Şimdi Ara

MISIR TANRI KARTLARINI SATAN YER VARMI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slifer movie paketinden çıkıo inanmayan toywiz sitesinden baksın birara türkiye de vardı bana blue eyes shing dragon çıktı hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamialper -- 17 Şubat 2008; 13:58:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PyramidCardShop

daha ne yapacağımı bulamadım ama altıma yapmak üzereyim gülmekten

yani burda hiçbirinizin (horo horo hariç) yugioh dan anlamadığınızı biliyordum ama bukadarda salak olduğunuzu bilmiyordum
    hangi babayiğit uydurdu bu tanrı kartlarının boosterlardan çıktığını bana o paketi gösterene 10 tane deste verecem
    vermezsem sizin gibi olayım
    hayatımda bukadar hayalci palavracı insan görmemiştim.sayenizde görmüş oldum

ben demedim boosterdan cıkıo die ( yuh lan kim dedi) ama ben sadece tr de satılmıo diom ve burayı bende biliom

• quote:

Orjinalden alıntı: yamialper

slifer movie paketinden çıkıo inanmayan toywiz sitesinden baksın birara türkiye de vardı bana blue eyes shing dragon çıktı hatta

buyur canım movie pakedinden çıkan kartlar:

Card of Sanctity
    Theinen The Great Sphinx
    Andro Sphinx
    Sphinx Teleia
    Rare Metal Dragon
    Familiar Knight
    Peten The Dark Clown
    Inferno Tempest
    Return From The Different Dimension
    Blue Eyes Shining Dragon
    Sorcerer of Dark Magic
    Watapon
    Pyramid of Light

filmde yeralan kartlar.promosyon olarak sadece son 4 kart verildi.diğerleride Movie Exclusive booster pack olarak satıldı.yani bu pakedin içinden tanrı kartları çıkmıyor.
    yani bu hayalperestliğin sebebini anlayamadım..yok soru işaretli paketler falan içinden tanrı kartları çıkıyormuş bilmemne
    ben ve horo horo gibi bilgili insanlar olmasa yalan yuvasına çevirip oynayacaksınız burada

• lütfen toywiz ze gir orda her pack tam doğruluğuyla verilio yok bende şaşırdımdı
  • bide ra sandığın bosterdan çıkan homodur olabilir hani d&r de görmüş olan arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamialper -- 18 Şubat 2008; 11:05:02 >
  • hiçbir desteden veya boostrdan tanrı kartları çıkmıyor.
    soru işaretli veya onun gibi paketlerde yok.hayal ürünü bunlar (:
    tanrı kartlarına benzettiğiniz kartlar Lordlar olabilir.
    Hamon Lord of Striking Thunder
    Uria Lord of Searing Flames
    Raviel Lord of Phantasm

bu Lordlarda sadece Shadow of İnfinity paketlerinden çıkar.birde özel tinlerinden.
  • bilmişlik yapmaBizim gibi alcak gönüllü olOnu öyle uyaramassın...Kendini byenmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaden_yuki

bilmişlik yapmaBizim gibi alcak gönüllü olOnu öyle uyaramassın...Kendini byenmiş

gülüyorum sana güzel kardeşim (:
    biz burda size birşeyler öğretmeye yardımcı olmaya çalışıyoruz ama nerde sizde o anlayış!
    söylediğin şeyleri bir oku ne anlam çıkardın veya neye dayanarak böyle saçma bir cümle kurdun?
    bilmişlik yapma:bilmişlik değil doğruyu öğretmek amacımız.
    alçak gönüllü:sen bizim gibi alçak gönüllü olda bilmişlik yapıp yanlış şeyler öğrenip diğer arkadaşlarına yanlış şeyleri öğretme
    doğruları yazmama rağmen hala ısrarla etrafa dil uzatmaktanda vazgeç.benden sana abi tavsiyesi..

• quote:

Orjinalden alıntı: PyramidCardShop

quote:

Orjinalden alıntı: jaden_yuki

bilmişlik yapmaBizim gibi alcak gönüllü olOnu öyle uyaramassın...Kendini byenmiş

gülüyorum sana güzel kardeşim (:
    biz burda size birşeyler öğretmeye yardımcı olmaya çalışıyoruz ama nerde sizde o anlayış!
    söylediğin şeyleri bir oku ne anlam çıkardın veya neye dayanarak böyle saçma bir cümle kurdun?
    bilmişlik yapma:bilmişlik değil doğruyu öğretmek amacımız.
    alçak gönüllü:sen bizim gibi alçak gönüllü olda bilmişlik yapıp yanlış şeyler öğrenip diğer arkadaşlarına yanlış şeyleri öğretme
    doğruları yazmama rağmen hala ısrarla etrafa dil uzatmaktanda vazgeç.benden sana abi tavsiyesi..

1.Laf anlatma ve söz dinletme yeteneğine aşığım:D
    2.Laftan anlamıyor olduklarını ve alışveriş yapmaktan uzak kişiler olduklarını geç de olsa anladım(Hepsi değil birkaç insan evladı çıktı aralarından)
    3.Türkçe cümle yapısını anlayamadıklarından(Türkiye'de yok demenin dükkanlarda satılmıyor demek olduğunu iddia eden kişiler/değil yerine deyil diyen kişiler var!)Türkçe derslerinin 3 olduklarını, fazlaysa bile öğretmenlerinin düzgün not vermediğini söyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.