Şimdi Ara

Minör Combo!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Asasda yeniyim arch mageımı bıraktım minör combo nasıl yapılıyor yardımlarınız için şimdiden tşkkürler...

• kardes bende bilmiyorum
  • bilen birileri yazar mrk etme
  • ben kendiminkini anlatıym hilesiz hurdasız şöle:
    sağa minor alıyorum durmadan minor basıyorum o ara sol elimle r w s skill basıyorum ilk başlarda çook zor ilerde alışırsın ancak bide sana hileci demelerine alışıacaksın çünkü çekemeyenler hep iftira atıcak bak vsde başladın minora ilk başladığın zaman manan full olması gerekiyo sonra o arada 2 tane can potu basabilirsin 2. can potundan sonra 1-2 sn minoru kes hemen mana bas sonra minora devam
  • Minor a bas
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinayettin

Minor a bas

nası bi mantık bu? komik olduğunu felanmı zannediyosun? yaşın kaç acaba merak etmiyo diilim

quote:

Orjinalden alıntı: m4kroop

kardes bende bilmiyorum

o kadar yararlı şeyler söylüyonuz helal valla
    post kasmakdan başka işiniz yok
    pf

bu arada konuyu açan arkadaş lvl kaç? mana kaç?

• mınoru sağ tıka alıp ctrl tuşuna basılı tuttuktan sonra mınore basıcaktın...
    Ama artık kalktı bu elin ne kadar hızlıysa o kadar basarsın
  • minore basarken roqular atac yapabiliyormu yoqsa mal mal bakıyomu
  • ya minor artık bi combo deil ctrl basılı kaldıgında bi comboydu cokta ise yarardı ama suan o kadarda onemli deil tabiki kullanmazsan olmaz ama artık epey zor minor olayı hem skill vurup hem minor basmak hemde 2 clickte sana cokta bisey kazandırmıo
  • Eskiden bu olay cok işe yarıyordu ancak şimdi sağtuş ctrl olayi kalktı eskisi kadar iş görmüyor ama hala etkili
    Minor Combo nasıl yapılır ninle arkadaşim not al sağ tuşa minoru alırsın birileri sana çalısmaya basladığında abanırsın minore aynı zamanda mp pot basmalsın bunun için mana nınm yuxek olması kesinlikle gereklidir 2500- 3000 gibi bi yandan minor basacaksın bir yandan mp pot bir yandanda combo yapmaya calısacaksın ilk basta zorlanırsn ama alıstığın zaman kesinlikle buyuk faydasını göreceksindir...
  • ben forumda yenıyım ama nasıl yapıldıgını bılıyorum sole mana 2100 felan olursa ıı olur yanı 62 lwl felan sonra arama dalıon sen 1 ıncı yada hangısı kolay gelıyorsa tusların basmaya oraya 1920 lık pot koy sonra mınora sag tıka al sonra adamala dalırken sureklı 1920 mana pot kullan ve canın azaldıgında mınore aban yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
  • eet eskiden ctrl tusuna kagıt sıkıstırıp cz yapardık.ahhh ne gunlerdi ama ben hala kullanıyorum sagtusta minor we hala cok işe yarıo.tabe biraz zor asasla oynamak yetenek ister.ama ii ogrenirsen czde adam bırakmazsın.tabi bide su kosul war asasın elinde item olmadan bir hiçtir malesef.en azından +7mdlerinin olması lazım
  • sag tuş ta minor... aynı zamanda skill bar a da minör koy ikisine de bas.eskisi kadar olmasada etkili olur.bir tane vurus skili kaybediceksin ama ben 2 sayfa kullanıyorum...

minör basarken atak yapabilirsin r ile ....
  • minor combo ctrl tuşuna basarak yapıolardı.zorlananlar ctrlye kaıt sıkıştırırlardı bi kere minore bastıın zaman sürekli minor basıodu kendiliinden bu aradada sen kesmeye dwm ediodun.Ama artıq kalktı o yüzden 0000000 die bi dert kalmadı
  • Atalarımız ne demiş ;

''Assas olmak her yiğidin harcı degildir''
    ''Assas lık bir sanattır...''
  • onu bende bilmiyorum
  • ben hem sağ tuşa alıyorum hemde skill bara koyuyorum güzel oluyo bi dene
    yani hem sağ tuşa basıyorum seri seri hemde elimle (ben 6 ya koyuyorum minoru) 6 ya basıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Alfa_ -- 2 Eylül 2006; 13:11:20 >
  • BAK SE EN İYİSİ SKİLL BARLAR BÖYLE YAP:
    7=MİNOR
    8=MANA POTU
    ÖBÜRLERİ DAMAGE FALAN PARMAKLARIN BÜYÜKSE DURMADAN HIZLICA MİNORA BAS SON PARKMAKLA SONRADA MANA'YA ARADA BİR BAS VE VUR DAMAGE GÖR BAK NE GÜZEL OLUYO
  • 0000000 minor u 6 ya koyuyo 7 e can pot 8 e de mana pot koyuyo.... Sağ klikte light feet war nasıl sizcE???
  • bende öyle yapıyorum. 1. can 2. mana 3-4-5-6-atack skill i 7. minor 8. 400ac :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.