Şimdi Ara

Minibüste Olay Çıktı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Avm'ye gitmek için minibüse binecektim.Minibüs geldi neyse sordum Avmden geçer mi diye adam bin dedi sonra parayı felan verdim oturdum baktım farklı bir yöne gidiyor şöföre sordum adam biraz dolaşıp geçeceğiz dedi ses çıkarmadım bir süre sonra minibüste iki üç kişi kaldı onlar da kenar mahallelerde oturduklarından kalmışlar yoksa resmen dağ başına gelmiştik.Şöföre Nerede lan avm dedim.Küfretti avm'den geçmez dedi.Çek lan karakola dedim.Bu sırada diğer yolcular koyun gibi bekliyorlar. Herif minibüsü durdurdu in lan aşşağı dedi indim.Küfretmeye başlayınca indirdim yumruğu herif delirdi resmen levyeyi çıkardı baktım pabuç pahalı at gibi koşmaya başladım yokuş aşağı neyse yolcular uyandı da şöförü tuttular. Plakayı aldım ne yapayım?

• Dua et tuttum şöförü. Arabayı ustune sürecekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paranı aldın mı
  • Adamın elinde levye vardı ve ben herife yumruk attım. Parayı düşünmüş olabilir miyim?
  • Dua et önümdekine şoförü tutun dedim.
  • csb

• Paraları şoför koltuğunun sağ tarafına koymamış mı adam? Adama indirdikten sonra avuçlayıp kaçacaktın ders olsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cuber

Paraları şoför koltuğunun sağ tarafına koymamış mı adam? Adama indirdikten sonra avuçlayıp kaçacaktın ders olsun diye.

avuçlayıp kaçmak nedir hocam
  • Dua et şoför inince el frenini çektim araba üstüne kayacaktı.
  • dua et o minibüs şöförü değildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Orijinalden alıntı: Cuber

Paraları şoför koltuğunun sağ tarafına koymamış mı adam? Adama indirdikten sonra avuçlayıp kaçacaktın ders olsun diye.

avuçlayıp kaçmak nedir hocam

Bankonotlar olduğundan adam avuçlayarak götürüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.