Şimdi Ara

Mitsubishi 18.000btu İnverter, ama hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Malesef fiyat önemli ve mecburen heavy alacağım.
    Buarada DXK yı boşverdim şuanki seçenekelerimi şunlar olarak belirledim

SRK50ZG SRK56HE SRK52HE
    ısıtma sarf 1,66 A 1,59 A 1,73A
    soğutma 1.70A 1.58A 1,49A
    EER 3,01 3,21 3,12
    COP 3,41 3,67 3,70

Anlamadığım inverter olan değerleri daha kötü gibi bu nedendir yani inverter mi daha iyi yoksa A sınıfı olmasımı?
    Bu cihazların fiyatları birbirine çok yakın yani 3 aşağı 5 yukarı içlerinden önerdiğiniz birini seçebilirim bu değerler ışığında hangisi ile yaz kış kullanımda daha az elektrik ile maksimum ısıtma/soğutmayı sağlarım ?

• Mitsubishi electric MSZ-GE serisi ile heavy SRK-zg serisi cihazların verileri hemen hemen eşittir.kalite olarak da ikiside birdir fakat dediğiniz gibi farklı firmalardır alacağınız yer bayiye göre seçim yapmanız önerilebilir.
  • ozaman SRK56 HE yada SRK50ZG seçeceğim gibi görünüyor çünkü en yüksek EER ve COP değerleri onda beni tek düşündüren inverter olmaması sizce inverter olup B sınıfı olmasımı yoksa düz klima olup A sınıfımı almalıyım Siz ZG serisi daha iyi demişsiniz ama burda değerleri daha düşük hemde inverter olmasına rağmen bu çok aklımı karıştırdı yukardaki verdiğim veriler ışığında bu iki klimadan birini tavsiye edin gidip pazarlığını yapayım artık.
  • eina ve manas35 arkadaşlar anladığım kadarıyla siz ya mitsubishi de çalışıyorsunuz yada bağlantınız var ben SRK56 HE yada SRK50ZG klimalarından birini kesinlikle almak istiyorum beni yönlendirip yardımcı olabilirmisiniz özel mesaj atamadım e mailim " ekomp3@gmail.com" teşekkür ederim
  • eheh aklın yolu bir sanırım ondan kaynaklanıyodur.Şaka bi yana cihazlar ciddi manada kaliteli rakamlarına göre o yüzden tavsiyem kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.