Şimdi Ara

Minimum ADSL hızı nihayet 512K oluyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım bu sefer doğru çıkar, hıza hasret kaldık bea
    Küçük zelzeleler benim ESERim

• soal basit yada kendince pratik zeka adsl arızadan bahsediyorum ama bi defada anlamıyorsan bunda anlarsın belki neyse burasını saçma postlarla doldurmayalım sende önerini kendine sakla
    Küçük zelzeleler benim ESERim

• Fransada Hollandadaki arkadaşlarım en az 1024 kullanıyor , ben 24 saat bilgisayarı açık bırakıyorum ..onlara aynı miktar download için 6 saat yetiyor haliyle .. haksızlık buuuu
  • _____________________________

• ortalık geyik muhabbetine dönmüş

ortalık geyik muhabbetine dönmüş
  • Arkadaşlar ben yanlışmı biliyorum tam olarak bilmiyorum ama zaten bunlar telekomun oyunudur standart olarak port başına düşen mb 2048 mb zaten telekomda bunu güngeçtikçe yavaş yavaş bize veriyor kullandığımız portlar zaten 2048 bunları yavaş yavaş yükseltiyor Böyle bişi duydum tam eminde değilim ama hatalıysam düzeltirsiniz

Orjinalden alıntı: darkness532

yurtdışı internet çıkışları arttırılmadığı sürece ne fark edicek ki

ille muhalefet olmak isteyen arkadaşlar var... arkadaşlar artırılıyor diye yazıyor ya orda... Hem 1 nisan olmasında 1.5 ay sonra olsan ne farkeder ki artacak işte önceki sene de böyle oldu alla alla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 21 Mart 2005, 18:24:28 >
    [Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]
  • Minumum hızın 512k olması güzel ancak, şu an yaşadığım DNS'lerin sürekli değişmesine bağlı "ATM OAM F5 segment ping: FAIL" sorunu ve zaman zaman bu nedenle bir kaç dakika arayla modemi açıp kapatmak zorunda kaldığımı düşününce bu bana çok da sevindirici gelmiyor. Bağlantı yine kopmuş mudur diye sürekli kontrol etmekle yine uğraşacaksak, olan saç yolma hızımızın da giderek artmasıyla tez zamanda kel kalmamız olacaktır....
  • 512'ye cikacagi dogru + Turkiye'nin int çıkışı 1.2 terabit artirilip sorun ortadan kaldiralacak. Turkiyenin int. çıkışı italyadaki kablo sorunlarindan sonra zaten GBit'ten 5 terabit'e cikmisti.
    not : Sayısal degerlerden emin deilim. Yaklasik olanlari soyledim..

Orjinalden alıntı: travma

512'ye cikacagi dogru + Turkiye'nin int çıkışı 1.2 terabit artirilip sorun ortadan kaldiralacak. Turkiyenin int. çıkışı italyadaki kablo sorunlarindan sonra zaten GBit'ten 5 terabit'e cikmisti.
    not : Sayısal degerlerden emin deilim. Yaklasik olanlari soyledim..

terabit değildir o canım
    en son 11.9GBit olacaktı yıl sonu 45Gbit falan olcak deniyodu
    Core2Duo E6300|Asus P5B Deluxe AP WI-FI|2x1GBTwinmos DDRII667|Sapphirex1900xt|2x250GB Seagate7200.10 16mb|Asus DVD-RW 1603P3S|Samsung 997MB|A4techx750|SilverStone Temjin|FSP Epsilon 700W|Logitech x230|
  • Daha fazla yoruma gerek yok bence nisan 1 i beklicez..
    Bide 1 nisan şakasıfalan derseler ozaman görürüm ben
  • Arkadaşlar bugün telekomdakilere sordum: Nedir ADSL durumu?
    Cevap: Tık yok

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

bağlantısında sorun yaşayıpta bağlı olduğu santral Alcatel olan arkadaşlar Encapsulation ı "PPPoE LLC" yerine "PPPoA VC-Mux"yapıp bir süre öyle denesin...
    saırım bu da Telekom amcanın bir sürprizi

hocam sen denedin mi? hayır eğer çözüm değilse boşuna emule de sıra kaybetmeyelim?

bi de bugün emule de noluyo anlamadım, acayip hızlı hayırdır inşallah hadi bakalım,,,
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.