Şimdi Ara

minoxil %5, minoxidil, bioxcin forte ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
8
Favori
52.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende de dökülme vardı.Bu dertten muzdarip olduğum için bilirim ne olduğunu.Size kullanmadıysanız zgavusun sarımsaklı şampuanını tavsiye ederim
  • Arkadaşalar size şunu söyleyebilirim. Bioxin de dahil olmak üzere ne ürünler kullanmdım ki. Olan parama, zamanıma ve umutlarıma oldu. Bu konu benim için bir takıntıydı. Dolayısyla o kadar çok araştırdım ve o kadar çok ürün kulandımki... Sonuçta tüm dünyanın kabul ettiği saç dökülmesini durdurup saç çıkmasını sağlayan 2 etken madde vardır. Tıbben dünyada kanıtlanmış 2 etken maddedir bunlar.
    1- Biriyle saç dökülmesini önleyeceksiniz ki bu etken maddenin adı Finasteride'dir. Piyasada 2 ilaç bu etken maddesini barındırır. Biri Proscar diğeri Propecia'dır. Günde 1 tablet propecia kullanmanız gerekir yada 1 tablet Proscar'ı 5'e bölüp her bölünmüş parçayı günde bir defa kullanmanız gerekir. Çünkü Proscar'ın 1 tabletinde günlük almanız gerekenin yaklaşık 5 katı kadar finasteride vardır. Benim size tavsiyem ve benim yaptığım Proscar'ı 5'e bölüp kullanmaktır. Çünkü Propecia inanılmaz pahalı bir ilaçtır. Ben doktora danışarak bu uygulamaya başladım. Kesinlikle hiçbir farkı yok dedi.

    2-İkinci kullanmanız gereken Minoxidil etken maddesidir. Bu Finasteride gibi ağızdan alınmaz deriden harici uygulanır ki saç çıkarmayı sağlayan maddedir. Dünya'da ilk olarak bu etken maddesi Amerika'da Rogaine ilacında kullanılmıştır. Etkisi kanıtlandıktan sonra Amerikan İlaç dairesi(FDA) tarafından bu maddeye de izin çıktıktan sonra tüm dünyada minoxidil içeren ilaçlar üretilmeye başlanmıştır. Amerika'da Rogaine adıyla satılan Minoxidil, Almanya'ada Regaine Türkiye'de ise Minoxil Forte adıyla satılmaktadır.
    Ben Türkiye'de Minoxil Forte kullanıyorum. Çünkü etken madde birebir aynıdır.

    Hepinize acil şifalar.
     minoxil %5, minoxidil, bioxcin forte ? minoxil %5, minoxidil, bioxcin forte ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul9906 -- 18 Kasım 2013; 17:59:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord_Abruptum

    Selam arkadaşlar, Ya benimde saçım çok dökülüyor, yaş 26 doktora gittim bana bioxinin adlı bir spray verdi. ön araştırma yaptım %50'si bi işe yaramıyor %50'si içinde Minoxil olduğu için işe yarayacaktır gibi yorumlar bırakmış. Kullanıp bi faydasını gören varmı arkadaşlar. Kutu üzerinde en erken 4 ay enfazla 1 yıl içinde etkisini göreceksiniz diyor sizce faydası olur mu doktor vermese bioxin diye başlayan hiç bir ürünü kullanmak istemiyorum. Daha önce kullandım bi faydasını görmedim tamamen sahtekarlıktı yaptıkları.

