Şimdi Ara

Mini Tower Kasa MOD Çalışmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir mini tower kasam vardı mod yaptım işte resimleri yüklüyorum....

Yaptıklarım:
    1. Yan kapak Plexi cam yaptım.
    2. Ön paneli keserek yukarı aldım biraz ki 12 cm lik fana yer kalsın.
    3. Ondeki 12 cm lik yeri kestim ve fanı taktım.
    4. Arkadaki 8 cm lik fan yerindeki ızgarayı kestim ve arkaya bir boru yerleştirdim.Bu boruya Neon ledin dügmesini koydum.(ÖN panelde yer olmadıgı için )
    5. İşlemci fanı üzerinde Orjinal bir boru vardı dışardan hava alması için o boruyu keserek 8 cm lik fan taktım.
    6.Neon ledi yerleştirdim.
    7. Ledsiz bir fanım vardı onu kasanın tabanına öndeki hawayı ekran kartına üfürücek şekilde koydum.
    8. Ön ve arka paneldeki fan yuvalarındaki demir herneyse ızgara vardı delikli yerler onları kestim.Hawa akışı kusursuz oldu.

Yapacaklarım :
    1. Üst kapagı keserek 12 Yada 8 Cmlik fan koymak.
    2. Öneri bekliyorum
    3. .. .. . . .

SICAKLIKLAR:
    İşlemci 16 Derece Stabil
    Ekran Kartı : 50 Derece Stabil bazen 45 40 oluyor.
    HDD: 30 Derece.

Sistem: İntel Core 2 Duo ,, HD 5770 ,, Psu 500 Watt High Power. (Ama Eski 300 watt power ile çalıştım.) 2 Gb Ram 250 GB Samsung HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Team -- 16 Nisan 2010; 23:20:45 >

• Up demek zorundayım Arkadaşlar lütfen yorum bekliyorum
  • Ön panel çıplak kalmış, boyama düşünüyor musun?
  • Boyama yapmadım daha önce hiç elime yüzüme bulaştırırım diye korkuyorum.Ön panele bir kare vb. bir boru gibi birşey bulursam aslında iyi olucak.
    Turuncu oldugu için fan renk uyumu olmadı malesef
  • Yeni fark ettim, kasa içerisindeki kabloları elektrik bandıylamı bantladın.

İlerde dağılır ve kablolar yapış yapış olur.
  • Resimden gördüğüm kadarıyla ön panele monta etmiş olduğun fan şeffaf buraya biraz çalışırsan ledli yapabilirsin. Boru dediğin Feel Hurricanelerin ön panel tarzı gibi mi?

http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/modifikasyon/fanlarimizi-isiklandiralim-resimli-kaynak-anlatim-rachadell-89948.html

Boyama işinde herkes usta değil zaten, örnek ben şuana kadar boyama işinde bir deneyimim yok ama yapanların neler yaptıklarına vs. inceliyor kafama kaydediyorum.

Boyama işinde bu kadar endişelenme... İncele,http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/modifikasyon/kasa-boyama-incelikleri-133443.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karışma Bende -- 16 Nisan 2010; 23:34:08 >

• Güzel olmuşda resim kalitesi biraz düşük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasa mod yorumlarınız
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ön fan şeffay gibi ama çevçevesi siyah ledide beyaz .
    Yeni fotoları koyucam yakında 3.2 mp ile çekicem.

Evet feel gibi boru tarzı birşey
  • İmzan kural dışı düzeltsen iyi olur..Çalışma güzel olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Team

Ön fan şeffay gibi ama çevçevesi siyah ledide beyaz .
    Yeni fotoları koyucam yakında 3.2 mp ile çekicem.

Evet feel gibi boru tarzı birşey

Anladım, devamını bekliyoruz.
  • Ön paneldeki fan çok hoş durmuş ama kasa içine toz üfleyebilir.Arkasına bir filtre koyarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Anladım hmm dogru tozlar direk içeri evet 12 cmlik fan bulabilirsem koyucam.

Tamam imzamı siliyorum.
  • Güzel olmuş.
  • Teşekkürler yorumun için.
    Önerisi olan varsa söylerse sevinirim
  • [simage]http://i40.tinypic.com/ngzsr4.jpg/image]

Sıcaklıklar budur.

Ön panel için sizden öneri bekliyorum boru yada macunla öndeki fanın yanına kapatsam yani çıkıntı gibi birşey yapmaya çalışırsam nasıl olur
  • İyi güzel bişeyler bişeye yapmaya çalışmışsın zamanla elin daha da alışır bu işlere kusursuzu zamanla yakalarsın ancak benim takıldığım nokta işlemci 19 derece demişsin. Gerçekten 19 dereceyi yakalamış isen hava akışını kusursuzun ötesinde sağlamışsın derim. Ben şimdiye kadar 35 derecenin altında işlemci sıcaklığı görmedimde ondan. (Sıvı azot hariç. sıvı azot ile -200 bile var.)
  • Evet CPU 16 bazen 14 Derece filan. Hem everest hem Speed Fan ile ölçtüm. Ayrıca hawa akışı warmı diye kasanın içine bir ip astım ve gerçektende war.
    Power kablolarını topladım ve düzenledim gayet iyi.

Şuan 8 Cmlik bir fanı sag kapaga monte ettim içeri vericek şekilde sistem şudur . 12 + 8 cm fanlar içeri önden ve sag kapaktan. Arkada 8 Cm + 8 Cm dışarı. İşlemci üzerinde 2 Fan war belki ondan bu kadar soguktur.

4 Saat kesintisiz ve restartsız pc çalıştı bu şekil ve 18 Dereceyi geçmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.