Şimdi Ara

MİT'çi Kaşif Kozinoğlu Ölmesinin Sırrı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silivri'de tutuklu bulunan eski MİT'çi Kaşif Kozinoğlu hayatını kaybetti.xÖzel Kuvvetler Komutanlığı'nda bordo bereli asker ikenemeklioldu. Çok
    kritik yerlerde görev yaptı. İsmi duyulur ama yüzü pek bilinmezdi. Ta ki odatv davasında tutuklanana kadar.

Önemli bir isimdi.

Ölümü kayıtlara kalp krizi olarak geçti.

Bu kadar kritik bir ismin ölümünü sadece bir gazeteci değil, herkes şüpheli bulabilir.

Siyasi tarihimiz onlarca şüpheli ölümle gün gibi karşımızda duruyor.

Kimi trafik kazasında, kimi düşen bir uçakta, kimi sebebi yıllarca anlaşılamayan aniden gelen bir sonla, kimi sokak ortasında bir kör kurşunla, kimi aracına yerleştirilen bir bombayla... Ve kimi de esrarengiz intihar olaylarıyla...

Ne kadar da çok. Son ölümde de şüpheler akla getirecek ne kadar da çok olay olmuş.

Türkiye Aselsan mühendislerinin ardı ardında neden intihar ettiklerini
    çözemedi?

Muhsin Yazıcıoğlu'nun düşen helikopteri ve arama çalışmalarındaki soru
    işaretleri daha çok taze.

Bülent Ecevit'in sağlığına kavuşmak için gittiği hastanede başına gelenler unutulmadı. Apar topar hastaneden çıktı. Davası devam ediyor.

Turgut Özal'ın ölüm sebebi 18 yıldır anlaşılamadı.(Gladio'yu izleyenler anlamıştır zehirlenerek öldürüldüğünü)

Döneminin en parlak siyasi kimliklerinden, Turgut Özal'ın prensi Maliye Bakanı Adnan Kahveci 5 Şubat 1993'te şüpheli bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Necip Hablemitoğlu, Rahip Santoro, Eşref Bitlis,Hrant Dink,Uğur Mumcu ve diğerleri.

Kaşif Kozinoğlu odatv davasında haftaya hakim karşısına çıkacaktı.

Aşırı spor yapmış -ki mutad olarak spor yaptığı söyleniyor- ve yatağına
    geldiğinde fenalaşmış. Sonrasında da hastanede ölüm.Hastane raporuna göre hastaneye kalbi durmuş şekilde gelmiş ve yalan ölüm raporu çıkarmak devlet için çok kolaydır.

Kurtlar Vadisi'nde Kaşif Kozinoğlu olduğu öne sürülen Kazım Kaşifoğlu için ölüm emri verilmişti. Dizideki bu gelişmenin ardından Kozinoğlu kalp krizi geçirerek öldü.

Dizinin 123'üncü bölümünde diziye katılan 'Kazım Kaşifoğlu' adlı MİT görevlisini canlandıran karakterin, aslında Kozinoğlu'nu anlattığı öne sürülmüştü ve dizideki olaylar gerçekleşti!

Dizinin 123'üncü bölümünde diziye katılan "Kazım Kaşifoğlu" karakterinin, aslında Kozinoğlu'nu anlattığı öne sürülmüştü.

Oyuncu Sedat Savtak'ın canlandırdığı karakter, dizide Cumhurbaşkanını bile tehdit edebilecek derecede güçlüydü. Dizideki Kaşifoğlu karakterinin son bölümde Yeşil'i canlandıran "Kara", Kaşifoğlu'nu öldürmek için yeniden sahaya iniyordu. Dizinin bu zamanlaması, tartışmaları da beraberinde getirdi.

3 GÜN ÖNCE YAYIMLANDI

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin, geçen perşembe yayınlanan 136. bölümünde, Kaşif Kozinoğlu karakterini, Kazım Kaşifoğlu adıyla canlandıran karakter, için ölüm emri verilmişti. Bu bölümün yayınlanmasından üç gün sonra Kaşif Kozinoğlu'nun Silivri'de kalp krizi geçirerek öldüğü açıklandı. Dizinin bu bölümünde Polat Alemdar, uyuşturucu satıcısı Yaşar Katırcı'ya 'Kaşifoğlu'nu (Kozinoğlu) teslim etmişti.

Kızının ölümünden Kaşifoğlu'nu sorumlu tutan uyuşturucu ağası Yaşar Ağa, kızının Kurtlar Vadisi'nde, Kazim Kaşifoğlu, ölüme giderken polislerce kurtarıldı. Mezarında Keşifoğlu'nu öldürmek isterken, polis engeline takıldı. Devletin içinden bir birim, "O gizli tanık" diyerek, Yaşar'ın elinden Kaşifoğlu'nu kurtardı. Ancak, Yaşar Ağa'nın yardımcısı ilhan, "Kaşifoğlu azrailin ben olacağım. Seni öldüreceğim" diye bağırarak, Kaşifoğlu'nun polis aracıyla gidişine isyan etti. Yaşar Ağa da, bir devlet yetkilisine, "O Kaşifoğlu'nu tahammüden öldüreceğim, itiraf ediyorum. Bana verin onu. Ben öldüremezsem, arkamdan gelenler öldürecek" diyerek, meydan okudu.
    Kim inanmak ister bilmiyorum adamın eceliyle öldüğüne?

Sadece bir kaç örneğini yazdığımız şu olaylara bakınca akıllar karışmıyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifrnc -- 14 Kasım 2011; 22:46:10 >

• Dizide hain oalrak görülsede gerçekte böyle bi insan olmadığını düşünüyorum
  • Etraf çoook karışık ama pek zannetmiyorum sorma sahip adam cezaevinde nasıl ağır spor yapmış?
  • Çok fena oyunlar dönüyor bu ülkede Pusuda ne çıkarsa realdede karşımıza çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanefe43

Etraf çoook karışık ama pek zannetmiyorum sorma sahip adam cezaevinde nasıl ağır spor yapmış?

Aynen saçmalık resmen insanları basın yoluyla salak durumuna koyuyorlar
  • kitabı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.