Şimdi Ara

MİNİ MASAJ ALETİ+MİNİ DİKİŞ MAKİNESİ+ISIL POŞET KAPATICI+KAZAK TOPAK TEMİZLEYİCİ 10 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cine gitsek bu paraya alamayiz dicem ama adamlar kaca mal ediyorlar bulari yahu...
  • siteyi ilk defa duydum bi bakayım dedim ssl serfitikası var, fake gibi durmuyor kimse 10 15 lira için bu kadar uğraşmaz heralde?

fırsat sıcak. sepeteindir'de bunları tek tek bu fiyata satmak için günde 50 tane mail atıyolar.
  • Mobil ödeme ile aldım bu paketi normalde sırf poşet kapatıcı 20 tl ye satılıyor..
  • urun guzel verdim şiparişi.
    sürat kargo biraz itici geliyor ama ucuz etin yahnisi hesabı
  • sepeteindir bunların yanında bayağı pahalı kalıyor artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köpük ile yıkama tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten çok ilginç fiyat.. alışveriş yapanınız var mı daha önce o siteden?
  • şimdi havale ile verdim sipariş bakalım nasılmış
  • bende sipariş verdim , bakalım..............
  • tedarik sürecinde diyor ne saçma iş em kısa süreli yapıyrsun hem stok bulundurmuyorsun
  • arkadaşlar ben 4 aydır bu siteden alışveriş yapıyorum fiyatları gerçekten çok ucuz. başka sitelerden bişe alamaz oldum. yada bişeye ihtiyacım olduğunda almadan önce mail atıyorum bu üründen elinizde varmı çıkacakmı diye eğer listemizde mevcut değil derseler mecbur alıyorum. birde müşteri hizmetleri süper. anında cevap veriyorlar bir sorun olduğunda defalaca arıolar. ben müdavimiyim bu sitenin. zaten firma araştırmalarıma göre ithalatçı bir firma ürünlerin ithalatını kendi yapıyor oyüzden ucuz anladığım kadarıyla.... hepinize tevsiye ederim memnun kalacağınıza emiim
  • bakali,m tanesini 10 a satanlar napcak şimdi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

tedarik sürecinde diyor ne saçma iş em kısa süreli yapıyrsun hem stok bulundurmuyorsun

benimki kargoya verilmiş hemen
  • Siteden bir kaç aydır alışveriş yapıyorum.
    Hem düzeyli hem de hızlı işlem yapıyorlar.
    Özellikle Yasemin Hanım diye bir arkadaş, sorununuzu sonuna kadar takip ediyor.

Hergün 12:00 de ilk işim günün ürününe bakmak oluyor... :)

www.bitenekadar.com sitesini zaten biliyorsunuzdur. Bu site daha uzun süredir bu tarz satışlar yapıyor.

İkisini de Tavsiye ederim.
  • Ürünler elime geçti.Topak temizleyici ve poşet kapatıcı gerçekten kullanışlı :)
  • hayırlı olsun ilani acan benim almadimmmm:)
  • 2 gündür mesaj yazıyorum dönen cevap yazan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawierik

arkadaşlar ben 4 aydır bu siteden alışveriş yapıyorum fiyatları gerçekten çok ucuz. başka sitelerden bişe alamaz oldum. yada bişeye ihtiyacım olduğunda almadan önce mail atıyorum bu üründen elinizde varmı çıkacakmı diye eğer listemizde mevcut değil derseler mecbur alıyorum. birde müşteri hizmetleri süper. anında cevap veriyorlar bir sorun olduğunda defalaca arıolar. ben müdavimiyim bu sitenin. zaten firma araştırmalarıma göre ithalatçı bir firma ürünlerin ithalatını kendi yapıyor oyüzden ucuz anladığım kadarıyla.... hepinize tevsiye ederim memnun kalacağınıza emiim

Bu şekilde davranarak sitenizin reklamını ancak olumsuz yönde yaparsınız.

Fiyatları makul tutun, kargolamayı hızlı yapın yeter. Zaten kısa sürede tutulursunuz ve bu tarz fake üyeliklere gerek olmadığını görürsünüz.

Çok amatör bir görüntü çiziyorsunuz bu hareketlerle.

• Güzel siteymiş diğer diteler gibi bozulmaz ins fiyatları :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.