Şimdi Ara

Misafirlikte WC Tıkandı (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Misafirliğe gittim, arkadaşımın ailesi falan herkes evde, söylemesi ayıp akşam çok yedim sonra çaya geçtik ben de bi kaç gündür wc'e çıkamadım hep birikti, wc'e gideyim dedim nereden baksanız 30 dk durdum, wc tıkandı işin özeti kova kova su döktüm, açmaya çalışıyorum yok hiç ilerlemiyor durum. Artık kovayla su da dökemiyorum sesi duyuyorlar çünkü kovayı doldururken falan ne yapsam da tıkanıklık gitse? Folyo ile falan giderme yöntemini denemiştim önceden ama şimdi wc'den dışarıya çıkamıyorum çıksam hemen içeriye birisi girecek görecek ortalığı.

Edit: 2 kova sıcak su döktüm ve parçaladım, üstüne 2 kova daha sıcak su döktüm bastım sifona uçtu gitti. Kovadan suyu döktüğünüz anda basın sifona o hacimle dışkı gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 11 Eylül 2021; 1:56:14 >

• Troll derdim ama üfler troll yapmaz.
    Vileda sapı falan varsa itelemeye çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Folyoyla ne?

• Obje bütün haldeyse tuvalet kağıdına sar cebine koy balkona çık aşağı at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E878AD58 -- 15 Ekim 2021; 15:20:42 >
  • Çivi çiviyi sökermiş. Tuvalete bir daha mıç, sorun düzelecektir. Düzelmezse kesin çözüm: Mokları elinle parçala. Nasıl olsa elini yıkayacaksın. Yalnız o mok kokusu el yıkamayla çıkmıyor, haberin olsun.Misafirlikte WC Tıkandı (Çözüldü) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 11 Eylül 2021; 0:17:13 >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Birinin kafasına mok denk gelirse ne olacak?Misafirlikte WC Tıkandı (Çözüldü) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kat kat peçete al eline shit'i peçeteyle ittir. Sonra peçeteyi çöpe at.

• size bi tavsiye. çok peçete kullanacağınız zaman 2 yapraktan fazla çekmeyin. 2 yaprak çekin kopartın sonra 2 yaprak daha çekin kopartın sonra üst üste koyun öyle kullanın. o küçük tırtıklı kesim yerleri suda ayrılmıyor sanırım ve tuvaleti tıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441

Troll derdim ama üfler troll yapmaz.
    Vileda sapı falan varsa itelemeye çalış

Vileda sapıyla itelemeye çalışsam sap malum şeye Thor'un kılıcı gibi saplanır hocam. Bir de o viledayı bir daha kullanamazlar Misafirlikte WC Tıkandı (Çözüldü) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-127142DBC

Folyoyla ne?
    Misafirlikte WC Tıkandı (Çözüldü)Muhammed Ali Bulutyoutube
    Two engineering students of ours are facing that common issue which is, beg your pardon, shitting the toilet shut. As a way out, they are using this myth-like method. You need just one roll of tape. May Pascal rest in peace. Magnificent things are physics and stuff. İki mühendislik öğrencisi arkadaşımız evlerde sıkça karşılaşılan, afedersiniz, klozeti tıkama durumuyla karşı karşıya. Çözüm olarak alemlerde adeta bir mit haline gelmiş bu yöntemi kullanıyorlar. Sadece banda ihtiyacınız var. Pascal'ın kulakları çınlasın. Fizik, mizik, basınç önemli şeyler bunlar.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DukkVUhY4n6M&q=EgQuLZpEGMHG74kGIhAUHyhiyZGgLi7qE3HQ5-bzMgFy
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Birinin kafasına mok denk gelirse ne olacak? 

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Kat kat peçete al eline shit'i peçeteyle ittir. Sonra peçeteyi çöpe at.

shit tam en dipteydi hocam. Gideri komple tıkamıştı oraya göktaşı gibi düşmüştü adeta, yerinden kımıldamıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

size bi tavsiye. çok peçete kullanacağınız zaman 2 yapraktan fazla çekmeyin. 2 yaprak çekin kopartın sonra 2 yaprak daha çekin kopartın sonra üst üste koyun öyle kullanın. o küçük tırtıklı kesim yerleri suda ayrılmıyor sanırım ve tuvaleti tıkıyor.

Evet hocam tuvalet kağıdını wc'e atmak çok büyük sıkıntılara yol açıyor. Allahtan wc de çöp kutusu vardı ona attım peçeteyi. Wc'e atsaydım belki hiç gitmezdi tıkanıklık.

• SSlerle destekleseydiniz keşke konuyu hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.