Şimdi Ara

minoxil kullananlar ve kullanacaklar için önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 aydan beri minoxil kullanmaktayım.saçlarım seyreldiği için bu işe giriştim ama minoxil bu bi ayda saçlarımı iyice seyreltti.Minoxilin en başta ölü saçları döküp daha sonra saç çıkardığından haberim var ama minoxil olumlu anlamda işe yarayana kadar kafamda saç bırakmıcak ondan korkuyorum.Sizin başınıza böyle birşey geldimi minoxilin saçları bu kadar dökmesi normalmidir.



  • sabırla kullanmaya devam et , 2.aydan itibaren yavaş yavaş görürsün etkisini.
  • valla 2 ayı geçti hala bi gelişme yok saçlarımın dörtte birini kaybettim.Ve kafamda kaşıntı ve kabuklanma yaptıgı için bırakmak zorunda kaldım.Kullanacak arkadaşlara tavsiyem çok fazla dökülmeniz yoksa bu minoxile başlamayın yoksa kafadaki saclardanda olursunuz minoxil son careniz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyawex

    valla 2 ayı geçti hala bi gelişme yok saçlarımın dörtte birini kaybettim.Ve kafamda kaşıntı ve kabuklanma yaptıgı için bırakmak zorunda kaldım.Kullanacak arkadaşlara tavsiyem çok fazla dökülmeniz yoksa bu minoxile başlamayın yoksa kafadaki saclardanda olursunuz minoxil son careniz olsun.

    benim 2,5 ay oldu. öyle fazlaca bir seyrelme yaşamadım. dökülme azaldı gibi. saçlarımı daha kısa kestiriyorum minoxu iyi uygulamak için belki ondan pek farkedemiyorum. ama son zamanlarda sürdüğüm yerdeki kaşıntıdan başka bir sıkıntı yok. gittiği yere kadar kullanacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.