederim. Forumda yorum yapılan araçların çoğu 1.3 95 HP lik araçlar, yanlış yönlendirilme olmasını hiçbir arkadaşımız istemez. Tork eğrisi diğer motorlardan farklı olduğu için düşük devirlerde yüksek güç ürettiği için muadilli Hp gücüne sahip araçlardan çekişi daha iyidir

Salt örnek;
    http://www.sahibinden.com/dev_indirim_!!!_36_000_km_de_2005_model_coltWQQaXQQ12248156WQQpXQQdisplayitem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

15.000 liraya almayı düşünüyoruz da...

15.000 TL'ye güzel 1.3 araç da alabilirsiniz. 1.1 caramurat'ın dediği gibi biraz zayıf kalır. Ancak en az 1.2 motor palio'lar kadar performans alırsın, bundan emin ol.

Ayrıca da şehirlerarasında büyük ihtimalle çok yakar. Ben 1.3'ten bile şikayetçiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 12 Mart 2009; 15:20:19 >
  • Merhaba.

Ben ikiyıldır colt 1.1 kullanıyorum 30 km yol yaptım .
    tek kelimeyle harika bir araba çekiş sorunu hiç yaşamadım milletin genel tercihi her zaman doğruyu yansıtmıyor kullanan beni daha iyi anlar kısaca ben çok memnunumyakıt yönü ise daha bir harika ben lpg takdırdım ve mesela bu hafta sonu şehirler arası yolculuğumda km de 0.95 kr yaktı.şehir içinde ise en fazla yaktığı 13 kr..kısacası kullanan biri olarak tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonmatrix1

Merhaba.

Ben ikiyıldır colt 1.1 kullanıyorum 30 km yol yaptım .
    tek kelimeyle harika bir araba çekiş sorunu hiç yaşamadım milletin genel tercihi her zaman doğruyu yansıtmıyor kullanan beni daha iyi anlar kısaca ben çok memnunumyakıt yönü ise daha bir harika ben lpg takdırdım ve mesela bu hafta sonu şehirler arası yolculuğumda km de 0.95 kr yaktı.şehir içinde ise en fazla yaktığı 13 kr..kısacası kullanan biri olarak tavsiye ederim..

sizi de Colt takımına bekleriz...

adres :

Mitsubishi Colt Takımı Buraya başlığı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.