    merhabalar. bugün ben de gittim bana da bioxinin verdi doktor.3 ay kullan işe yararsa devam edeceğiz dedi.Siz kullandınız mı saçlarınız ne durumda eğer kullandıysanız?
  • Merhaba, açık konusmak gerekirse bi fayfasini goremedim. 1, 2 ay filan kullandim sadece sacin hizli uzamasini sagliyor.beraberi de spreyi saca uygulayip yikamadigim icinde kotü gorunmesini sagliyor. Simdi baska bi dr gittim panplus diye bi hap ve bi sampuan verdi 2 haftadir onu kullaniyorum. Bakalim faydasi ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_Abruptum -- 18 Ağustos 2014; 8:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rephair sampuan kullanin ben kullanmaya başladım etkili baya 90 günde tam etki gosteriyo bakalim daha yeni başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, konu ile ilgili şunları paylaşmak istiyorum. Öncelikle saçlarımı x -men gibi yapıyordum :D 24 yaşıma kadar böyleydi ancak, fön çekip saça jöle sürmeler ve jöleli kafayı 2 gün yıkamamalar gibi saçmalıklar yaptım üşengeç biriyim açıkcası :D neyse anlımda açılma oldu 27 yaşımda tepemde de başladı seyrelme sonra askerlik durumu geldi çattı ve askere gitmeden önce, araştırmalarım ile bioxin forte şampuanını aldım ardından dermotoloğa gittim ve minoxil %5 önerdi onuda aldım. eczane tanıdık olduğu için 3 kutusunu 90 TL ye almıstım. Kısa dönem aaskerlik sürecinde acemilik ayında kullanamadım usta bilrilğine geçtiğim zaman düzenli kullanmaya başladım 5 ay boyunca tabi dalga geçenler oldu abi bune ya uğraştıığın şeye bak çıkmaz falan diye makaraya sardılar ama kafaya taktım :D her sabah minoxil %5 forte 5 püskürme yapıyordum her püskürtmede parmak uçlarımla deriye masaj yaparak yediriyordum ardından diğer püskürltmelerde aynı işlemi uyguluyordum yaklaşık 3-5 dk yı bulmuyor ardından akşam 9 gibi kafayı bioxin forte ile 2 kez yıkıyordum 3. köpürtmemde yaklaşık 3 dk bekletiyordum kafamda o arda vücut duşu alıyordum ardından kurutup tekrar minoxil %5 forte uygulayıp öylece yatıp sabah kafayı yıkamadan tekrar minoxil %5 forte ile masaj yaparak yediriyordum. askerden geldiğimde tepe bölgesi tamamen saçla dolu alın bölgesi ise neredeyse kapanmıştı ve kapanmayan alanlarda ise ufak ufak tüylerde çıkmıştı. hergün uyguladığım işlemi artık 3 günde bir yapıyorum bu arada fazla abartmayın ilk başlarda denedim günde 3 kez uyguladım baş ağrısı yapıyor !!! sabah akşam 5 püskürtme yetiyor deneyin 6 ay sonra görüşelim. Ayrıca çam terebenti ile saça masaj yapın 2 haftada bir yada bioxin forte içine 2 çay kaşığı dökün on numara oluyor saç :D




  • Saw palmettoyu Hiç duymadınızmı bir araştırın Bu tür sprey ve ilaçlar Bir yere kadar dht hormonu baskılayamadıktan sonra nafile.
  • Selamlar herkese;
    Yukarıda 1 seneyi aşkın süre önce minoxil kullanmak istediğimi belirtmişim. Yine o günlerde başladım kullanmaya ve faydasını gördüm. Normalde 6 ay sonra etkisini göstermeye başlar diyolar ama ben 3 ayda faydasını çok net gördüm. Yanında bitkisel bi şampuanla 9 ay falan kullandım. Beklediğimden çok daha fazla faydasını gördüm. Yalnız yine de eskisi gibi olmuyor saçlar. Gürleşiyor fakat çok fazla uzamıyor. Yavaş ve belli bir boya kadar uzatabiliyor. Ama kelliği kapatıyor mu; evet.. Bunun devamında son 3-4 aydır ise kullanmayı aşamalı olarak baya azalttım. Yani haftada 3-4 kez kullanıma kadar düşürdüm. Ama son 2-3 haftadır saçlarım eskisi gibi açılmaya başladı. Bu da olumsuz tarafı açıkcası. Deneyimlerimi paylaşmak istedim, saygılar..
  • varmı arkadaşlar dökülmeyi yavaşlatan saçı besleyen güçlendiren şampuan güncel olarak kullandığınız
  • bende merak ediyorum bunu.
    saçı kuvvetlendiren, saç çıkartmasa da en azından dökülmeyi engelleyen bir şampuan ya da ilaç var mı?
  • konuyu hortlatmış gibi olacağım biraz ama soruna cevap vereyim dostum. bende 24 yasındayım ve doktora gittim erkek tipi dökülme oldugunu söyledi. minopecia verdi %5 fort deri spreyi 2. ayı doldurdum ve saçlarımda dökülme şuan yok. kullanmaya devam edeceğim bakalım sonuclar ne olacak
  • Merhaba,

    Tahlillerde en küçük problem çıkmadı. Tesettürlü kapalı bayan saçıma yakından bile bakmadan "erkek tipi saç dökülmesi" deyip

    Minoxil %5 sprey
    Ketoral Şampuan
    Hp Biotin

    Yazdı.

    Tabi Tüylenme ile ilgili problemler belliki var o yüzden hapı almayacağım.

    Sizlerin bahsettiği Minoxidil doktorun bana yazdığı minoxil %5 ile aynı şey mi acaba?

