Bildirim
Mirror's Edge Appcrash
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de vardı silip tekrar yüklemiştim düzelmişti. _____________________________ -
hehehe, bekliyordum bu konuyu. steam forumlarında çeşitli çözümler var onları dene hiç biri işe yaramazsa son crackli exeyi at öyle çalışıyor. ben orjinal oyunu crackli exe ile oynayıp bitirdim
_____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
quote:
Orijinalden alıntı: designr
hehehe, bekliyordum bu konuyu. steam forumlarında çeşitli çözümler var onları dene hiç biri işe yaramazsa son crackli exeyi at öyle çalışıyor. ben orjinal oyunu crackli exe ile oynayıp bitirdim
bu kadar komik bir duruma düşeceğimizi sanmazdım
edit: Bu sorunu çözmemde yardımcı oldu. belirtilen yere en çok maksimum desteklenen ekran çözünürlüğünüzü yazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 17 Temmuz 2012; 13:57:17 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler