Şimdi Ara

Misto - Pompalı Yağ Spreyi (Sıfır Ürün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Misto - Pompalı Yağ Spreyi (Sıfır Ürün)

Herkese merhaba,

2'li set olarak Amazon US'den aldığım Misto Yağ Spreyinden birisini satıyorum. Ürünü hiç açmadım.

Bilenler bilir, özellikle Air Fryer kullananlar için hayat kurtaran, evladiyelik bir üründür.

Aldığım fiyatın yarısını istiyorum, 350 TL, kâr falan koymadım. Pazarlık için mesaj atmayın, yanıtlanmayacaktır.

Ürünün Fotoğrafı:

Detaylar:

Misto - Pompalı Yağ Spreyi (Sıfır Ürün)manuals+
    MISTO Gourmet Olive Oil Sprayer Instruction Manual - Manuals+
    https://manuals.plus/misto/misto-gourmet-olive-oil-sprayer-manual#axzz7Q8l2QpDa

Ürün Videoları:

Misto - Pompalı Yağ Spreyi (Sıfır Ürün)LifetimeBrandsVideosyoutube
    Misto allows you to spray your favorite oils and vinegars as a fine mist, adding flavor to food while using less oil. Misto is refillable and non-aerosol so it doesnt use chemical propellants. MISTO is perfect for roasting, sautéing, nonstick cooking, grilling and baking.
    https://www.youtube.com/watch?v=Xh2i5x1OqPU

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zekanın Yanıtı

Misto - Pompalı Yağ Spreyi ile Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler

Misto yağ spreyleri, yemek pişirmeyi daha sağlıklı ve kolay hale getiren pratik ve çok yönlü mutfak aletleridir. Bu pompalı yağ püskürtücüler, yağları ince bir sis halinde püskürtürerek, yemeklerinize tam olarak gerektiği kadar yağ eklemenizi sağlar.

Yağdanlık Vazifesi

Misto yağ spreyleri, yağdanlık görevi görür ve yemeklerinize yağ eklemeyi kolaylaştırır. Pompaya birkaç kez basarak, tavalar, fırın tepsileri ve diğer pişirme yüzeylerine eşit olarak yağ püskürtebilirsiniz. Bu, yapışmazlık sağlar ve yemeklerinizin eşit şekilde pişmesini destekler.

Sağlıklı Yemekler

Misto yağ spreyleri, sağlıklı yemekler pişirmek için idealdir. Yağları ince bir sis halinde püskürterek, yemeklere aşırı yağ eklenmesini önler. Bu, kalori alımınızı azaltmanıza ve daha sağlıklı yemekler hazırlamanıza yardımcı olur.

Airfryer İçin Uygun

Misto yağ spreyleri, airfryer'lar için de mükemmeldir. Airfryer'ınızda sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmek için az miktarda yağ kullanmak önemlidir. Misto yağ spreyleri, airfryer sepetini veya yemekleri yağlamak için idealdir ve yiyeceklerin yapışmasını önlerken aynı zamanda lezzetli ve çıtır çıtır olmalarını sağlar.

Kullanımı Kolay

Misto yağ spreyleri kullanımı kolaydır. Sadece yağ spreyine istediğiniz yağı doldurun, pompaya birkaç kez basın ve yemeklerinize eşit olarak yağ püskürtün. Kullanım sonrasında bulaşık makinesinde yıkanabilir, böylece temizliği de kolaydır.

Misto yağ spreyleri, sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmek isteyenler için olmazsa olmaz mutfak aletleridir. Pompalı yağ püskürtme özelliği, yağları eşit olarak dağıtarak yapışmazlık sağlar ve daha sağlıklı yemekler hazırlamanıza yardımcı olur. Airfryer'larda da kullanılabilen Misto yağ spreyleri, sağlıklı ve lezzetli airfryer yemekleri pişirmek için mükemmeldir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam nasıl yapacağız sen gittigidiyor gibi bir siteye koyarsan hemen alayim
  • Mesaj at bana eğer başka bir yöntem biliyorsan. Ben samsundayim
  • Satılmıştır. Teşekkürler

• Kuaför sprey de aynı işi görür , milyoncudan alsın kaçıran ;)
  • Drift D kullanıcısına yanıt

Emin ol aklımıza gelmedi değerli arkadaşımi o yüzden ben ve bu gibi ürünleri alanlar enayi, hiç akıl etmiyorlar ve bu fiyatlara bu ürünü alıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.