    Birde kutusu 35 liraya ANAPHASE şampuanlar var. Para problem değil sizce faydalı olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemenjedi

    Selamlar herkese;
    Yukarıda 1 seneyi aşkın süre önce minoxil kullanmak istediğimi belirtmişim. Yine o günlerde başladım kullanmaya ve faydasını gördüm. Normalde 6 ay sonra etkisini göstermeye başlar diyolar ama ben 3 ayda faydasını çok net gördüm. Yanında bitkisel bi şampuanla 9 ay falan kullandım. Beklediğimden çok daha fazla faydasını gördüm. Yalnız yine de eskisi gibi olmuyor saçlar. Gürleşiyor fakat çok fazla uzamıyor. Yavaş ve belli bir boya kadar uzatabiliyor. Ama kelliği kapatıyor mu; evet.. Bunun devamında son 3-4 aydır ise kullanmayı aşamalı olarak baya azalttım. Yani haftada 3-4 kez kullanıma kadar düşürdüm. Ama son 2-3 haftadır saçlarım eskisi gibi açılmaya başladı. Bu da olumsuz tarafı açıkcası. Deneyimlerimi paylaşmak istedim, saygılar..

    Haftada 3-4 kullanıma düşürdüğünüzü yazmışsınız.Normalde ne kadar kullanıyordunuz ki hergün mü?

    Şu anda ne durumdasınız peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: booozooo

    merhaba arkadaşlar, konu ile ilgili şunları paylaşmak istiyorum. Öncelikle saçlarımı x -men gibi yapıyordum :D 24 yaşıma kadar böyleydi ancak, fön çekip saça jöle sürmeler ve jöleli kafayı 2 gün yıkamamalar gibi saçmalıklar yaptım üşengeç biriyim açıkcası :D neyse anlımda açılma oldu 27 yaşımda tepemde de başladı seyrelme sonra askerlik durumu geldi çattı ve askere gitmeden önce, araştırmalarım ile bioxin forte şampuanını aldım ardından dermotoloğa gittim ve minoxil %5 önerdi onuda aldım. eczane tanıdık olduğu için 3 kutusunu 90 TL ye almıstım. Kısa dönem aaskerlik sürecinde acemilik ayında kullanamadım usta bilrilğine geçtiğim zaman düzenli kullanmaya başladım 5 ay boyunca tabi dalga geçenler oldu abi bune ya uğraştıığın şeye bak çıkmaz falan diye makaraya sardılar ama kafaya taktım :D her sabah minoxil %5 forte 5 püskürme yapıyordum her püskürtmede parmak uçlarımla deriye masaj yaparak yediriyordum ardından diğer püskürltmelerde aynı işlemi uyguluyordum yaklaşık 3-5 dk yı bulmuyor ardından akşam 9 gibi kafayı bioxin forte ile 2 kez yıkıyordum 3. köpürtmemde yaklaşık 3 dk bekletiyordum kafamda o arda vücut duşu alıyordum ardından kurutup tekrar minoxil %5 forte uygulayıp öylece yatıp sabah kafayı yıkamadan tekrar minoxil %5 forte ile masaj yaparak yediriyordum. askerden geldiğimde tepe bölgesi tamamen saçla dolu alın bölgesi ise neredeyse kapanmıştı ve kapanmayan alanlarda ise ufak ufak tüylerde çıkmıştı. hergün uyguladığım işlemi artık 3 günde bir yapıyorum bu arada fazla abartmayın ilk başlarda denedim günde 3 kez uyguladım baş ağrısı yapıyor !!! sabah akşam 5 püskürtme yetiyor deneyin 6 ay sonra görüşelim. Ayrıca çam terebenti ile saça masaj yapın 2 haftada bir yada bioxin forte içine 2 çay kaşığı dökün on numara oluyor saç :D

    Kardeşim, bu yazdıklarını Dermatolog'lar reçete olarak kullanıyor galiba :) Benimki de Minoxil %5 sprey'i sabah akşam 5 fıs şeklinde önerdi. Birde Ketoral şampuan ile hp biotin yazdı ama Hapı kullanmayacağım. Diğerlerini ise araştırıyorum hangisini alsam diye. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar minoxil kullanip birakinca kullanmaya baslamadan onceki saclarimda dokulur mu kullananlar yorum yapabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bioxcin kullanmak maksadıyla kampanyadan 3lü set satın aldım dökülen saçlarımı dökülmesini engeller diye kullanmak istedim ama inanın saçımın dökülmesi hızlandı ve kaşıntı yapmaya başladı ayrıca saçımıda elektrinlenme olup şekile girmemeye başlaı firmayı arayıp ürünü iade etmek istediğimde aldığın yere iade et biz almayız dediler , aldığım eczaneyi arıyorum biz üretici degiliz ücretici firmaya iade edin diyolar , neticede bu ürünü çöpe atıcam olan parama oldu ama bu firmanın yaklaşımı etik ve ahlaki degil.
  • Tek çare ekim



    Gerisi soygun
  • Herkes de işe yarar mı bilmiyorum ama burada işe yarayan bir kaç örneği var.



    https://www.solargezi.com/dokulen-saclarimi-geri-kazandim/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM KIRKLAND FOAM PPG İÇERİYOR MU
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.