Şimdi Ara

minton mmp 3006 mp3 kimdir,nedir?kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar bu mp3 playerı kullanan var mı? ses kalitesi nasıl fiyatı ne kadar hic bi yerde bulamıyorum, ozellikler cok iyi fiyat avantajı da varsa alınabileybıl
    ozellikler assagıda
    • Oled ekran (Grafik ekran)
    • SD/MMC Yuvası
    • 256 MB Hafıza
    • WMA Çalıcı
    • MP3 ve WMA formatında ses kayıt özelliği
    • FM Radyo
    • FM Radyodan kayıt özelliği
    • 7 Ekolayzır modu
    • playback hız kontrolü ve A dan B'ye tekrar özelliği
    • Line in girişi
    • ID3 Tag
    • Veri depolayýcý olarak kullanabilme
    • Dahili mikrofon
    USB 2.0 arabirim
    • 1x AAA pil
    • Aksesuarlar : Kulaklýk, USB kablo, Sürücü CD’si, 1 adet AAA pil,

• fiyat ne kadar?
  • kardes ben de bilmiyorum,,,, ama turkiyede satılıyor arkın tekinde 3002 modeli vardı o da iyidi 150 ytl ye almıstı bu ucmayım 200 ytl falansa superdir alınabilir.... huuuu bi allahın kulu yok bilennnn , kullanan...
  • Hocam, bakındım ettim,www.minton.com.tr adresinde cihazın özellikleri ayrıntılı olmasa da yazıyor ancak fiyat 160 $ + KDV yani 250 milyonun üzerinde... değermi diye düşündürtüyor aslında, biraz daha çıkılırsa bu cihaz çok güzel olmasına rağmen daha iyileri alınabilir diye düşünüyorum... Hele hele piyasada kendini ispatlamış OLED ekrana sahip bir başka MP3 player varken...
  • merhabalar.ben 1 hafta önce hepsiburda.com dan 3025sp modelini aldım.ELime cumartesi geçti ve bu model ile kıyaslarıdğımda 3006 modelinin daha iyi oluduğunu anladım ve bugün para iade talep için geri gönderdim.Büyük ihtimal yarın paramı iade ederler ve bu modeli alıcağım.Anlayacığınız üzere 3006 ve 3025(3006 modelini bursada nt mağazasında denedim) modelini kullanma imkanım oldu.İksininde birkaç değişiliklik ten başka farkı yok.Ses kalitesi güzel ancak sesi az(0.5mw)!Benim kulaklarım hassas olduğu için ben zaten fazla açamıyorum(ağrıyorlar)bu yüzden benim için zararrı yok(kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş:))Yanlız piyasada hangi dijital mp3 çalar kart destekli?Rio desen türkiyede yok creative desen pahalı vs ...Bu fiyata alınabilcek en güzel alet bu!3006 modelini Muzio ile kıyaslarsak ses kalitesinde ben fark göremedim!(daha önce 1 hafta kullandım ve radyosu kötü çektiği için geri iade ettim)Muzio da ses 0.8mw!Burdan anlayacığınız üzere mintondan ses seviyesi yüksek.

3006 modelini de tercih etmemin bir sebebi de anlayamadığım bir şekilde radyosunun 3025sp modelinden daha iyi çekmesi(Halbuki kitaptaki özellikler bire bir aynı!)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.