Şimdi Ara

Misafirlikte nasıl duş alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar. Bir derdim var artık tutamam içimde. Sık sık misafirliğe gidiyorum, takdir edersiniz ki gerek yol yorgunluğu, gerek kirlenme dolayısıyla gittiğim yerde duş almak zorunda kalıyorum. Fakat ben, kendi evim haricinde çişimi bile zor yapıyorum; yapmadan eve yetişebilme imkanım varsa patlayana kadar tutuyorum.

Duş almak bundan çok daha büyük çapta bir eylem. İşin içinde soyunmak var, cıbıl cıbıl kalmak var. Şimdi sizlerden ricam kaldığınız evde nasıl duş aldığınızı adım adım anlatmanız. Bornoz olmuyor mesela yanınızda, bornozun işlevini ne ile gideriyorsunuz? Kullandığınız şampuan yoksa ne yapıyorsunuz? Lif veya duş süngeriniz yok, ne kullanıyorsunuz bunun yerine? Donunuzu, atletinizi çıkarıp nereye atıyorsunuz? Yanınızda yedeğini mi taşıyorsunuz, çıkardığınız iç çamaşırları bir daha giyiyor musunuz?

Kardeşlerim ciddi sorulardı bunlar. Rica ederim dalgaya almayın, beni aydınlatın. Bu soruların cevaplarına muhtacım. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ıslak mendil
  • O kadar çok misafirliğe gitme kardeş. Bunu hiç düşünemedin mi.

• Nasıl bir misafirlik çözemedim. Ama plaj havlusu ve deniz şortu işini görebilir.
  • Sen daha bot bağlamamışsın anlaşılan

Evlenirsen karıyla duşa girip fantezi de yapamazsın

• Hangi şampuan varsa onu kullan, çamaşır yedeklerini taşı değiştir duştan sonra, havlu ile kuruklan.

• Deniz Şortu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

O kadar çok misafirliğe gitme kardeş. Bunu hiç düşünemedin mi.

Usta elbette düşündüm. Mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ama çıktığım zamanlarda da bu husus canımı sıkıyor. Hatta 1-2 günlük ziyaretler ise duşa girmiyorum. Fakat 4-5 günü bulunca mecbur kalıyorum.

• Banyoya girmeden önce kıyafetlerimi hazırlıyorum odama koyduktan sonra bornozumu alıp banyoya girip uzerimdekileri çıkarıyorum sonra yıkanıp bornozumu giydikten sonra kirlileri çamaşır sepetine atıp çıkıp odama girip giyiniyorum bu kadar basit kendi evinde yap misafirlik şart mı yani

• Yatılı misafirliğe kalacağım gün kadar çamaşır vs ile gidiyorum.

Ama seni anlamadım, hem tuvaletimi tutarım gider evde yaparım diyorsun hem duş alıyorsun. Evin yakınsa git evinde duş al.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

Hangi şampuan varsa onu kullan, çamaşır yedeklerini taşı değiştir duştan sonra, havlu ile kuruklan.

Hocam sağ olun, ciddiyetle yanıtlamışsınız sorularımın büyük bölümünü. Dedikleriniz gayet mantıklı, fakat şu lif işini nasıl yaparsınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Yatılı misafirliğe kalacağım gün kadar çamaşır vs ile gidiyorum.

Ama seni anlamadım, hem tuvaletimi tutarım gider evde yaparım diyorsun hem duş alıyorsun. Evin yakınsa git evinde duş al.

Hocam yukarıda da belirttim, mümkünse tutarım ama elbette kaldığım süre 3 günü aşarsa yapıyorum. Ev yakın olmuyor, şehir değiştiriyorum sık sık.

• dusu gectim asil sorun alaturka tuvalet. ben klozete oturur 1 saat telefona dergiye falan bakarim. simdi gittin orda 1 saat nasil oturacaksin, taharet muslugu yok ne yapacaksin, islak mendil yoksa komple bittin. simdi dusundum yine strese girdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GakgoBey23

quote:

Hangi şampuan varsa onu kullan, çamaşır yedeklerini taşı değiştir duştan sonra, havlu ile kuruklan.

Hocam sağ olun, ciddiyetle yanıtlamışsınız sorularımın büyük bölümünü. Dedikleriniz gayet mantıklı, fakat şu lif işini nasıl yaparsınız?

Lifi kullanma, önce saçında köpürt şampuanı sonra köpükleri eline toplayıp vücudunu köpükle.
  • Ben ne zaman min 2 gün kalacağım misafirliğe gitsem havluyu baksırı illa götürürüm. Banyoya çıkartırım bütün kıyafetleri. Sonra yıkanırım. İçerde kurulanırım ,giyinirim sonra da çıkarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

dusu gectim asil sorun alaturka tuvalet. ben klozete oturur 1 saat telefona dergiye falan bakarim. simdi gittin orda 1 saat nasil oturacaksin, taharet muslugu yok ne yapacaksin, islak mendil yoksa komple bittin. simdi dusundum yine strese girdim

Islak mendil

• Çok ilginc bir soru. Ben misafirlige gittigimde yagmur yagmasini bekler buyuk bir leğenle catiya cikardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

dusu gectim asil sorun alaturka tuvalet. ben klozete oturur 1 saat telefona dergiye falan bakarim. simdi gittin orda 1 saat nasil oturacaksin, taharet muslugu yok ne yapacaksin, islak mendil yoksa komple bittin. simdi dusundum yine strese girdim

Islak mendil

hocam isi bitirmissin kabasi orda duruyor. taharet muslugu olmadigi icin tuvalet kagidi degdigi an etrafa bulasacak. islak mendil olsa en azindan bulasan kisimda cikar ama boyle orda kalacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GakgoBey23

quote:

Lifi kullanma, önce saçında köpürt şampuanı sonra köpükleri eline toplayıp vücudunu köpükle.

Hah hocam, ben de hep böyle yapıyordum ama yanlış mı oluyor diye düşünmeden edemiyordum. Sağ olun, rahatladım açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: dcq.234

Ben ne zaman min 2 gün kalacağım misafirliğe gitsem havluyu baksırı illa götürürüm. Banyoya çıkartırım bütün kıyafetleri. Sonra yıkanırım. İçerde kurulanırım ,giyinirim sonra da çıkarım.

Hocam banyoya çıkardığınız kıyafetleri tekrar giyiyorsunuz değil mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.