Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.000
Cevap
35
Favori
921.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: req16

quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Minoxil bildiğiniz gibi eczanelerde 52 Tl ye satılıyor ama her ay tek tek alınca pahalıya geliyor Orjinal olarak 2 li veya 3 lü set şeklinde internetten alabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz?

sürekli aldığın bir eczane varsa konuş 3 yada 4 tane alıcam de +1 veriolar böylece ortalama 30 a falan geliyor...ben 4 tanesini 120 ye aldım...

Şimdi bu spreyi 1-2 sene kullanıp bıraktıktan sonra tekrar saçlar dökülmeye mi başlıyor? Yoksa durumu düzelttikten sonra bi daha kullanmaya gerek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrex42

quote:

quote:

Minoxil bildiğiniz gibi eczanelerde 52 Tl ye satılıyor ama her ay tek tek alınca pahalıya geliyor Orjinal olarak 2 li veya 3 lü set şeklinde internetten alabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz?

sürekli aldığın bir eczane varsa konuş 3 yada 4 tane alıcam de +1 veriolar böylece ortalama 30 a falan geliyor...ben 4 tanesini 120 ye aldım...

Şimdi bu spreyi 1-2 sene kullanıp bıraktıktan sonra tekrar saçlar dökülmeye mi başlıyor? Yoksa durumu düzelttikten sonra bi daha kullanmaya gerek yok mu?

bırakırsan eskiye döner...
    kullandığın sürece etkili...
    ben bariz faydasını gördüm...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrex42

quote:

quote:

bırakırsan eskiye döner...
    kullandığın sürece etkili...
    ben bariz faydasını gördüm...

eskisinden daha kötü olma ihtimali var mı peki?

• !!!!!!!!!!ÖNEMLİ!!!!!!!!!!!
    ARKADSLAR SİZİ BİLGİLENDİRMEK AMAÇLI YAZYIM DEDİM MİNOXSİDİL TANSYON HAPININ YAN ETKİSİNDEN OLUŞAN Bİ BİLEŞEN OLDUĞU İÇİN DOZUNU FAZALA KULLANAN BİRÇOK İNSANDA GÖĞÜS AĞRILARINA RASTLANMAKTADIR VVE PANİK YAPILMAKTADIR KALP RAHTSIZLIĞIMMI VAR DİYE BUNUN SEBEBİ MİNOXSİDİL TANSYON BİLEŞENİ İÇERDİĞİNDEN DOLAYI KAN BASINCINIZI ARTTIRMASIDIR NORMAL Bİ İNSANIN PULMONER ARTER BASINCI EGSERSİZ HALİNDEYKEN EN FAZLA 30 MM HG OLMALIDIR BUNDAN YÜKSEK CIKARSA KALP KASINTISI YAPABİLİR BÖYLEBİ DURUMDA İLACI KULLANMAYI BIRAKIP KALP VEYA GÖĞÜS DOKTORUNA Bİ GÖRÜNÜN BUNU KORKUTMAK AMAÇLI YAZMADIN SONUCDA BU İLACI KULLANAN BİRCOK İNSAN VAR VE SAĞLIKLI OLARAK KULKLANABİLİYORLAR FAKAT SOSYAL ORTAMADA COK FAZLA BU KONU HAKKINDA YAZAN OLDUĞU İÇİN BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM ÖZELLİKLE YENİ KULLANANLAR DOZUNA DİKKAT EDİN BUNUN BİR İLAC OLDUĞUNU UNUTMAYIN SAYGILARIMLA.

• quote:

quote:

Hocam izninizle ne kadar zamandır kullanıyorsun ve ilk kullanışta saçınız ne kadar süre döküldü acaba.Genelde 7.aydan sonra vucudun ilaca alıştığı ve etkisini yitirdiği söyleniyor.
    Son olarak ilactan memnunmusunuz ve ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz.Bende 3 kutu aldım 100 tlye eczaneden ama bir türlü başlıyamadım.Olanıda kaybetmeyelım dıye.Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

quote:

Hocam izninizle ne kadar zamandır kullanıyorsun ve ilk kullanışta saçınız ne kadar süre döküldü acaba.Genelde 7.aydan sonra vucudun ilaca alıştığı ve etkisini yitirdiği söyleniyor.
    Son olarak ilactan memnunmusunuz ve ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz.Bende 3 kutu aldım 100 tlye eczaneden ama bir türlü başlıyamadım.Olanıda kaybetmeyelım dıye.Saygılar.

hocam benim 6. kutu şuan sıkıntı yok 4 ay kadar dökülme sürdü azalarak şimdi durdu...
    ama devam eden süreçte ne olur bende bilmiyorum...
    tellerde kalınlaşma oldu sanırım kapanma başladı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam benim 6. kutu şuan sıkıntı yok 4 ay kadar dökülme sürdü azalarak şimdi durdu...

