Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Misspera'dan aldığım parfüm orjinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Misspera dan Davidoff champion energy aldım ve dün elime ulaştı.Parfümün orjinal olduğunu anlamak için baya bi test yaptım ama içim rahat değil.
    Yaptığım testler:
    Üretim tarihini kontrol ettirdim.July 2012.

Sahte parfüm ile kıyasladım.Orjinal gibi gözüküyor

Notalarını değerlendirdim.İlk başta değişik kolonyalı ve portakallı bir koku veriyor,ağır bir koku.2 3 dakika sonra ten ile uyum sağlayıp mağazadaki portakallı ,greyfurtlu kokusuna dönüşüyor.1 saat sonra ise çok iyi kokuyor.
    Sahte parfümde ise sıktığım andaki koku ile 1 saat sonrasındaki koku aynı.Nota felan yok yani.

Ürünüm bu:
    https://www.misspera.com/p/davidoff-champion-energy-edt-90-ml-erkek-parfumu-1/

Nasıl kanıtlayabilirim arkadaşlar orjinalliğini.Kutu ss felan isteyen varsa atabilirim.Normalde boynerden alırdım ama %60 indirimle netten almak daha mantıklı geldi.

• AshtonKutcher kullanıcısına yanıt
    için rahat olsun missperada sahte ürün satılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasta82

için rahat olsun missperada sahte ürün satılmaz.

Hocam öyle diyorsunuz da normalde ben boynerden 2 katı fiyatına alıyorum parfümlerimi.Burada 80 lira 90 ml i.

Kalıcı değil parfüm.2 3 saat sonra kolumdan cıkıp gidiyor.Boynerde denedigimde 1 gün boyunca kolumdan cıkmamıstı.Durmadan koklamıstım.Bunda öyle birşey yok.2 saatte gidiyor koku

Müşteri hizmetlerini arıyacagım bakalım ne dicekler.

Misspera'dan aldığım parfüm orjinal mi?

chef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 6 Haziran 2014; 17:15:32 >

• Sizin sorun psikolojik girin bakın fragrantica.com sitesinde bu parfümün sayfasına kullanan çoğu kişi (%90) kalıcı hiç değil demiş zaten (:

Misspera orijinal satar, ve gerçekten psikolojik olmuş sizin sorun (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekside de orjinal diyorlar bide markafoninin burasi sanirim o yonlendiriyor banda sahte satmaz gibime geliyor ama

bi kaca yorum daha okdum sahte olacaginad dair.. nerden parfum alcaz kafayi siyircam blmiyorum
  • Misspera'yı ben 2-3 yıldır duyarım, bilirim. Bu derece hassas bir konuda yamuk yapsalar bu kadar süre ayakta kalamazlardı. Ayrıca kendim 2-3 sipariş verdim tamamen sıkıntısızdı. Arkadaşların dediği gibi sizin durum psikolojik olmuş. Yorumları falan okuyup da iyice kuruntu yapmayın. Millet kokusu epi topu 2 saat kalan parfümleri sipariş ediyor sonra sahte diyor. Bu her site için geçerli. Örnek vereyim; Calvin Klein Be. Şu siyah şişeli unisex parfüm. Şişenin ağzını kur olduğu gibi 100 ml'ini üstüne dök kokacağı süre maximum 2-3 saat. Parfümün canı bu yani. Adam bunu görüyor siteye bana sahte sattın diyor.

Edit: Konuda epey eskiymiş. Neyse en azından site hakkında soru işareti olanlara katkısı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 19 Ekim 2015; 0:34:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.