Şimdi Ara

MİNİ SCART UYDU ALICISI KARGO DAHİL 30TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.gittigidiyor.com/urun/112882184
    YUMATU Multibox Mini Uydu Alıcısı
    Altın uç Scart
    Işıklı alıcı Göz
    Biss Kanallarını açma özelliği
    Scart Girişli Lcd, Led, Plazma ve Tüplü Tüm
    TV lerle Uyumludur
    360 Derece Dönebilen Başlık, 3000 Kanal
    Hafızası ve
    Ebeveyn Kontrolü.....
    ve daha bir Çok Özellikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kaç aydır kullanıyorum bunu.
    Daha önce aldığım markası bilinmedik uydu alıcısı bundan daha iyiydi. Bunun kanal geçiş hızı 1 sn den biraz fazla. Ayırca kumandası tam hizalamayınca algılamıyor. Onun haricinde güzel cihaz.
  • Trident marka olanı önümüzdeki çarşamba Şok Markete geliyo. Fiyatı yine 30 TL

MİNİ SCART UYDU ALICISI KARGO DAHİL 30TL
  • Yumatu daha iyidir herhalde. yerli ne de olsa. YUsuf-MAhmut-TUncer markası
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Yumatu daha iyidir herhalde. yerli ne de olsa. YUsuf-MAhmut-TUncer markası

Aslında hepsi çin markası sadece Türk marka ismi yapıştırılıyor.

• İşyerinde bunlardan kullanıyorum gayet iyi ben memnunum evdeki uydudan daha iyi çekiyor. Kanal geçişleri menüsü felan iyi..anladigim kadarıyla bunlar standart sadece markaları farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

İşyerinde bunlardan kullanıyorum gayet iyi ben memnunum evdeki uydudan daha iyi çekiyor. Kanal geçişleri menüsü felan iyi..anladigim kadarıyla bunlar standart sadece markaları farkli

Aynen hocam sadece logo ve isim vuruyorlar hepsi çin üretimi ihtiyacı olanlar faydalanır inşaallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hd olanları gelir yakında ondan almak lazım bence. ücretsiz hd ler çoğalırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

hd olanları gelir yakında ondan almak lazım bence. ücretsiz hd ler çoğalırken.

Bunların hd olanı varmı ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pek memnun kalmadım.2 hafta önce bozuldu.öncesinde de kimi kanalı açıyo kimini açmıyo, açmadığı kanala dönüp bi daha gelince açıyo falan...neyse tv uyduyu hiç algılamaz oldu..6-7 ay vardı garantinin dolmasına.belgedeki numarayı aradım.ulaşılamayan bi numara..üretici firmayı aradım. burdaki servisleri bu uyduya bakmazmış.eski model olduğu için dedi.el kadar uydu.neyi eski neyi yeniyse.eee bize yolla.mng ile anlaşmamız var.git-gel 9 tl ye mal olur sana dediler. ben de cuma günü karşı ödemeli yolladım.kağıda da yazdım.garanti şartlarını ücretsiz sağlamalısınız dedim.bakalım ne olacak?

yani demem o ki, almışken adam gibi uydu alın.servisi e adam gibi olur hiç olmazsa.

• Kumandası kaliteli ona hangisi ucuzlardan bir de telefonun ir gözünün tanıdığı marka önerirseniz sevinirim bazen telefonla kullanırım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezginingünlüğü -- 11 Mayıs 2014; 19:20:16 >
  • Ben de kullanıyorum ve gayet memnunum, tavsiye ederim. Kanal geçişleri hızlı ve 1 saniyeyi buluyor en fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

hd olanları gelir yakında ondan almak lazım bence. ücretsiz hd ler çoğalırken.

Bunların hd olanı varmı ki?

Var fakat pahalılar 100-150tl

• botehc kullanıyorum usb kayır ve programlanma özelligi var kesinlikle tavsiye ederim ve inanılmaz derecede saglam bir cihaz bir keresinde sinirlenip yere attım tam 7 parça oldu sonra sakinleşince topladım ve çalıştı halada çalışıyor
  • trident carfur'da satılıyordu geçen , pelikan'da, 25 liradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

ben pek memnun kalmadım.2 hafta önce bozuldu.öncesinde de kimi kanalı açıyo kimini açmıyo, açmadığı kanala dönüp bi daha gelince açıyo falan...neyse tv uyduyu hiç algılamaz oldu..6-7 ay vardı garantinin dolmasına.belgedeki numarayı aradım.ulaşılamayan bi numara..üretici firmayı aradım. burdaki servisleri bu uyduya bakmazmış.eski model olduğu için dedi.el kadar uydu.neyi eski neyi yeniyse.eee bize yolla.mng ile anlaşmamız var.git-gel 9 tl ye mal olur sana dediler. ben de cuma günü karşı ödemeli yolladım.kağıda da yazdım.garanti şartlarını ücretsiz sağlamalısınız dedim.bakalım ne olacak?

yani demem o ki, almışken adam gibi uydu alın.servisi e adam gibi olur hiç olmazsa.

gonderdigim uydu kargosunu kabul etmemisler hakkim haram olsun.daha da bu dandirik uydulardan almam.

• bunların görüntü kalitesi çok kötü oluyor ekranda çizgiler çıkabiliyor..
  • 29 TL te sanalpazardan aldim...fiyatina gore güzel urun... Sorunsuz olarak 5 aydir kullaniyorum

• yumatu= YU-suf MA-hmut TU-ncer
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

trident carfur'da satılıyordu geçen , pelikan'da, 25 liradan

hala varmı hocam yoksa o güne özelmiydi bundan almak istiyorum bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.