ii üstat cevaplar için teşekkürler. Bir kaç daha sorum olacaktı size.minoxil hariç ekstra ürün kullanıyormusunuz.Bide yan etkisi oldumu ilacın.Son olarak dinlendirme olayları varmış ilacı sürekli olarakmı kullanıcaksınız(doz azaltmadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskerem37 -- 4 Haziran 2013; 2:25:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ii üstat cevaplar için teşekkürler. Bir kaç daha sorum olacaktı size.minoxil hariç ekstra ürün kullanıyormusunuz.Bide yan etkisi oldumu ilacın.Son olarak dinlendirme olayları varmış ilacı sürekli olarakmı kullanıcaksınız(doz azaltmadan)

dostum başka ürün kullanmıyorum..ama emin ol şampuan ve ürün uzmanı oldum neler denedim yazsam sığmaz buralara...
    normal doz kullanıyorum...günde 2 kez...bazen günde tek bazen de unutuyorum :D

• saçım yanlardan seyrelmeye başladı sürekli kullanıcagımı sanmıyorum ama 1 ay deniyim bir ümit işte
  • Bunu sakal için kullanan var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar,

Doktor tavsiyesiyle genetik dökülmem olduğu için Minoxil Forte %5 i eczanelerden almak kaydıyla 11 ay kullandım sonrasında 6 ay askerde ara verdim ve askerden sonra 8 aydır kullanmaya devam ediyorum, ek olarakta yanında aynı firmanın DERMALUTE şampuanını kullanıyorum.

Deneyimlerim ve tavsiyelerim;

*Minoxili kullandığınız ilk 2-3 ay ciddi bir fark göremezsiniz hatta ilk ay az biraz dökülmeyi artırabilir ama sonrasında dökülme durur. 6 aydan sonra seyrek bölgelerin koyulaştığını farkedersiniz.Sabretmek gerek

*Bu ilacı artık diş fırçalamak gibi(en azından günde 1 kez) alışkanlık haline getirdiğiniz takdirde saçlarınızı dert etmenize gerek yok.Fakat yan etkisi olarak KILLANMAYI ARTIRIYOR ki bende sırt ve omuzda kıllanmalar arttı tabi lazerle çözüm buldum sayılır.

*Ha bi de tavsiyem alışkanlık haline getirmeyecek olanlara kullanmayın çünkü bıraktıktan 1-2 ay sonra saçlarınız eskisi gibi dökülmeye başlar.Ya her daim kullanmayı göze alıp saç probleminden kurtulun(maliyeti, yan etkisi kıllanma gibi, ve her gün eziyeti göze almak) ya da hiç bulaşmayın.

Ben belirli bir yaşa kadar kullanmayı göze aldım, devam ediyorum. Gülü seven dikenine katlanır misali

• şöyle bi gerçeğide var ki ; kullanmaya başladıktan yaklaşık 1-1 buçuk sene sonra aşırı kaşınma ve kepeklenmeye sebebiyet vermekte.. doktorumla görüştüğümde egzama içinde ayrı bi ilaç yada merhem kullanmamı ifade etti.. yani ilerde minoxil yanında ek bi ürün daha kullanma durumunuz olabilir..en azından bende böyle oldu..
  • bende tekrar başlıyorum bu ilaca . Cuma günü saç ektircem 1 kere almıştım bu ilacı denemek için 50 milyon para verdim içime oturdu ucuza bulabileceğim bir yer var mı ? Ankarada yaşıyorum bu arada
  • bende kullanıyorum 20 gündür bakalım faydası olucakmı.
  • Arkadaşlar merhaba, minoxil'i kullanmaya yeni başladım ama sorunun sağlıklı çözümü için bir Doktora gözükmek istiyorum. İstanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir yer varmıdır. Google'dan arattım ama güvenilir bir yer olmasını istiyorum.
  • Ürünü 1 yıl kullandım ve saçlarım belirgin bir şekilde çoğaldı ancak düşük tansiyon hastalığım yüzünden şuan kullanamıyorum.Elimde 2 kutu açılmamış, 1 kutuda max %20'si kullanılmış var arkadaşlar isteyene faturasıyla birlikte göndereceğim ilgilenen mesaj kutumu aydınlatsın.

Kargo dahil 80'e vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolsweetboy -- 27 Temmuz 2013; 12:52:23 >
  • arkadaslar ben eczaneden toplu bir şekilde aldım ama günde 1 kez kullandığım için son kullanma (2015'in 3. ayı) tarihi gecebilir diye 6 tanesini satmak ıctıyorum isteyene tanesini 30tl den verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaa37 -- 2 Ağustos 2013; 18:40:28 >
  • yan etkiler şunlardır:

Uygulandığı alanlarda sivilce
    Baş ağrısı ve/veya baş dönmesi
    Kan basıncında azalma
    Düzensiz veya hızlı kalp atımı
    El,yüz ve ayaklarda karıncalanma ya da duyu kaybı
    Ani ağırlık artışı
    Göğüs ağrısı

kaynak wiki..
  • Bende sakal için kullanmayı düşünüyorum eger bi kaç ay sonra istedigim kadar çıktı ve kulanmayı bıraktım dökül me olurmu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatron58 -- 5 Ağustos 2013; 7:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

Ürünü 1 yıl kullandım ve saçlarım belirgin bir şekilde çoğaldı ancak düşük tansiyon hastalığım yüzünden şuan kullanamıyorum.Elimde 2 kutu açılmamış, 1 kutuda max %20'si kullanılmış var arkadaşlar isteyene faturasıyla birlikte göndereceğim ilgilenen mesaj kutumu aydınlatsın.

Kargo dahil 80'e vereceğim.

3 kutu 100 tlye aldım bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.