Şimdi Ara

Miracast ile INTEL WIDI farkı nedir, hangisini kullanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunların ikiside aynı halta yarıyor ama hangisini kullanmalı,

mesela intel widi ile görüntü aktarıyorum, notebook işlemcisi veya ağ kartı widi destekli.

şuan onla tv de görüntü

miracast ne? intel olmayanlar miracast ile aktarıyor peki hangisi iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

bunların ikiside aynı halta yarıyor ama hangisini kullanmalı,

mesela intel widi ile görüntü aktarıyorum, notebook işlemcisi veya ağ kartı widi destekli.

şuan onla tv de görüntü

Abi intel widi sadece intel işlemcisi olan notebooklarda kablosuz görüntü aktarımı için kullanılır. Miracast ise android işletim sistemli telefon ve tabletlerde kablosuz görüntü aktarımı yapmaya yarar. Aradaki fark budur yani cihaz farkı. Ama yine de aralarında bazı farklar bulunuyor galiba. Mesela birisinde sadece cihazın görüntüsü tvye aktarılabilirken diğerinde tvnin görüntüsü de cihaza aktarılabiliyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: profecco

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

bunların ikiside aynı halta yarıyor ama hangisini kullanmalı,

şuan onla tv de görüntü

Abi intel widi sadece intel işlemcisi olan notebooklarda kablosuz görüntü aktarımı için kullanılır. Miracast ise android işletim sistemli telefon ve tabletlerde kablosuz görüntü aktarımı yapmaya yarar. Aradaki fark budur yani cihaz farkı. Ama yine de aralarında bazı farklar bulunuyor galiba. Mesela birisinde sadece cihazın görüntüsü tvye aktarılabilirken diğerinde tvnin görüntüsü de cihaza aktarılabiliyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir.

Wvet miracast android ve pc de de çalışıyor.

Fakat cihazımda şuan hem miracast hemde widi desteği var tv de de aynıvşekilde. Hangisi daha iyidir. İşin uzmanı yok mu hşç forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.