Merhaba arkadaşlar, evime gelen misafirlere kablosuz ağ şifremi direk vermek istemiyorum. Sorduklarında da reddetmek olmuyor.
Bunun için bir misafir ağı oluşturmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim acaba? Tilgin marka routerım var.
Misafir ağı yerine kablosuz ağa bağlandıktan sonra kullanıcı adı şifre sorup benim oluşturduğum kullanıcı adı ve şifreler ile giriş yapılabilen bir sistemde olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
Merhaba arkadaşlar, evime gelen misafirlere kablosuz ağ şifremi direk vermek istemiyorum. Sorduklarında da reddetmek olmuyor.
Bunun için bir misafir ağı oluşturmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim acaba? Tilgin marka routerım var.
Misafir ağı yerine kablosuz ağa bağlandıktan sonra kullanıcı adı şifre sorup benim oluşturduğum kullanıcı adı ve şifreler ile giriş yapılabilen bir sistemde olabilir.
her modemde bu özellik standart gelirmi bilmem ama genelde olur tılgın modem zaten dillere destan
yücel52
kullanıcısına yanıt
Hocam sabahtan beri dolanıyorum modem arayüzünde bulamadım herhangi bir şey...
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
Hocam sabahtan beri dolanıyorum modem arayüzünde bulamadım herhangi bir şey...
kablosuz menü altında yoksa yoktur zaten bu arada modem değiştirin dicem tılgından kurtulma şansınız yok araya bir router alacaksınız en basit çözüm bu olur sanırım